• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG FİLMİ ÇEKTİRİP HAMİLE KALANLAR BURAYA

kayali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
88
24
3
31
DoktoruM hsg filmi çekelim dedi internette araştırdım ağrılı oluyormuş cekildikten sonra hamile kalanlar da çokmus yaptiranlar bana yardımcı olabilirmi

DoktoruM hsg filmi çekelim dedi internette araştırdım ağrılı oluyormuş cekildikten sonra hamile kalanlar da çokmus yaptiranlar bana yardımcı olabilirmi
Canım ben geçen hafta çarşamba günü cektirdim nerdeyse hiç agri cekmedim anestezi almadan çekilmeme rağmen, sonuç iyi çıktı ama hamile kalmama yardımcı olur mu bilmiyorum bekleyeceğiz bu ay yani :)

Canım ben geçen hafta çarşamba günü cektirdim nerdeyse hiç agri cekmedim anestezi almadan çekilmeme rağmen, sonuç iyi çıktı ama hamile kalmama yardımcı olur mu bilmiyorum bekleyeceğiz bu ay yani :)
Benimde bi akrabam çektirdi bayandan beri bebek istiyordu hsg nin sonrasında o ay hamile kaldı inşallah sende hemen hamiş olursun:anneadayı::KK200:

Benimde bi akrabam çektirdi bayandan beri bebek istiyordu hsg nin sonrasında o ay hamile kaldı inşallah sende hemen hamiş olursun:anneadayı::KK200:
İnşallah çok istiyoruz biz de ben de hsgnin faydası olduğunu duydum bazen tıkalı olsa bile acilabiliyormus ozelde çektirdim öyle dedi oradaki uzman

İnş hsg sonrası tüplerde tıkanıklık ya da başka bir sıkıntı varsa bile açılmasına yardımcı olabiliyormus ozelde çektirdim ben oradaki radyoloji uzmanı öyle dedi

ben çektirdim ve o ay hamile kaldım.. ama bazı sorunlar çıktı umarım devam eder hamıleliğim... ecomarda çektirdim.. çekım esnasında yoğun bır adet sancısı oluyor..ben biraz nazlıyım sızlandım o esnada.. ancak dayanılmayacak gıbı değil.. devlet hastanesinde çektirenler cok ağrılı oluyor demişlerdi aklında bulunsun

Bende 29 martta cektirdim hic agri cekmedim agrisizdi 2 dk da cektiler.. Sonuc temiz cikti.elhamdulillah simdj adete kaldi 5 gun yalniz bu ay esim yogun calisiyordu hag den 2 hafta sonra iliskiye girebildik gerci takvime gore yumurtlamanin son yuksek oldugu gun girdik ama bilmiyorum umitli degilim zaten dr beni hsg den si ra adetin ikinci gunu asilamaya cagirdi insaAllah hayirlisi olur suan beklemedeyim bakal bu ay kalirmuyim.. Benim kardesimde pko idi hsg den sonra hamile kaldi

Ben hsg cektirdikten 7 ay sonra hamile kaldım. Vajinismus oldugum icin anesteziyle çektirdim

Kizlar hsg mi çektirdim dün Anestezi li oldu çekim sırasında hiç bi acı duymadım o yüzden şükür tuplerimde açık çıktı bu ay bebis denemeleri ne devam ☺

Cnm korkma hiç bişey anlamıyor sun bende çektirdim ve hiç bişey anlamadım doktor bana bitti dediğinde gerçekten mi dedim çok kısa ve hızlı bi işlem ve 3.ayımda çok şükür ki hamile kaldım korkutma kendini git çektir eğer tuplerin tikaliysa acı cekersin inşallah bi sorun çıkmaz Allah yardimcin olsun

Cnm korkma hiç bişey anlamıyor sun bende çektirdim ve hiç bişey anlamadım doktor bana bitti dediğinde gerçekten mi dedim çok kısa ve hızlı bi işlem ve 3.ayımda çok şükür ki hamile kaldım korkutma kendini git çektir eğer tuplerin tikaliysa acı cekersin inşallah bi sorun çıkmaz Allah yardimcin olsun

Ben'de HSG filmi çektirdim.
3 ay sonra hamile kaldim Biraz acılı oluyor yani ilaci verdiklerinde belden aşağiniza kaynar sular dökülmüş gibi oluyor.
Ben özellikle sogan kabugunu kaynatip icmiştimm polikistik over dim ayrica.

Çektirdim canım dün ama doktorum bana Anestezi li yaptı bu işlemi iyiki de öyle yapmis memnunum

Ben'de HSG filmi çektirdim.
3 ay sonra hamile kaldim Biraz acılı oluyor yani ilaci verdiklerinde belden aşağiniza kaynar sular dökülmüş gibi oluyor.
Ben özellikle sogan kabugunu kaynatip icmiştimm polikistik over dim ayrica.
Soğan kurunu geçen ay bende uyguladım iltihap akintim için bu ay da hsg mi çektirdim allahım hayirlisiyla bebis versin artık bize

Insallah canim bende bu sekilde hamile kaldim. Şuan 3 aylik bir kizim var.
Önce soğan kürü sonra hsg 3 ay sonrada hamiş olduğumu sans eseri ogrendim.
Darisi başina insallah :)
Ama korkma 5 dakikada islem bitiyor.
Çok az sicaklik hissediyorsun :)

Insallah canim bende bu sekilde hamile kaldim. Şuan 3 aylik bir kizim var.
Önce soğan kürü sonra hsg 3 ay sonrada hamiş olduğumu sans eseri ogrendim.
Darisi başina insallah :)
Ama korkma 5 dakikada islem bitiyor.
Çok az sicaklik hissediyorsun :)
Çektirdim artık hsg mi inşallah

İyi aksamlar kizlar bende pkoluyum bir yildir tedavi gordum fakat hic bir sonuc vermedi. Bugun baskent universitesine gittim yeni bir doktor buldum . Cok ilgili doktor amh ve smear testi yapti. Regliden sonra hsg cektircem Eşimin sprem degerlerine tekrardan bakilacak. Zor bir surec bekliyor bizi bide hsg cekilirken caniniz yaniyormu

İyi aksamlar kizlar bende pkoluyum bir yildir tedavi gordum fakat hic bir sonuc vermedi. Bugun baskent universitesine gittim yeni bir doktor buldum . Cok ilgili doktor amh ve smear testi yapti. Regliden sonra hsg cektircem Eşimin sprem degerlerine tekrardan bakilacak. Zor bir surec bekliyor bizi bide hsg cekilirken caniniz yaniyormu

Cnm bnm acimadi eğer alttan muayene ettirebiliyorsan rahim filmi de cektirebilirsin tuplerin açıksa acı cekmessin inşallah aciktir

Cnm bnm acimadi eğer alttan muayene ettirebiliyorsan rahim filmi de cektirebilirsin tuplerin açıksa acı cekmessin inşallah aciktir
Ben doktorum dan anestezili istedim o yüzden hiç hissetmedim iyiki öyle olmus anestezili talep edebilirsin doktorundann

Back
X