Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben geçen hafta çarşamba günü cektirdim nerdeyse hiç agri cekmedim anestezi almadan çekilmeme rağmen, sonuç iyi çıktı ama hamile kalmama yardımcı olur mu bilmiyorum bekleyeceğiz bu ay yani :)DoktoruM hsg filmi çekelim dedi internette araştırdım ağrılı oluyormuş cekildikten sonra hamile kalanlar da çokmus yaptiranlar bana yardımcı olabilirmi
Benimde bi akrabam çektirdi bayandan beri bebek istiyordu hsg nin sonrasında o ay hamile kaldı inşallah sende hemen hamiş olursunCanım ben geçen hafta çarşamba günü cektirdim nerdeyse hiç agri cekmedim anestezi almadan çekilmeme rağmen, sonuç iyi çıktı ama hamile kalmama yardımcı olur mu bilmiyorum bekleyeceğiz bu ay yani :)
İnşallah çok istiyoruz biz de ben de hsgnin faydası olduğunu duydum bazen tıkalı olsa bile acilabiliyormus ozelde çektirdim öyle dedi oradaki uzmanBenimde bi akrabam çektirdi bayandan beri bebek istiyordu hsg nin sonrasında o ay hamile kaldı inşallah sende hemen hamiş olursun![]()
İnş hsg sonrası tüplerde tıkanıklık ya da başka bir sıkıntı varsa bile açılmasına yardımcı olabiliyormus ozelde çektirdim ben oradaki radyoloji uzmanı öyle dediBenimde bi akrabam çektirdi bayandan beri bebek istiyordu hsg nin sonrasında o ay hamile kaldı inşallah sende hemen hamiş olursun![]()
Cnm korkma hiç bişey anlamıyor sun bende çektirdim ve hiç bişey anlamadım doktor bana bitti dediğinde gerçekten mi dedim çok kısa ve hızlı bi işlem ve 3.ayımda çok şükür ki hamile kaldım korkutma kendini git çektir eğer tuplerin tikaliysa acı cekersin inşallah bi sorun çıkmaz Allah yardimcin olsunDoktoruM hsg filmi çekelim dedi internette araştırdım ağrılı oluyormuş cekildikten sonra hamile kalanlar da çokmus yaptiranlar bana yardımcı olabilirmi
Cnm korkma hiç bişey anlamıyor sun bende çektirdim ve hiç bişey anlamadım doktor bana bitti dediğinde gerçekten mi dedim çok kısa ve hızlı bi işlem ve 3.ayımda çok şükür ki hamile kaldım korkutma kendini git çektir eğer tuplerin tikaliysa acı cekersin inşallah bi sorun çıkmaz Allah yardimcin olsun
Soğan kurunu geçen ay bende uyguladım iltihap akintim için bu ay da hsg mi çektirdim allahım hayirlisiyla bebis versin artık bizeBen'de HSG filmi çektirdim.
3 ay sonra hamile kaldim Biraz acılı oluyor yani ilaci verdiklerinde belden aşağiniza kaynar sular dökülmüş gibi oluyor.
Ben özellikle sogan kabugunu kaynatip icmiştimm polikistik over dim ayrica.
Çektirdim artık hsg mi inşallahInsallah canim bende bu sekilde hamile kaldim. Şuan 3 aylik bir kizim var.
Önce soğan kürü sonra hsg 3 ay sonrada hamiş olduğumu sans eseri ogrendim.
Darisi başina insallah :)
Ama korkma 5 dakikada islem bitiyor.
Çok az sicaklik hissediyorsun :)
Cnm bnm acimadi eğer alttan muayene ettirebiliyorsan rahim filmi de cektirebilirsin tuplerin açıksa acı cekmessin inşallah aciktirİyi aksamlar kizlar bende pkoluyum bir yildir tedavi gordum fakat hic bir sonuc vermedi. Bugun baskent universitesine gittim yeni bir doktor buldum . Cok ilgili doktor amh ve smear testi yapti. Regliden sonra hsg cektircem Eşimin sprem degerlerine tekrardan bakilacak. Zor bir surec bekliyor bizi bide hsg cekilirken caniniz yaniyormu
Ben doktorum dan anestezili istedim o yüzden hiç hissetmedim iyiki öyle olmus anestezili talep edebilirsin doktorundannCnm bnm acimadi eğer alttan muayene ettirebiliyorsan rahim filmi de cektirebilirsin tuplerin açıksa acı cekmessin inşallah aciktir