Ne kadar şanslısınız keşke benim de böyle ağrısız olsaydıMerhaba bende çektirdim şubatta hiç bir ağrı falan hiç hissetmedim sadece tüplere doğru ilaç giderken azıcık sızladı başka bir ağrı olmadi kanama bile olmadi ve temiz cıktı hiç korkma bence
Birşey cıktı mi nasıl cıktı sonuçNe kadar şanslısınız keşke benim de böyle ağrısız olsaydı
Tüpleri açıkmış bugun çekildi hala yoğun bir şekilde kanama varBirşey cıktı mi nasıl cıktı sonuç
Hadi inşallah ardından hamile kalırsın hamile kalan çokTüpleri açıkmış bugun çekildi hala yoğun bir şekilde kanama var
Merhaba arkadaşlar doktorum benden hsg çektirmemi istedi ama bikaç kişiden duyduğum biraz ağrılı bi film olması.. Eğer çektiren arkadaşlar varsa bu konudaki deneyimlerini paylaşabilir mi? Biraz korkuttu beni açıkçası
Merhaba arkadaşlar daha yeni çektirdim 27 nisan 2018 cuma günü. Bende çok korkuyordum stresten uyuyamadim bi gün önce çünkü okudum herkes çok ağrılı çok zor yazmış şişli echomarı duydum ağrısız film diye. Pendikten kalktım oraya gittim çok memnun kaldım. Dr.cevat bayrak'ın çekmesini istedim ve o çekti normal jinekolojik muayeneniz nasılsa aynen öyle geçiyor sadece ilacı verdiklerinde kasıklarda sancı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil 1-2 dakika sürüyor o da yani boşuna anestezi almayın derim. Kanamam agrım falan da olmadı çektireceklere tavsiye ederim fiyati 570 tl
Ben de orada çektirmek istiyorum çok duydum orayıMerhaba arkadaşlar daha yeni çektirdim 27 nisan 2018 cuma günü. Bende çok korkuyordum stresten uyuyamadim bi gün önce çünkü okudum herkes çok ağrılı çok zor yazmış şişli echomarı duydum ağrısız film diye. Pendikten kalktım oraya gittim çok memnun kaldım. Dr.cevat bayrak'ın çekmesini istedim ve o çekti normal jinekolojik muayeneniz nasılsa aynen öyle geçiyor sadece ilacı verdiklerinde kasıklarda sancı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil 1-2 dakika sürüyor o da yani boşuna anestezi almayın derim. Kanamam agrım falan da olmadı çektireceklere tavsiye ederim fiyati 570 tl
Çok kişi filmden sora hamile kalıyor die duydum ben de çok defa
Teşekkürlertüpleri açtığı için hamile kalma ihtimali yüksek oluyormuş ama yumurta çatlama gününü anlamak gerek. bazen adet döneminden 12-13 gün sonra bazen de 16 gün sonra çatlayabiliyormuş.
merhaba, bende cuma günü şişli ecomara gidiyorum HSG çektirmek için. Cevat Bayrak'ın çekmesini istediğimizde yardımcı oluyorlar mı? sanırım onu yaptıkları zamanda ki gözlemler de önemliymiş. Şişli ecomarda ağrısız yöntemle yapıyorlar diye söyledi doktorum bende kartal'dan gideceğim bakalım cuma sabahı nası geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?