Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hsg filmi çektirenler
- Konu Sahibi Vampirse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ağustos 2010
- 374
- 268
- 103
- 2 Şubat 2018
- 55
- 35
- 3
- 29
- 4 Şubat 2018
- 21
- 1
- 1
- 29
- 4 Şubat 2018
- 21
- 1
- 1
- 29
Ne kadar şanslısınız keşke benim de böyle ağrısız olsaydıMerhaba bende çektirdim şubatta hiç bir ağrı falan hiç hissetmedim sadece tüplere doğru ilaç giderken azıcık sızladı başka bir ağrı olmadi kanama bile olmadi ve temiz cıktı hiç korkma bence
- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
Birşey cıktı mi nasıl cıktı sonuçNe kadar şanslısınız keşke benim de böyle ağrısız olsaydı
- 4 Şubat 2018
- 21
- 1
- 1
- 29
Tüpleri açıkmış bugun çekildi hala yoğun bir şekilde kanama varBirşey cıktı mi nasıl cıktı sonuç
- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
Hadi inşallah ardından hamile kalırsın hamile kalan çokTüpleri açıkmış bugun çekildi hala yoğun bir şekilde kanama var
- 4 Şubat 2018
- 21
- 1
- 1
- 29
Merhaba arkadaşlar doktorum benden hsg çektirmemi istedi ama bikaç kişiden duyduğum biraz ağrılı bi film olması.. Eğer çektiren arkadaşlar varsa bu konudaki deneyimlerini paylaşabilir mi? Biraz korkuttu beni açıkçası
Merhaba arkadaşlar daha yeni çektirdim 27 nisan 2018 cuma günü. Bende çok korkuyordum stresten uyuyamadim bi gün önce çünkü okudum herkes çok ağrılı çok zor yazmış şişli echomarı duydum ağrısız film diye. Pendikten kalktım oraya gittim çok memnun kaldım. Dr.cevat bayrak'ın çekmesini istedim ve o çekti normal jinekolojik muayeneniz nasılsa aynen öyle geçiyor sadece ilacı verdiklerinde kasıklarda sancı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil 1-2 dakika sürüyor o da yani boşuna anestezi almayın derim. Kanamam agrım falan da olmadı çektireceklere tavsiye ederim fiyati 570 tl
Merhaba arkadaşlar daha yeni çektirdim 27 nisan 2018 cuma günü. Bende çok korkuyordum stresten uyuyamadim bi gün önce çünkü okudum herkes çok ağrılı çok zor yazmış şişli echomarı duydum ağrısız film diye. Pendikten kalktım oraya gittim çok memnun kaldım. Dr.cevat bayrak'ın çekmesini istedim ve o çekti normal jinekolojik muayeneniz nasılsa aynen öyle geçiyor sadece ilacı verdiklerinde kasıklarda sancı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil 1-2 dakika sürüyor o da yani boşuna anestezi almayın derim. Kanamam agrım falan da olmadı çektireceklere tavsiye ederim fiyati 570 tl
merhaba, bende cuma günü şişli ecomara gidiyorum HSG çektirmek için. Cevat Bayrak'ın çekmesini istediğimizde yardımcı oluyorlar mı? sanırım onu yaptıkları zamanda ki gözlemler de önemliymiş. Şişli ecomarda ağrısız yöntemle yapıyorlar diye söyledi doktorum bende kartal'dan gideceğim bakalım cuma sabahı nası geçecek.
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Ben de orada çektirmek istiyorum çok duydum orayıMerhaba arkadaşlar daha yeni çektirdim 27 nisan 2018 cuma günü. Bende çok korkuyordum stresten uyuyamadim bi gün önce çünkü okudum herkes çok ağrılı çok zor yazmış şişli echomarı duydum ağrısız film diye. Pendikten kalktım oraya gittim çok memnun kaldım. Dr.cevat bayrak'ın çekmesini istedim ve o çekti normal jinekolojik muayeneniz nasılsa aynen öyle geçiyor sadece ilacı verdiklerinde kasıklarda sancı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil 1-2 dakika sürüyor o da yani boşuna anestezi almayın derim. Kanamam agrım falan da olmadı çektireceklere tavsiye ederim fiyati 570 tl
Kendiniz talep edince çekşyolar dimi
Doktorun istemesi falan şart değil
Çok kişi filmden sora hamile kalıyor die duydum ben de çok defa
tüpleri açtığı için hamile kalma ihtimali yüksek oluyormuş ama yumurta çatlama gününü anlamak gerek. bazen adet döneminden 12-13 gün sonra bazen de 16 gün sonra çatlayabiliyormuş.
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Teşekkürlertüpleri açtığı için hamile kalma ihtimali yüksek oluyormuş ama yumurta çatlama gününü anlamak gerek. bazen adet döneminden 12-13 gün sonra bazen de 16 gün sonra çatlayabiliyormuş.
merhaba, bende cuma günü şişli ecomara gidiyorum HSG çektirmek için. Cevat Bayrak'ın çekmesini istediğimizde yardımcı oluyorlar mı? sanırım onu yaptıkları zamanda ki gözlemler de önemliymiş. Şişli ecomarda ağrısız yöntemle yapıyorlar diye söyledi doktorum bende kartal'dan gideceğim bakalım cuma sabahı nası geçecek.
Bende kartaldan gittim hemen kozyatağından servis alıyor işlem bitince geri bırakıyor. Bende çok korktum okuduklarım baya acı verici bir operasyon olduğuydu. Ben özellikle kadın istedim ama işlemin yapıldığı sırada cevat bey de camekanlı bir bölmede bilgisayardan işlemi kontrol ediyor. Hiç bir şekilde acı hissetmedim normal jinekolojik muane gibi ve 3-4 dk sürüyor kesinlikle korkulacak bir şey değil. Şişli ecomar tavsiye ediyorum
- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Merhaba kızlar bende bugün hsg filmi çekildim ve azıcık sizi dışında hicbir problem yaşamadım çok korkarak girdim filme korkacak hiçbirşey yokmuş sakin endişelenip korkmayın bis yere stres yapmayın benim durumumdaki kişiler için yazmak istedim filmi çekilene dek sürekli formları okuyup durdum çünkü ıns isteyen herkes bebislerine kavuşur <3