- 10 Ocak 2021
- 4
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Kuraltanmaz
Merhaba kizlar ben Bu ay rahim filmi çektirdim bu deneyimi yaşayıp sonrasında hamile kalan arkadaslar varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tupleri aciyorlar hsg de. Bu sekilde hamile kalan çok.Merhaba kizlar ben Bu ay rahim filmi çektirdim bu deneyimi yaşayıp sonrasında hamile kalan arkadaslar varmı
Ben hemen o ay hamile kaldım cnm şimdi 13 haftalık olduk çok şükürMerhaba kizlar ben Bu ay rahim filmi çektirdim bu deneyimi yaşayıp sonrasında hamile kalan arkadaslar varmı
İns canım ya darısı başımaEvet tupleri aciyorlar hsg de. Bu sekilde hamile kalan çok.
Maşallah Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins hayırlı evlat olsun kuzumBen hemen o ay hamile kaldım cnm şimdi 13 haftalık olduk çok şükür
Saol canım hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim İnş sanada verirrMaşallah Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins hayırlı evlat olsun kuzum![]()
Ben son 4ayda 2tane cektırdım ve malesef hıc bı sorunum olmamasına rağmen kalamadımHamile kalan çok bende duydum ben kalamadım tabi o ayrı mesele umarım sen kalırsın![]()
4 ayda 2 tane nedenBen son 4ayda 2tane cektırdım ve malesef hıc bı sorunum olmamasına rağmen kalamadım![]()
canım öncelikle hayırlı olsun adetin kaçıncı günü çekildinBen hemen o ay hamile kaldım cnm şimdi 13 haftalık olduk çok şükür
Adet bittikten iki gün sonra çekildim hamile olmaması lazım cnmcanım öncelikle hayırlı olsun adetin kaçıncı günü çekildin
Anlamadım canımAdet bittikten iki gün sonra çekildim hamile olmaması lazım cnm