Hsg deneyimi olanlar

iremniss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2024
70
20
3
27
Kızlar selam neredeyse 4 sene olacak çocuğumuz olmuyor eşimde de bende de hiç bi sorun görülmedi yarın rahim filmi için gün verecekler bana neden bu kadar geciktiler ben de bilmiyorum ama tahminimce 10 gün sonra çekilecek. Size sormak istediğim sebepsiz infertilitede Hsg sonrası hamile kalan var mı veya çevresinde bu şekilde olan var mı?

Ben varım. Hsg çekildi ve tüplerin tıkalı olduğu çoklu poliplerin olduğu görüldü. Tüplerim açıldı ilaç verilerek. Histeroskopi oldum polipler alındı 2 ay sonra hamile kaldım

ben rahim filimden sonra hamile kalamayan ekipteyim. Ama benimle beraber çekilip ertesi ay hamile olan çoktu. Genelde hamile kalmayı kolaylaştırdığını duydum.

Yanlış hatırlamıyorsam rahim filmi için regli geçtikten bir hafta ongun sonra yapıyorlar di 2020 de çekilmiştim öyle hatırlıyorum yani onların randevu vermesi regli gununuzle alakalıdır muhtemelen umarım faydasıni gorurusunuz

Ben varım. Hsg çekildi ve tüplerin tıkalı olduğu çoklu poliplerin olduğu görüldü. Tüplerim açıldı ilaç verilerek. Histeroskopi oldum polipler alındı 2 ay sonra hamile kaldım

Yaaa vallahi kadar sevindim ki sonucun böyle güzel olmasına umarım benim içinde böyle güzel olur

Evet zaten bugün regl oldum o yüzden yarın gün vericekler dedim, umarım faydasını görürüm

ben rahim filimden sonra hamile kalamayan ekipteyim. Ama benimle beraber çekilip ertesi ay hamile olan çoktu. Genelde hamile kalmayı kolaylaştırdığını duydum.
Çok geçmiş olsun peki sizede mi sebepsiz infetilite denilmişti

Merhaba bende 13 ocakta çekindim 2.5 yıldır olmuyor eşimde bende sorun yok film çekildim meğerse rahim ağzım kapalıymış tıkalıymıs sperm yukarı çıkamıyormuş bu ay şansın yüksek dedi beklemedeyim umarım kavuşurum ve kavuşuruz bebeklerimize

Çok geçmiş olsun tıkalıysa ve bu ay şansın yüksek dediğine göre o sıvıyı enjekte edince açılmış mı demek oluyor acaba merak ettim. Bir de canınız çok yandı mı

Çok geçmiş olsun tıkalıysa ve bu ay şansın yüksek dediğine göre o sıvıyı enjekte edince açılmış mı demek oluyor acaba merak ettim. Bir de canınız çok yandı mı
Anestezi olduğu için anlamadım canım kalktığımda hafif ağrım vardı evet evet açılmış tüplere de geçişi sağlanmış çok şükür rahim ağzı tıkalı olunca spermle yukarı çıkamıyormuş zaten filmden sonra kendini belli etti ilişkide çok az akıyor önceden hep akıyordu

Yaaaa çok mutlu oldum cinsel ilişki yasak değil galiba bazı doktorlar yasak veya korunun demiş sanırım burada okumuştum

Bir arkadaşımın rahim filminde tıkalı olan tüpleri açılmıştı. Yalancı tıkanıklık varmış, 2 ay sonra hamile kalmıştı. Ama benim rahim filminde tüplerimin tıkalı ve iltihaplı sıvı dolu olduğu anlaşıldı. Açılmadılar ve tüpleri ameliyatla çıkarmak zorunda kaldık. Tüp bebekle hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…