Fitil ne için .. İlişki konusunda beklme nedenınız nedr hıc fıkrım yok malesefHadi gecmis olsun :) Bana sadece fitil vermisti. Iliski icin de birsey demedi ama ben 1 hafta bekledim.
Çok özür dilerim cahilliğin gözü kör olsun hsg nedir acaba?
Rica ederım ne demek cahıllık.. Hsg rahım fılmı canım tüplerın acık olup olmadıgı bılgısıne bu fılm ile ulasılıyor:)Çok özür dilerim cahilliğin gözü kör olsun hsg nedir acaba?
Peki bu film hangi rahatsızlıktan dolayı isteniyo yeni evliyim yumurtalıklarımda hem kist hemtembellik var dr.çok özensizdi daha iyisini de araştırıyorum sadece çocuk doğur geçer ddi çocukda düşünmüyorum yani ii bi dr.bulursam bu test uygulamasını beklemelimiyim bendende istenirmi
1 yıldır doğal yollahamıle kalamadıgım için bu fılm istendı kii tedavıme karar verılsın.. Bence ıyı bır dr fıkır alın cocuk dogur gecer cokta mantıklı bır tedavı yolu degıl bnce:) ki durumunuz cocuk olmasına engel maddeler arasında .. Tedavı edılmeli ..Peki bu film hangi rahatsızlıktan dolayı isteniyo yeni evliyim yumurtalıklarımda hem kist hemtembellik var dr.çok özensizdi daha iyisini de araştırıyorum sadece çocuk doğur geçer ddi çocukda düşünmüyorum yani ii bi dr.bulursam bu test uygulamasını beklemelimiyim bendende istenirmi
İnş canım tek dılegım buT eşekkür ederim sizin de çok geçmiş olsun inş. En yakın zamanda bebeğini kucağına sağlıklıca alırsın
Mrb hsg den sonra hamile kalmışsınız sanırım öyle mi?Hadi gecmis olsun :) Bana sadece fitil vermisti. Iliski icin de birsey demedi ama ben 1 hafta bekledim.
Mrb hsg den sonra hamile kalmışsınız sanırım öyle mi?
Ne güzel .. Peki ne zamandır bebek istiyordunuz?Evet hsg den sonra bir defa adet oldum bir daha da olmadim. Meger hamileymisim.
Ne güzel .. Peki ne zamandır bebek istiyordunuz?
Peki ikiside açık mıydı cnm tüplerin. Bn bugün çekildim biri kapalı ikincisi ise hafif kapalıymış galiba açıldı. Tek tüpüm açık şuan yani2 senedir bekliyorduk.
Peki ikiside açık mıydı cnm tüplerin. Bn bugün çekildim biri kapalı ikincisi ise hafif kapalıymış galiba açıldı. Tek tüpüm açık şuan yani
Açık olupta kalamamak daha kötü olmuştur cnm. İnşallah saglıcakla bebeğini kucagına alırsın darısı başımaEvet ikisi de acikti.
Açık olupta kalamamak daha kötü olmuştur cnm. İnşallah saglıcakla bebeğini kucagına alırsın darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?