Hsg den sonra?????

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
kızlar sayenızde anestezısız cektırdım cokta rahat gectı.. Yalnız dr uma ulasamadım.. Hsg den nekadar sonra ilişki olabiliyor ayrıca sızler bır antıbıyotık kullandınızmı..

Hadi gecmis olsun :) Bana sadece fitil vermisti. Iliski icin de birsey demedi ama ben 1 hafta bekledim.

Hadi gecmis olsun :) Bana sadece fitil vermisti. Iliski icin de birsey demedi ama ben 1 hafta bekledim.
Fitil ne için .. İlişki konusunda beklme nedenınız nedr hıc fıkrım yok malesef

Çok özür dilerim cahilliğin gözü kör olsun hsg nedir acaba?
Rica ederım ne demek cahıllık.. Hsg rahım fılmı canım tüplerın acık olup olmadıgı bılgısıne bu fılm ile ulasılıyor:)

Peki bu film hangi rahatsızlıktan dolayı isteniyo yeni evliyim yumurtalıklarımda hem kist hemtembellik var dr.çok özensizdi daha iyisini de araştırıyorum sadece çocuk doğur geçer ddi çocukda düşünmüyorum yani ii bi dr.bulursam bu test uygulamasını beklemelimiyim bendende istenirmi

Peki bu film hangi rahatsızlıktan dolayı isteniyo yeni evliyim yumurtalıklarımda hem kist hemtembellik var dr.çok özensizdi daha iyisini de araştırıyorum sadece çocuk doğur geçer ddi çocukda düşünmüyorum yani ii bi dr.bulursam bu test uygulamasını beklemelimiyim bendende istenirmi

Hsg tedavi degil yalniz, tuplerde tikaniklik varmi diye bakmak icin.

1 yıldır doğal yollahamıle kalamadıgım için bu fılm istendı kii tedavıme karar verılsın.. Bence ıyı bır dr fıkır alın cocuk dogur gecer cokta mantıklı bır tedavı yolu degıl bnce:) ki durumunuz cocuk olmasına engel maddeler arasında .. Tedavı edılmeli ..

T eşekkür ederim sizin de çok geçmiş olsun inş. En yakın zamanda bebeğini kucağına sağlıklıca alırsın

Back