Hsg çektirenler yardımm

Ben İstanbul Cerrahpaşa Colormed diye bir yerde 450 TL ye anestezisiz çektirdim. Mayıs ayında. Çok acılıydı ama benim iki tüpümde hidrosalpinksli çıktı. Muhtemelen o kadar acımasının nedeni tıkanık olmasıydı.

5 yil once 400 tl verdim. Anestezisiz yaptirdim. Benim cok agrim oldu ama kisa suren bir islem. Dayanilmayacak kadar degil. Siz muayene sirasinda zorlaniyorsaniz atestezi alin. Iyi haber su ki, ayni ay hamile kaldim. Darisi basiniza

Bende aynı yerde çektirdim Haziran ayinda.tuplerim açıkdi benim ağrım falan olmadı öyle fazla çok az adet ağrısı gibi 5 10 sn o sıvıyı gönderdiklerinde oldu o kadar.ben spekulumu takarken zorlandım sadece kapalılık durumu çok fark ettiriyor demekki.

Muhtemelen. Benim ağrı eşiğim yüksektir. Öyle kolay kolay canım acımaz. Ama bu dayanılacak bir ağrı değildi. En kötü adet ağrısından 10 kat fazlaydı. Ama benim tüplerim çok kötü durumdaydı. Ondan oldu galiba

Evet sanırım ondan olmuş, bunu çok duydum burada geçmiş olsun.

Mart ayında Kadıköy Sonomed'de anestezisiz 800 TL'ye çektirdim. Kısa süren bir işlemdi. Ben de spekulum takılırken hafif zorlandım ama muayenede de bu kadar zorlanıyordum zaten. Bir de dedikleri gibi sıvı verildiği ilk anda, regl sancısından biraz fazla bir sancı oldu bende. Sonrasında ayağa kalkıp yürüyerek çıktım. Nerede çektirecekseniz "Antibiyotik kullanmam gerekiyor mu?" diye sorun. Çektirdiğiniz yer vermezse kendi doktorunuza da sorun. Bana merkez "Gerek yok" demişti ama doktorum yazdı. Bir de CD olarak da sonucu istemeyi unutmayın. Farklı bir yerde farklı doktora da sonuç göstermeniz gerekirse elinizde kayıtları bulunsun görüntülerin

Anestesiz çektirdim hafif regl ağrısı gibiydi dayanılmayacak Bi ağrı değildi bu doktor tecrübesine göre de değişir fiyat da aynı şekilde 800 de çektreblrsin 1000 liraya da ben 2000 çektirdim

Keşkee...

Özelde mi çektireceksiniz?

Öyle düşünüyorum maddi durumum el verirse. Devlette anestezili çekilmiyor diye biliyorum
1.5 ay kadar önce özelde çektirdim. Tecrübemi paylaşacağım seninle. Ben fiyatı bilmiyordum ve bi yanlış anlaşılmadan ötürü fiyatı 360 lira zannediyordum. Cebimde 1100 lira ile gittim. Kadın bana fiyatının 3500 TL olduğunu söyledi. Şok oldum. Ben böyle bi bütçe ayırmadım dedim. Sonra yatış bölümündeki benim ne kadar verebileceğimi söyledi. Yatış bölümü derken hasta yarışlarıyla ilgilenen yer sanırım orası. Yani normal vezne almadı parayı. Kadın öyle sorunca güldüm ben de. Ne alaka benim fiyat vermem , 500 desem olacak mı ki dedim. Saçma buldum. Çıktım hastaneden. Sonradan doktora sonuç göstermem gerektiğini hatırladım. Tekrar girdim hastaneye. Doktor asistanının yanına gittim. Amh sonucuna asistan baktı. İyi dedi. Sadece hsg çektirmem gerektiğini söyledi. Ben de ben o kadar bütçe ayıramadım dedim. Asistan siz ne kadar verebilirsiniz dedi. Ben de max 1500 dedim. O da hemen doktora sordu. Doktor okeylemiş. Yani diyeceğim böyle bi fiyat verirlerse mutlaka düşürmeye çalış. Daha önce de duymuştum. Sen fiyat indirmek istediğinde indiriyormuş özel hastaneler. Ameliyat ücretlerini bile falan. Biraz uzun oldu ama önemli bi konu ve şuan ki aklım olsa 1000 lira için uğraşırdım.
Bi diğer konu ben anesteziden korktuğum için anestezili istediğim ve hayatımda verdiğim en kötü kararlardan biriydi. Ben de burada konu açmıştım anestezili mi anestezisiz mi diye. İki görüş de var ama kesinlikle doktorlar alakalı bence. Çünkü benim duyduğum ağrı inanılmazdı. Yani tüpler tıkalıysa müdahale edebiliyorlarmış hemen o an. Benimkiler tıkalı çıkmadı çok şükür ama müdahale etmek zorunda kalsalardı asla yaptıramazdım. Öyle acıya dayanamayan biri de değilim ama felaket. Belki burada doktoru sorabilirsin. Daha önce ona hsg çektiren vardır. Ben Mersin özel su hastanesinden çektirdim. Doktor merak eden olursa söylerim

İstanbuldaysanız tek kelime ile Cevat Bayrak. Ben 2 sene arayla 2 kere çektirdim. Çok profesyonel ve eli hızlı. Canınız da hiç yanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…