- 21 Ocak 2021
- 4.415
- 6.400
- 108
- Konu Sahibi Azra kayra
-
Ben İstanbul Cerrahpaşa Colormed diye bir yerde 450 TL ye anestezisiz çektirdim. Mayıs ayında. Çok acılıydı ama benim iki tüpümde hidrosalpinksli çıktı. Muhtemelen o kadar acımasının nedeni tıkanık olmasıydı.Kızlar merhaba 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor. Kan değerlerim normal. Dr hsg çektirmemi ve eşimn sperm analizi yaptırmasını söyledi. Eşimin sonuçlarını henüz gösteremedik. Bende okuduğum yorumlardan hsg çektirmkten korkuyorum. Anestezili mi çektirmeliyim. Birde fiyatlar ne alemde. Her konuda yardıma ihtiyacım var
Bende aynı yerde çektirdim Haziran ayinda.tuplerim açıkdi benim ağrım falan olmadı öyle fazla çok az adet ağrısı gibi 5 10 sn o sıvıyı gönderdiklerinde oldu o kadar.ben spekulumu takarken zorlandım sadeceBen İstanbul Cerrahpaşa Colormed diye bir yerde 450 TL ye anestezisiz çektirdim. Mayıs ayında. Çok acılıydı ama benim iki tüpümde hidrosalpinksli çıktı. Muhtemelen o kadar acımasının nedeni tıkanık olmasıydı.
Muhtemelen. Benim ağrı eşiğim yüksektir. Öyle kolay kolay canım acımaz. Ama bu dayanılacak bir ağrı değildi. En kötü adet ağrısından 10 kat fazlaydı. Ama benim tüplerim çok kötü durumdaydı. Ondan oldu galibaBende aynı yerde çektirdim Haziran ayinda.tuplerim açıkdi benim ağrım falan olmadı öyle fazla çok az adet ağrısı gibi 5 10 sn o sıvıyı gönderdiklerinde oldu o kadar.ben spekulumu takarken zorlandım sadecekapalılık durumu çok fark ettiriyor demekki.
Evet sanırım ondan olmuş, bunu çok duydum buradaMuhtemelen. Benim ağrı eşiğim yüksektir. Öyle kolay kolay canım acımaz. Ama bu dayanılacak bir ağrı değildi. En kötü adet ağrısından 10 kat fazlaydı. Ama benim tüplerim çok kötü durumdaydı. Ondan oldu galiba
Çok teşekkür ederim. Geçti gitti çok şükürEvet sanırım ondan olmuş, bunu çok duydum buradageçmiş olsun.
Mart ayında Kadıköy Sonomed'de anestezisiz 800 TL'ye çektirdim. Kısa süren bir işlemdi. Ben de spekulum takılırken hafif zorlandım ama muayenede de bu kadar zorlanıyordum zaten. Bir de dedikleri gibi sıvı verildiği ilk anda, regl sancısından biraz fazla bir sancı oldu bende. Sonrasında ayağa kalkıp yürüyerek çıktım. Nerede çektirecekseniz "Antibiyotik kullanmam gerekiyor mu?" diye sorun. Çektirdiğiniz yer vermezse kendi doktorunuza da sorun. Bana merkez "Gerek yok" demişti ama doktorum yazdı. Bir de CD olarak da sonucu istemeyi unutmayın. Farklı bir yerde farklı doktora da sonuç göstermeniz gerekirse elinizde kayıtları bulunsun görüntülerinKızlar merhaba 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor. Kan değerlerim normal. Dr hsg çektirmemi ve eşimn sperm analizi yaptırmasını söyledi. Eşimin sonuçlarını henüz gösteremedik. Bende okuduğum yorumlardan hsg çektirmkten korkuyorum. Anestezili mi çektirmeliyim. Birde fiyatlar ne alemde. Her konuda yardıma ihtiyacım var
Anestesiz çektirdim hafif regl ağrısı gibiydi dayanılmayacak Bi ağrı değildi bu doktor tecrübesine göre de değişir fiyat da aynı şekilde 800 de çektreblrsin 1000 liraya da ben 2000 çektirdimKızlar merhaba 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor. Kan değerlerim normal. Dr hsg çektirmemi ve eşimn sperm analizi yaptırmasını söyledi. Eşimin sonuçlarını henüz gösteremedik. Bende okuduğum yorumlardan hsg çektirmkten korkuyorum. Anestezili mi çektirmeliyim. Birde fiyatlar ne alemde. Her konuda yardıma ihtiyacım var
Keşkee...Tabiki en iyi ben anlarım insanın elinde değil kim ne derse desin bekliyor insan. Ama habire bişeyler yapmak ummak daha çok yormuştu beni. Soğan kürleri, çakşır kökü suyu, hayır otu suyu, folik asitler, arı sütü, bal polenler, ovülasyon testleri daha neler neler ve ayın sonunda adeti görmek çok yıprattı beni. Keşke hiç bişey yapmadan kafaya takmadan oluruna bırakabilseymişim
Ayy çok iyii5 yil once 400 tl verdim. Anestezisiz yaptirdim. Benim cok agrim oldu ama kisa suren bir islem. Dayanilmayacak kadar degil. Siz muayene sirasinda zorlaniyorsaniz atestezi alin. Iyi haber su ki, ayni ay hamile kaldim. Darisi basiniza
Özelde mi çektireceksiniz?Kızlar merhaba 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor. Kan değerlerim normal. Dr hsg çektirmemi ve eşimn sperm analizi yaptırmasını söyledi. Eşimin sonuçlarını henüz gösteremedik. Bende okuduğum yorumlardan hsg çektirmkten korkuyorum. Anestezili mi çektirmeliyim. Birde fiyatlar ne alemde. Her konuda yardıma ihtiyacım var
Öyle düşünüyorum maddi durumum el verirse. Devlette anestezili çekilmiyor diye biliyorumÖzelde mi çektireceksiniz?
1.5 ay kadar önce özelde çektirdim. Tecrübemi paylaşacağım seninle. Ben fiyatı bilmiyordum ve bi yanlış anlaşılmadan ötürü fiyatı 360 lira zannediyordum. Cebimde 1100 lira ile gittim. Kadın bana fiyatının 3500 TL olduğunu söyledi. Şok oldum. Ben böyle bi bütçe ayırmadım dedim. Sonra yatış bölümündeki benim ne kadar verebileceğimi söyledi. Yatış bölümü derken hasta yarışlarıyla ilgilenen yer sanırım orası. Yani normal vezne almadı parayı. Kadın öyle sorunca güldüm ben de. Ne alaka benim fiyat vermem , 500 desem olacak mı ki dedim. Saçma buldum. Çıktım hastaneden. Sonradan doktora sonuç göstermem gerektiğini hatırladım. Tekrar girdim hastaneye. Doktor asistanının yanına gittim. Amh sonucuna asistan baktı. İyi dedi. Sadece hsg çektirmem gerektiğini söyledi. Ben de ben o kadar bütçe ayıramadım dedim. Asistan siz ne kadar verebilirsiniz dedi. Ben de max 1500 dedim. O da hemen doktora sordu. Doktor okeylemiş. Yani diyeceğim böyle bi fiyat verirlerse mutlaka düşürmeye çalış. Daha önce de duymuştum. Sen fiyat indirmek istediğinde indiriyormuş özel hastaneler. Ameliyat ücretlerini bile falan. Biraz uzun oldu ama önemli bi konu ve şuan ki aklım olsa 1000 lira için uğraşırdım.Öyle düşünüyorum maddi durumum el verirse. Devlette anestezili çekilmiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?