HSG ÇEKTİRECEK OLANLAR

Sugibiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
9
4
arkadaslar selam, hsg cekimi ile ilgili çektirmeden önce burdan hep yazılanları okudum. Ben yeni hsg çektirdim, hiç ağrılı bir islem değil. Tüpleriniz açıksada kapalısada ağrı hissetmiyosunuz. Sıvı gönderirken karnımda cok hafif bi ağrı olustu fakat regl ağrısından daha hafif bi ağrı. Suan hiç bir ağrım yok çektirmek isteyen varsa bence hiç tereddüt etmeden çektirsin. Ben echomarda çektirdim cevat hocaya, gayet memnun kaldım. Çok yogun bi vajinal enfeksiyon geçirmistim bundan sevep tüplerimin kapalı olabileceğini düsünüyodum ama çok sükür iki tüpümde açıkmıs. Lütfen korkmayın, gerçekten ağrı olmuyor :>

Merhaba siz ne kadar süredir hamile kalamamıştınız bende sizinle aynı durumdayım üst üste yoğun idrar yolları enfeksiyonu yaşadım 5 6 ay önce ondan dolayı tüplerimin kapalı olabileceğini düşünüyorum 10-11 aydır deniyoruz hiç pozitifi göremedim bende düşünüyorum hsg çektirmeyi

Merhaba siz ne kadar süredir hamile kalamamıştınız bende sizinle aynı durumdayım üst üste yoğun idrar yolları enfeksiyonu yaşadım 5 6 ay önce ondan dolayı tüplerimin kapalı olabileceğini düşünüyorum 10-11 aydır deniyoruz hiç pozitifi göremedim bende düşünüyorum hsg çektirmeyi
Bizim 8 ay bitti. Vajinal enfeksiyon çok geçirdim ben ve genelde vajinal enfeksiyonun tüpleri tıkayabileceğini söylüyorlar.

Arkadaşlar hsg filminden korkmayın hep burdan yorumları okudum ve hatta arkadaşlarım bile cok sancılı olduğunu iddaa etti. Cok gergin ve endişeli bir şekilde gittim fakat c kollu makine ile çekildi. İlacın gittiğini bile hissetmedim sadece rahimi açmak için aparat takarken bir tık canım yandı oda asla dayanamayacak kadar degil onun haricinde sancım bile olmadı bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Abartıyor diyeceksiniz ama hiç sancım olmadı.

X