• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hsg çektirdim,sağ tüpüm kapalıymış açıldı.şimdi bebeğim olacak mı?yardım edin lütfen!

acaippp07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
44
0
16
Antalya
hsg filminde sağ tüpümü açtılar.yine tıkanır mı?çok korkuyorum.1 senedir deniyoruz olmadı.eşimdede sorun var hareket problemi var spermlerinde.klomenle evicap kullanıyor.bizim gibi olanlar yada bir fikri olanlar yardım edebilir mi?bu ay hamile kalma şansım ne kadar acaba?lütfen cevap vermeden geçmeyin.kendinizi benim yerime koyun.

Son düzenleme:
inşallah en kısa zamanda bebeğin olur canım
kızkardeşiminde olmuyordu evleneli 3 sene olmuştu 1 kez aşılama yaptı olmadı başka dr hsg çekti 3 ay bekleyelim yine olmassa başka tedaviye geçeriz dedi bu arada 3 ay bitti tam dr a gittikki hamileymiş o gun 9 gunu geçmişti ama alıştıgı için bu duruma aklına gelmemişti şimdi inşallah eylulde anne olcak
sabırla azimle bekle şu 3 4 ayı inşallah olur
soğan kürünü 2 gun yapmıştı bu arada midesi bulandı içemedi bol bol dua etti tesbih çekti umudunu kaybetme sende sabret olcaktır inşallah

kardeşimde çok üzülüyordu doktora gittiğimizde o koridor hamile doluyken sinirden ağlıycak gibi oluyordu sonra kendi haline bıraktı sanırım o dönem iğne oyasına merak saldı onla kafasını mesgul etti ne kadar strese girersen olmuyo stres yapma dediğim gibi umudunu hiç kaybetmeden normal hayatına devam et kendine mesgale bul kafanı çok yordugunda bu konuyla ilgili

eşindeki sıkıntı çok değilse olur mutlaka cnm.yumurtlama zamanına dikkat edip ilişkiden sonrada ayakalarını havaya kaldırırsan spoşların hareketini hızlandırırsın.
tüpün tıkalıyken yumurtlama akıntın oluyormuydu cnm...

hayır olmuyodu.sadece ıslaklık oluyordu o da 1 gün sürüyordu.bu arada derhacım teşekkür ederim umarım her şey dediğin kadar kolay olur.

Back