- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
Hastanenin telefonu yok mu canım?Önce ara nezamana çağırıyorlarsa öyle git.Tamam canım sagol yarın ya da pazar gunu olursam pazartesi gidip doktora söylerim artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanenin telefonu yok mu canım?Önce ara nezamana çağırıyorlarsa öyle git.Tamam canım sagol yarın ya da pazar gunu olursam pazartesi gidip doktora söylerim artık
Devlet hastanesi canım hafta sonu kimse olmazHastanenin telefonu yok mu canım?Önce ara nezamana çağırıyorlarsa öyle git.
Anladım canm,ama tedaviye başlanır bence.Sorun olacağını sanmıyorum.Devlet hastanesi canım hafta sonu kimse olmaz
Neden atestezi kardesim sisli echomar var 500 tl Bahcelievler betatom var 400 ama doktorun gônderirse 250 tl ben betatom da cekildim hic birsey hissetmesim cok cok az kasiklarda bir sizi oldu ilaci verince ama onu bile anlamadimArkadaşlar merhaba bende adet olmayı bekliyorum şuan bittikten sonra rahim filmi cekilicek 1.5 senelik evliyim istanbul avrupa yakasi tarafinda özel bi hastahnede anestezili düşünüyorum acaba önerebileceğiniz bir yer var mi
Benim aci eksiğim çok düşük o yüzden dayanamam gibi geliyor bi de stresliyim kendimi kasarım diye korkuyorum sultangazi de bahat hastahanesine gidiyorum doktorum orda hsg 600 tl fakat sikayetler var çok fazlaNeden atestezi kardesim sisli echomar var 500 tl Bahcelievler betatom var 400 ama doktorun gônderirse 250 tl ben betatom da cekildim hic birsey hissetmesim cok cok az kasiklarda bir sizi oldu ilaci verince ama onu bile anlamadim
Bende cok korkarak gittim ama korktugum gibi olmadı dua okudum derin derin nefes aldım kendimi kasmamaya calistim normal dogum yapsam nasıl dayanicam hep onu düsündüm öyle cok rahat gecti benimBenim aci eksiğim çok düşük o yüzden dayanamam gibi geliyor bi de stresliyim kendimi kasarım diye korkuyorum sultangazi de bahat hastahanesine gidiyorum doktorum orda hsg 600 tl fakat sikayetler var çok fazla
Bende şimdi konuştum bilgi almak için aradım anestezili hiç gerek yok dedi bende dedim çok acıdığını söylüyorlar kendimi kasarsam açıksa bile kapalı gözukme ihtimali varmış diye çeken benim bana mı inanırsinz yoksa insanların boş laflarına mi dedi bi de kızdı sağolsun:))) ama hiç acısız yeni teknoloji dediBende cok korkarak gittim ama korktugum gibi olmadı dua okudum derin derin nefes aldım kendimi kasmamaya calistim normal dogum yapsam nasıl dayanicam hep onu düsündüm öyle cok rahat gecti benim
Arkadaşlar merhaba bende adet olmayı bekliyorum şuan bittikten sonra rahim filmi cekilicek 1.5 senelik evliyim istanbul avrupa yakasi tarafinda özel bi hastahnede anestezili düşünüyorum acaba önerebileceğiniz bir yer var mi
Devlette ucretsiz fakat memnun olmayanlar vardi . Ne kadar fiyat aldiniz?Arkadaşlar bu Hsg filmi neden bu kadar pahalı yaa. Ucunda ölüm yok ya. O kadar para asla veremem valla :/ Devlet ödüyor demi bunu ?
Yukarıda arkadaşlar yazmıs ya 400,250 tl vss.. değişiyor diye. Ondan öyle dedim. Baya pahalıymıs. Eğer yaptırırsam,devlete yaptırırım. İyi bi doktorunu bulup..Devlette ucretsiz fakat memnun olmayanlar vardi . Ne kadar fiyat aldiniz?
Evet dr onemli kesinlikle . Gecmis olsun . Hayirlisiyla sorun cikmaz insallahYukarıda arkadaşlar yazmıs ya 400,250 tl vss.. değişiyor diye. Ondan öyle dedim. Baya pahalıymıs. Eğer yaptırırsam,devlete yaptırırım. İyi bi doktorunu bulup..
AMin sağ Olun. Ama doktor benden hiçbir şey istemedi. Benim hiçbir sorunum yok. Ama 10 aydr olmuyor. Şimdi gene gidicem. Eğer o zaman ısterse doktorum çektirirm.Evet dr onemli kesinlikle . Gecmis olsun . Hayirlisiyla sorun cikmaz insallah