Hsg çektirdikten sonra nasıl bir tedaviye başladınız

Pasakli54

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
28
8
6
41
Merhaba, 5 martta hsg çektirdim sonuç temiz çıktı doktor adetin 4. Günü gel tedaviye başlayalım dedi nasıl bir tedavi olur bilgisi olan var mı

Merhaba, 5 martta hsg çektirdim sonuç temiz çıktı doktor adetin 4. Günü gel tedaviye başlayalım dedi nasıl bir tedavi olur bilgisi olan var mı
Canım bisey sormak istiyorum.Hsg rahim filmi degilmi.Çok zor ouyormu canın çok yanıyor diyolar.Ağrı kesici içip giden bile varmış.Bende çok korkuyorum açıkçası.Paylasirmisin nasıl bisey

Merhaba, ben 20 gün önce anestezili çektirdim. K Kafkasgelini
Ekim Kasım aylarında yumurta takibi yapıldı ilaç kullanmadan yumurtalar gelişiyor yinede verirmi acaba klomen

Anestezili çektirdiğimiz için hiç birşey hissetmedim ayılıp bayılma tamamen kendime gelmem yarım saat sürdü. Doktor anestezi olmadan bazı hastalar kendini çok sıkıyor kaslar gerildiği için sorun oluyor hatta bazen açık tüpler tıkalı gibi görünüyor dedi tekrarlamak gerekebilir dedi. Bede hiç riske girmeden anestezili istedim zaten röntgen odası baya bi insanı geriyor K Kafkasgelini

Ben uzun zaman vajinismus olduğum halde mevcut 17 martta diri diri çekildim:) kasmazsanız canınız çok yanmaz speculum yerleştirirken canım acıdı o kadar.
Bu ay zaten dinlenme koyduk ama 2 kere yum dön birlikte olduk dün idrar yolu enfeksiyonu oldum yanma oldu ilaç aldım bugün bişeyim kalmadı
Nisanda kolları sıvamak bi doktora gidip yumurta kontrol ve çatlatma iğnesi olmak istiyorum daha önce hiç tedavi olmadım adetin 3.günü mü gitmem gerekiyor??

Canım bisey sormak istiyorum.Hsg rahim filmi degilmi.Çok zor ouyormu canın çok yanıyor diyolar.Ağrı kesici içip giden bile varmış.Bende çok korkuyorum açıkçası.Paylasirmisin nasıl bisey
Mrh canm ben iki hafta önce çektirdim.Normalde acı eşiğim çok düşük,çok cesaretsizim.Drumdan anestezili olmasını istedim,'hiç gerek yok anestezi alırsan dört saat te onun için kalacan çok basit bir işlem'dedi.Ben yine de burdakilere de sordum hep kolay dediler.Cesaret geldi ve gittim.Hiçç düşündüğüm gibi değildi.2-3 dk sürdü ve ağrı falan olmadı.Yine druna sor ama bence gönül rahatlığıyla gidebilirsin.Boşu boşuna stres yapmışım dersin,ben de öyle dedim çünkü..:))

İlk tedavi klomen ve catlatma ignesi oluyor benimde bu yedavide 5. Ayim hic bir sorun yok insallah bu ay olir

Ben özelde cekildim İstanbul avrupa yakasında atestezi falan olmadı ve hic birsey hissetmedim korkmayın bazı kisiler cok abartiyor cokk

Mrh canm ben iki hafta önce çektirdim.Normalde acı eşiğim çok düşük,çok cesaretsizim.Drumdan anestezili olmasını istedim,'hiç gerek yok anestezi alırsan dört saat te onun için kalacan çok basit bir işlem'dedi.Ben yine de burdakilere de sordum hep kolay dediler.Cesaret geldi ve gittim.Hiçç düşündüğüm gibi değildi.2-3 dk sürdü ve ağrı falan olmadı.Yine druna sor ama bence gönül rahatlığıyla gidebilirsin.Boşu boşuna stres yapmışım dersin,ben de öyle dedim çünkü..:))
Aynen valla bende cok stres yapmistim ama hic birsey hissetmedim

Benim doktorum da adetin ilk günü gel yumurta takibine baslayagiz dedi ama adetim yarin ya da pazar gününe denk geliyor ne yapcam

2 kere çatlatma iğnesi oldum ama yumurtaların çatladığını hiç fark etmedim sonuç zaten negatif iğne sonrası doktorda kontrole çağırmıyordu doktorumu değiştirdim. Yeni doktorum eşimin benim bütün tahlilleri ni yaptırdı onlarda temiz çıkınca film çekti sonrasında adetin 4. Günü gel tedaviye başlayalım dedi bende sormamışım ne tedavisi diye.

Allah her isteyene tez zamanda evlat versin inşallah ne zormuş insan başına gelmeden anlamıyor. Benim 7 yaşında bir oğlum var kardeş için iki yıldır uğraşıyorum allah aratmasın gece gündüz ne yapsam diye geçiyor

Tesekkurler canım peki senin özel hastanemiydi

Tesekkurler canım peki senin özel hastanemiydi
Devlet değil ama öyle pahalı bir yer de değildi canım.Hiçç ağrılı olacağı aklından bile geçmesin,boşu boşuna stres yapıp zamanını kötü geçirmekten başka bişey olmaz bu çünkü.Zaten çıkınca bukadar mıydı diye sen de şaşıracaksın. Sadece kasmazsan çok daha kolay olur.

Back