Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bisey sormak istiyorum.Hsg rahim filmi degilmi.Çok zor ouyormu canın çok yanıyor diyolar.Ağrı kesici içip giden bile varmış.Bende çok korkuyorum açıkçası.Paylasirmisin nasıl biseyMerhaba, 5 martta hsg çektirdim sonuç temiz çıktı doktor adetin 4. Günü gel tedaviye başlayalım dedi nasıl bir tedavi olur bilgisi olan var mı
muhtemelen ilaç tedavisine başlayacakMerhaba, 5 martta hsg çektirdim sonuç temiz çıktı doktor adetin 4. Günü gel tedaviye başlayalım dedi nasıl bir tedavi olur bilgisi olan var mı
ben aralıkta çektirdimRahim filmi çektiren arkadaşlar varmı varsa yazabilir mi
gel tedavşye başlayacağız dediği bu olsa gerekMerhaba, ben 20 gün önce anestezili çektirdim. K Kafkasgelini
Ekim Kasım aylarında yumurta takibi yapıldı ilaç kullanmadan yumurtalar gelişiyor yinede verirmi acaba klomen
Mrh canm ben iki hafta önce çektirdim.Normalde acı eşiğim çok düşük,çok cesaretsizim.Drumdan anestezili olmasını istedim,'hiç gerek yok anestezi alırsan dört saat te onun için kalacan çok basit bir işlem'dedi.Ben yine de burdakilere de sordum hep kolay dediler.Cesaret geldi ve gittim.Hiçç düşündüğüm gibi değildi.2-3 dk sürdü ve ağrı falan olmadı.Yine druna sor ama bence gönül rahatlığıyla gidebilirsin.Boşu boşuna stres yapmışım dersin,ben de öyle dedim çünkü..:))Canım bisey sormak istiyorum.Hsg rahim filmi degilmi.Çok zor ouyormu canın çok yanıyor diyolar.Ağrı kesici içip giden bile varmış.Bende çok korkuyorum açıkçası.Paylasirmisin nasıl bisey
Aynen valla bende cok stres yapmistim ama hic birsey hissetmedimMrh canm ben iki hafta önce çektirdim.Normalde acı eşiğim çok düşük,çok cesaretsizim.Drumdan anestezili olmasını istedim,'hiç gerek yok anestezi alırsan dört saat te onun için kalacan çok basit bir işlem'dedi.Ben yine de burdakilere de sordum hep kolay dediler.Cesaret geldi ve gittim.Hiçç düşündüğüm gibi değildi.2-3 dk sürdü ve ağrı falan olmadı.Yine druna sor ama bence gönül rahatlığıyla gidebilirsin.Boşu boşuna stres yapmışım dersin,ben de öyle dedim çünkü..:))
Tesekkurler canım peki senin özel hastanemiydiMrh canm ben iki hafta önce çektirdim.Normalde acı eşiğim çok düşük,çok cesaretsizim.Drumdan anestezili olmasını istedim,'hiç gerek yok anestezi alırsan dört saat te onun için kalacan çok basit bir işlem'dedi.Ben yine de burdakilere de sordum hep kolay dediler.Cesaret geldi ve gittim.Hiçç düşündüğüm gibi değildi.2-3 dk sürdü ve ağrı falan olmadı.Yine druna sor ama bence gönül rahatlığıyla gidebilirsin.Boşu boşuna stres yapmışım dersin,ben de öyle dedim çünkü..:))
Benim bildiğim adetin üçüncü gününe kadar sorun olmaz yine bakılır.Benim doktorum da adetin ilk günü gel yumurta takibine baslayagiz dedi ama adetim yarin ya da pazar gününe denk geliyor ne yapcam
Devlet değil ama öyle pahalı bir yer de değildi canım.Hiçç ağrılı olacağı aklından bile geçmesin,boşu boşuna stres yapıp zamanını kötü geçirmekten başka bişey olmaz bu çünkü.Zaten çıkınca bukadar mıydı diye sen de şaşıracaksın. Sadece kasmazsan çok daha kolay olur.Tesekkurler canım peki senin özel hastanemiydi
Tamam canım sagol yarın ya da pazar gunu olursam pazartesi gidip doktora söylerim artıkBenim bildiğim adetin üçüncü gününe kadar sorun olmaz yine bakılır.