- 17 Ekim 2019
- 180
- 85
- 98
- Konu Sahibi perikizi__
Merhaba kızlar. Bu gün hsg çekildim. 1 dakika sürdü.kimin ne sorusu varsa sorabilir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bu gün gördüm yazınızı. Ben özel hastanede çekildim. Öyle ölücekmiş gibi bi ağrısı yok. Hafif ağrısı var merak etmeyin çok hafif 2 dakika sürdüMerhabalar . Ağrı hissettiniz mi , ve hangi merkezde yaptınız acaba
Merhaba. Anestezi falan vermedi doktorum hiç korkma dedi gerçektende korkulucak bi ağrısı yok. Ben internetden okuduğumda ay öldüm ağrıdan falan görmüşdüm iyice bi korkmuştumAnestezi verdi mi agri falan
Acaba anestezisiz başka bir yere mi gitseniz?Gerçekten anestezi almaya değecek bir operasyon değildi geçirdiğim. Üstelik tek başıma gidip döndüm. 2 dk sürdü.Ben de cuma günü adana başkentte çekileceğim hsg anestezili olacak ama yine de cok korkuyorum halbu ki daha once 3 kez ameliyat oldum ama anesteziden yine de korkuyorum
Hangi ilde çekildiniz çok acıyormı, ne kadara çekildiniz, ben bu ay çekilecem ama korkuyorum, bu korkuyla orda kasılıp ölmekten bile korkuyorumMerhaba kızlar. Bu gün hsg çekildim. 1 dakika sürdü.kimin ne sorusu varsa sorabilir.![]()
O zaman iyi yapmışsınızBen muayenede bile çığlık çığlığa bi insanım malesef çok geriliyorum ve sıkıyorum kendimi normalde hic bi Arkadaşımin cani acimiyomus benim acı esigim düşük galiba risk almayayım diye bende anestezili istedim
ben de yarın çektireceğim özel bir merkezde.inanılmaz bir korku var nedense. nasıl olacak vs. bilmediğim için de tedirginim.Merhaba bu gün gördüm yazınızı. Ben özel hastanede çekildim. Öyle ölücekmiş gibi bi ağrısı yok. Hafif ağrısı var merak etmeyin çok hafif 2 dakika sürdü
ben de yarın çektireceğim özel bir merkezde.inanılmaz bir korku var nedense. nasıl olacak vs. bilmediğim için de tedirginim.
Merhaba çok ama çok az ağrı oluyor. Oda karım ağrısı gibi. Vajinada filan hiç bir ağrı olmuyor sakın korkmaHangi ilde çekildiniz çok acıyormı, ne kadara çekildiniz, ben bu ay çekilecem ama korkuyorum, bu korkuyla orda kasılıp ölmekten bile korkuyorum![]()
Sormaa bende ckeilecem onumuzdeki aylarda odum patliuor yaaHangi ilde çekildiniz çok acıyormı, ne kadara çekildiniz, ben bu ay çekilecem ama korkuyorum, bu korkuyla orda kasılıp ölmekten bile korkuyorum![]()
bende vajina dan cok korkuyorum nolck diye geceleri uyuyamiyorumMerhaba çok ama çok az ağrı oluyor. Oda karım ağrısı gibi. Vajinada filan hiç bir ağrı olmuyor sakın korkma![]()
Ben kendimden diyorum vajinada hiç bir ağrı olmadı bi tek sıvı verilince karnında karın ağrısı gibi hafif ağrın oluyor o kadar. Bak çekilib bura gelib yazarsınbende vajina dan cok korkuyorum nolck diye geceleri uyuyamiyorum
Ay inşallahBen kendimden diyorum vajinada hiç bir ağrı olmadı bi tek sıvı verilince karnında karın ağrısı gibi hafif ağrın oluyor o kadar. Bak çekilib bura gelib yazarsın
Hsg cekilmeden anlaislmiyor demiMerhaba ben anestezisiz C kollu diye geçen dijital cihazla çekildim. Çok rahat geçti adet sancısı gibi ufak sancılarım oldu ama asla dayanılmaz bir şey değil. İyi ki de çektirmişim sağ tüpüm kapalıymış , işlem esnasında açtılar..
Maalesef anlaşılmıyorHsg cekilmeden anlaislmiyor demi