Bunu bilmiyordum .inşallah inşallah .Umut oldun çok sagolTüpün açık olduğu taraftan yumurtlarsan hamilelik elde edebilirsin umutsuzluğa kapılma her ay sağ veya sol yumurtalıktan yumurtluyoruz ve tüpün açık olduğu yerden yumurtlarsan gebelik elde edebilirsin denemeye devam et inşaAllah Allah nasip eder :)
Hiç canını sıkma Allah ol derse olur :) bi takip ettiğim bir kadınında bir tüpü kapalıydı 3.ay hamile kaldı o da sanırım ilk 2 ay kapalı olan yerden yumurtlamıştı açık yerden yumurtlayınca hamile kaldı ve doğurmak üzere :) Allah ım hiç birimizin kucağını boş bırakmasınBunu bilmiyordum .inşallah inşallah .Umut oldun çok sagol
Aneztezili...hiç birşey duymadım..ağrı 0.Anestezili mi çekildin hsgyi normal mi?
Yok normalse kasılmadan bazen tüpler tıkanık çıkabiliyor o yüzden sordum ama tek tüp sıkıntı değil zatenAneztezili...hiç birşey duymadım..ağrı 0.
Valla canim benim iki tupte acikti ama olmadi tup bebekle hamile kaldim. Bu isler nasip kismet. Tek tuple gebe kalma sansin tabiki var.Kizlar hsg çektirdim ve sonuç tek tüp kapalı.
Çok mutsuzum.Tek tüple hamile kalan varmı?
Doktor şans var desede çok mutsuzum
TEK YUMURTALIKLA BİLE HAMİLE KALAN VAR CANIM SIKINTI YAPMAKizlar hsg çektirdim ve sonuç tek tüp kapalı.
Sadece echomsrdami çalışıyor Cevat beyCanım İstanbul da isen şişli echomarda Cevat bayrak hoca yı tavsiye ederım benım ıkı tupum kapalı ıdı özel bir teknikle ıkısıde acıldı son teknoloji kullanıyor agrı bile hıssetmıyorsun
Kadikoyde de calısıyor sanırım sanomed emin degılım canım ben şişli echomara gıtmıstı ama şubeleri var sanırımSadece echomsrdami çalışıyor Cevat bey
Sanki bende echomar ve sonomedde diye biliyorum da ondan sordumKadikoyde de calısıyor sanırım sanomed emin degılım canım ben şişli echomara gıtmıstı ama şubeleri var sanırım
Merhaba canım benimde sol tüpüm kapalı hsg ile söyledi doktor laparoskopi ile açarız istersen dedi kabul etmedim arkadaşım var benim iki tüpüde kapalıydı 1 ini açtı doktor hsg çekilince açmışlar tek tüple hamile kaldı yani yeterki açık olsun biri bide kapalı tüplere süt ve maydanoz kürü öneriyorlar çoğu kişi böyle hamile kalmış kapalı tüpün açılma ihtimali bile var buhar ile açılan olmuşmu dersen olmuş ben adeti bekliyorum deneyeceğimKizlar hsg çektirdim ve sonuç tek tüp kapalı.
Canım bu tekniğin adı ne biliyor musun nasıl bi işlem uygulandıCanım İstanbul da isen şişli echomarda Cevat bayrak hoca yı tavsiye ederım benım ıkı tupum kapalı ıdı özel bir teknikle ıkısıde acıldı son teknoloji kullanıyor agrı bile hıssetmıyorsun
Selektıfsalpingografi yontemi canım cok kolay yapıldı ozel bir kateter ile tup agıza kadar girilip sıvıyı o sekılde verdı basınç direk tüpe verıldıgı ıcın tuplerım acıldıCanım bu tekniğin adı ne biliyor musun nasıl bi işlem uygulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?