• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hristiyanlık sembolü dua eden smile değişsin lütfen.

:dua:
Bu İkonun değişmesini istiyoruz yada özgürlük adına müslümanlar için tasarlanmış dua eden bir İkon istiyoruz isteyen istedini kullanır
Desteklerinizi bekliyorum. Tesekkurler.
burada farklı inanca sahip olan kişiler olabilir o sebepten bunun yanına bide biz müslümanlar için de bir icon olsa daha iyi olacğını düşünüyorumEn Büyük KK:KK9:

Bu İkonun değişmesini istiyoruz yada özgürlük adına müslümanlar için tasarlanmış dua eden bir İkon istiyoruz isteyen istedini kullanır

saçmalıyosunuz her inançtan insan var burada
bari burada insanları ayrıştırmayın. kınıyorum

Kesinlikle ülkemiz müslüman bir ülke biz müslümanlar içinde bir İkon konulmasını istiyorum

saçmalıyosunuz her inançtan insan var burada
bari burada insanları ayrıştırmayın. kınıyorum
benden misin kk kulübünü mü kınadın tam anlayamadim..
Başka türlüyse cevabım şu olur
Burda özgürlüğü savunuyorum sonuçta insanlar ayristirildigi için tepkimi koydum.tam manasını ne yansıttığını ikonun araştırın.

Özgürlükten bahsederken değişmesini talep edemezsiniz sadece müslümanlık adına bir ikon talebinde bulunabilirsiniz ayrıca söylemeden gecemiycem yani bukadar kücük seylere takılmakta nedir dehşetle izliyorum bizim dinimiz hoşgörü dinidir bukadar önyargı bukadar saplantı aklim almiyor doğrusu o ikonuda kullanmayiverseniz herhangi bir eksikliginiz olmaz heralde

40 sene kalsa aklıma gelmez küçücük bi ikondan bu kadar sıkıntı yaratmak.... dua ettiğinizi söylerken bu ikonu koyunca duanız kabul mu olmayacak ya da müslüman dua eden ikonu olunca allah katında duanız daha mı itibarlı oluyor... Böyle şeylere takilmaniz çok saçma... önemli olan yürekten edilen dua....

Back
X