Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hristiyanlık sembolü dua eden smile değişsin lütfen.
Bu İkonun değişmesini istiyoruz yada özgürlük adına müslümanlar için tasarlanmış dua eden bir İkon istiyoruz isteyen istedini kullanır
Desteklerinizi bekliyorum. Tesekkurler.
Bu İkonun değişmesini istiyoruz yada özgürlük adına müslümanlar için tasarlanmış dua eden bir İkon istiyoruz isteyen istedini kullanır
benden misin kk kulübünü mü kınadın tam anlayamadim..
Başka türlüyse cevabım şu olur
Burda özgürlüğü savunuyorum sonuçta insanlar ayristirildigi için tepkimi koydum.tam manasını ne yansıttığını ikonun araştırın.
Neyin ne olduğu ne amaçla yapıldığı bellidir onun için açık bir baslık yazmada bir beis görmedim.. yalnış anlaşılacak söz yok.net.
Taraftarlar toplansın lutfen..
Neyin ne olduğu ne amaçla yapıldığı bellidir onun için açık bir baslık yazmada bir beis görmedim.. yalnış anlaşılacak söz yok.net.
Taraftarlar toplansın lutfen..
Özgürlükten bahsederken değişmesini talep edemezsiniz sadece müslümanlık adına bir ikon talebinde bulunabilirsiniz ayrıca söylemeden gecemiycem yani bukadar kücük seylere takılmakta nedir dehşetle izliyorum bizim dinimiz hoşgörü dinidir bukadar önyargı bukadar saplantı aklim almiyor doğrusu o ikonuda kullanmayiverseniz herhangi bir eksikliginiz olmaz heralde
40 sene kalsa aklıma gelmez küçücük bi ikondan bu kadar sıkıntı yaratmak.... dua ettiğinizi söylerken bu ikonu koyunca duanız kabul mu olmayacak ya da müslüman dua eden ikonu olunca allah katında duanız daha mı itibarlı oluyor... Böyle şeylere takilmaniz çok saçma... önemli olan yürekten edilen dua....