Saç Bakım Ürünleri HRC Bakım Kompleksi Kullananların Paylasim Alani

berfinbilgen

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
3.156
24
HRC bakım kompleksi siparis ettim henuz elime ulasmadi nasıl faydasi varmı bilemiyorum kullanan arkadaslar varsa ve burda bizlerle paylasirsa sevinirim.

hrc bakım kompleksi???ben bilmiyorum o ne kusura bakmayın ama gerçekten bilmiyorum

ıcınde butun vitaminler var sacı besliyor haftada 1 uygulama yapiyormussun ve sacı saglıklı bı sekılde 2 kat uzamasını saglıyor hemde bakım yapiyor, tamamen bitkisel bir urunmüs

Dun sacıma uyguladım, suan saclarım ınanılmaz parlak ve yumusacık sankı kafamda sac yokmus gıbı o kadar yani herkese tavsıye ederım

Son düzenleme:
ben kullanmıştım bi ara, baya oldu..oldukça da memnun kaldım..ama adı HRC değil HC..sadece yağ değil bi sürü şey var içerisinde,bitki,vitamin vs....dökülmelerde oldukça faydası var,aynı zamanda bakım yapıp uzatıyor...

canım ben suan kullanıyorum. hatta sacımda var suan saclarım boneli :)
benim suan şişem yarıya indi fakat abartılır derecede etkisini görmedim. tabii bu sac tiplerine göre degisir. benim saclarım hala dökülüyo ve cok ince telli cok cabuk kırılıp uzamıyor. zaten almamın sebebide buydu ama bakalım sise bittikten sonra uzadıgını fark edicekmişiz.. evet gercekten yumusacık yapıyo ona lafım yok ama dökülmesini hala durdurmus değil.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…