Ağzınızda yara varsa ihtimali varAğızda da olabiliyorsa öpüşmeyle geçmez mi?
İş arkadaşım hpvliymiş? Bunu yeni öğrendim. Ve normal sarilmaktan, ayni esyalara dokunmaktan hpv bulaşır mi? Korkuyorum
Her hpvlinin ağzında hpv var mıdır? Yoksa oral seks yapanlarda mı çıkar sadece? Her hpvli ile oral seks yapanın ağzında hpv olur mu? Kafamda deli sorular...Ağzınızda yara varsa ihtimali var
Siz nerden biliyorsunuz?Evet haklısın bunu da düşündüm kim kimin hpvlo olduğunu nerden bilebilir diye
Siz hpvli birine oral yaparsanız ve ağzınızda yara varsa bulaşabilir diye biliyorumHer hpvlinin ağzında hpv var mıdır? Yoksa oral seks yapanlarda mı çıkar sadece? Her hpvli ile oral seks yapanın ağzında hpv olur mu? Kafamda deli sorular...
Kesin güvenip söylediği biri yaymıştır.İş arkadaşınızın sağlık kayıtları hakkında nereden ve nasıl bilgi edindiniz ?
Kendi söyledi pozitif çıkmış siğil var demişti sonra doktor ameliyat demiş yakacaklarmiş siğillerİş arkadaşınızın sağlık kayıtları hakkında nereden ve nasıl bilgi edindiniz ?
Tuvalet olayı nasıl oluyor peki? Tuvaletin oturma kısmına hpvli genital bölge sürterse sonra biri oraya oturursa ve sürterse diğer kişiye de geçiyor mu?Siz hpvli birine oral yaparsanız ve ağzınızda yara varsa bulaşabilir diye biliyorum
Kimse yaymadi zaten kendisi çekinmeden paylaşıyor.Kesin güvenip söylediği biri yaymıştır.
Kendi söyledi siğil var dedi sonra doktora gitmiş hpv çıktı. Ama söylemese bilmeyecektim.Siz nerden biliyorsunuz?
Kesin güvenip söylediği biri yaymıştır.
Kendi söyledi pozitif çıkmış siğil var demişti sonra doktor ameliyat demiş yakacaklarmiş siğiller
KadınArkadaşınız kadın mı?
Kadin. Dışarda da görüştüğum arkadaşımDirekt , ilk elden kendisi söylemiş. İlginç bir iş yeri ortamıymış.
Bu iş arkadaşı kadın mı , erkek mi ?
Yok değilimEmin misin bundan
Tokalaşma ve sarılma gibi şeylerden haberin var mi? Senin için dokunma direkt başka anlamlar içeriyor sanırımbirbirinizin neresine dokunacaksınız ki
Olabilir yani öpüşme de cilde giriyor sonuçta sadece cinsellik okumuştum bide ortak kullanılan kişisel eşyalarAğızda da olabiliyorsa öpüşmeyle geçmez mi?
Hocam siz daha iyi bilirsinizHangi cilt mesela hanımefendi bilgilendirirseniz çok sevinirim
Yuh size. Cehalet kokan konular…İş arkadaşım hpvliymiş? Bunu yeni öğrendim. Ve normal sarilmaktan, ayni esyalara dokunmaktan hpv bulaşır mi? Korkuyorum
Denedim. Cok kolay bulaştığını yazıyor ve sadece cinsel yolla olmadığıni da. istersen sen de bakİnternete sadece "A" harfini yazarsanız size zibilyon tane sonuc çıkarır.
Hpv nasil bulaşır diye yazarsanız da eminim ayrintili bilgi edinirsiniz, deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?