hpv

Merhaba canım bn kndmden kısaca bahsedeyim inşllah ibret olurum. 19 yaşndayım ve hiv pozitifim 1 senedir tedavi görüyorum. Aynı zamanda Hpv tanısı aldım 2 kez smear yaptrdım kanser riskim var fakat bunu tahlillerime ve doktrlarıma dayanarak söylüyorum her HPV kanser demek değil. 3. smear den sonra yine anormal çıkarsa biopsi yapılacak. Ve asıl bilmeni istediğim ailemin hiç birinden haber yok. Hasta mahrumiyeti denen bişey var ülkemizde için rahat olsun. Bi an önce smear testi yaptır. En azından psikolojin düzelir durumun netleşince. Çünkü en büyük hastalık Şüphedir.

Yeni
Benim ilk ilişkim olduğunda üniversitedeydim çok pişman oldum bir ilişki yaşadığıma araştırmaya başladım kızlık zarımı kalıcı diktirmeye karar verdim ama öğrenciydim yeterli param yoktu her ay biriktiriyordum. Sonraki yıl atamam olmadı atandığımda 3 yıllık erkek arkadasım bana genıtal sıgıl bulastırdı. Param vardı ama kızlık zarı dıktıremedım cunku siğil cıktı. Sıgıllerden kurutluyorum derken hayatıma giren ikinci kişi 10 ay önce bana herpes bulaştırdı. Ve ömrüm boyunca ben onun pislik virüsünü vücudumda tasıyacagım.Eğer unıversıte döneminde param olup kızlık zarımı diktirseydim bu hastalıkların hiçbiri başıma gelmeyecekti. Şuan kariyerim var atandım param var ama sağlığım bozuldu. Kadın olmak çok zor . Bana nbu hastalıkları bulaştıranlar kabul etmeyıp bana hakaret ettıler ayrıca. Genıtal sıgıl bagısıklıgını guclendırınce belırlı bır süre sonra vucudundan atılır hpv den korkmuyorum ama koter izleri kaldı. Hücre spreyi yöntemiyle o izlerin geçmesi 7.500 tl . ayrıca istanbulda bir doktor genital bolgeyı tamamen yakıyor uc gun hastanede kalıyorsun bıda sıgıl cıkmıyor dr la konustum sıgıl cıkarsa bıda gel dedı o da kesın pahalı. ya da atandıgım dönem dıktırseydım hıcbır hastalıgım olmayacaktı ya da ya da demekten tükendim ben. Şuan öğretmenim çocuklara eğitim veriyorum ama kendi sağlığımı korumayı öğrenmemişim ben. Hayatıma giren iki erkek de beni maddi manevi sömürdü ve kabul etmediler bana bu hastalıgı bulastırdıklarını ıkısı de ıgrenc ınsanlardı. Şimdi hayatımda 4 aydır çok düzgün iyi ahlaklı mühendis işi de iyi düzgün biri var kız kardesi doktor evlendıgımızde ben ona herpes gecırsem benden gectıgı anlasılır mı acaba?erkek arkadasımı cok sevıyorum ona herpes bulastırdıgımı dusununce bile hüngür hüngür ağlıyorum. Allahım diyorum neden ben? Keşke herpes bana bulaşmasaydı erkek arkadasımla şimdi düğünüm olsaydı mutlu bir yuvam olsaydı ama ben hastalıklarla pençeleşiyorum bana evlenelim diyor ben erken diyorum nolcak benım bu halım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…