Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama doktorların önerisi leep ten 1 ay sonra cinselliğe geçiş yapılabilir. Ne kadar uzak kalırsan o kadar iyi.Arkadaşlar bir soru daha sorayim, bu süreçte kaç ay cinsellikten uzak duruyorsunuz?
papivir hakkinda bilgi verir misiniz? benim kullanmam gerekiyor mu acaba?Çook teşekkürler
Hem benim doktorum, hemde diğer hocalar önermediği için Ahcc kullanmıyorum maalesef.
Doktorum çinko içeren bir takviye ürünü önerdi, bir de D vitaminini değer altının altına düşürmeyelim dedi.
Yeşil çay tüketiyorum, ballı çörek otu yiyorum, 5 kutu kadar da papivir kullandım, ama pek bir etkisi yokmuş sanırım onun da.
Aşılarımı oldum bir de.
Özel de konuştuk zaten sizinle.Yok hayır hiç doktora danışmadım bu konuyu peki önemli bir durum mu?
tek eşli olmadığınız sürece aşılarınız tamamlanana kadar kadar cinsel birliktelik yaşamayın bence.....karşı tarafın sağlığı artı kendi sağlığınız içinArkadaşlar bir soru daha sorayim, bu süreçte kaç ay cinsellikten uzak duruyorsunuz?
bende aşı tamamlanmasini beklemek düşüncesindeydim.Bence de öylesi her iki taraf icinde uyguntek eşli olmadığınız sürece aşılarınız tamamlanana kadar kadar cinsel birliktelik yaşamayın bence.....karşı tarafın sağlığı artı kendi sağlığınız için
6 ay diyenler okudum ancak zaten hocalar kondom ile ara vermeden devam edin diyorlar, kişinin dikkatini bağlı tabi bu da.Arkadaşlar bir soru daha sorayim, bu süreçte kaç ay cinsellikten uzak duruyorsunuz?
Aşı hammile kalmayi engelliyormuAşı olmadım çünkü hamile kalmayı çok istiyordum yaşım 32 bir ameliyat oldum zaten ya anne olamazsam diye endişelendim biraz doktorum da doğurduktan sonra aşı olabileceğimi zaten sürekli kontrol altında olduğum için şu anlık endişeleneceğim bir şey olmadığını söyledi . Çok şükür hamile kaldım inşallah süreç sağlıkla ilerler bebeğimi kucağıma aldıktan sonra tedaviye devam ederim
Hayır engellemiyor ancak hamileyken aşı tedavisi uygulanamıyorAşı hammile kalmayi engelliyormu
Papivir zaten ek takviye, içinde yeşil çay ekstresi var, ilk gittiğim uzman kadın doğum doktoru vermişti, ben içim rahat etsin diye kullandım, bir faydası oldu mu hiç bilmiyorum açıkçası.papivir hakkinda bilgi verir misiniz? benim kullanmam gerekiyor mu acaba?
Bende çıkmadı ama, çıkmadan önce kaşıntı ile sinyal verdiği doğrudur.kızlar bir şey soracağım ben de, siğil çıkarken kaşıntı yaşıyor musunuz?
ben de kaşıntı vermedi.o yüzden ne olduğunu anlamiyordumkızlar bir şey soracağım ben de, siğil çıkarken kaşıntı yaşıyor musunuz?
bence hic girme bir sure cunku yayiyor iliskide korunsanda etrafa bulasiyor ve olay gittikce buyuyor ben 8 aydir hicbisy yapmadim ta ki bitene kadar eger yaparsaniz bu surec cok fazla uzuyorArkadaşlar bir soru daha sorayim, bu süreçte kaç ay cinsellikten uzak duruyorsunuz?
Evet maalesef virüs yükü artıyor, siz negatife döndünüz mü peki?bence hic girme bir sure cunku yayiyor iliskide korunsanda etrafa bulasiyor ve olay gittikce buyuyor ben 8 aydir hicbisy yapmadim ta ki bitene kadar eger yaparsaniz bu surec cok fazla uzuyor
daha smear olmadım ama cıkmıyor 4 aydır duzenlı lazer oldum cıkarsa tekrar gıdıcegımEvet maalesef virüs yükü artıyor, siz negatife döndünüz mü peki?
Hpv dna yaptırdınız mı peki hiç?daha smear olmadım ama cıkmıyor 4 aydır duzenlı lazer oldum cıkarsa tekrar gıdıcegım
Merhaba 3 yıldır hpv16+ ile savasıyorum öncelikle kesinlikle stres yapmayıp üzülmemen gerek tedavini düzenli hale getirip kontrol ettirmen gerekiyor smear yaptırdın mı?Merhaba. Aranızda HPV' ye yakalanan oldu mu? İrelilemeniz nasıl oldu? Bende HPV var, ne yapsamda tedirginliğimi yok edemiyorum.Ve Ağızda da HPV olduğu korkusuna giriyorum.Kendi kendimk daha da hasta yapıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
evet yaptırdım temiz çıktıMerhaba 3 yıldır hpv16+ ile savasıyorum öncelikle kesinlikle stres yapmayıp üzülmemen gerek tedavini düzenli hale getirip kontrol ettirmen gerekiyor smear yaptırdın mı?