Hpv

simariiik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2024
25
1
24
Merhaba ben başımdan geçen hpv hikayemi sizlerle paylaşıp sizlerden bilgi ve önerilerinizi isteyeceğim 24 yaşındayım 3 senedir aktif cinsel hayatım var bugüne kadar hiç bir şekilde hpv testi yaptırmamıştım taki siğillerle karşı karşıya kalana kadar direk doktorda buldum kendimi ve sonuç geldi hpv 16 ve bilinmeyen riskli olmayan bir tür pozitif geldi şok olmamla birlikte her gün sıkıntı stresle geçen günler geçirmeye başladım smear negatif ama bir çok konuştuğum uzman smear temiz gelebilir ama kolposkopi olup cin var mı yok mu onlara bakmamız gerek dedi sizce 3senede aldığımı düşünüyorum bu hpvyi 3 senede kanser olmuş muyumdur yada hpv cin3 seviyesine ilerlemiş midir bana önerilerinizi fikirlerinizi bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim benden yaşça büyük ablalarım yada fikir verebilecek kardeşlerim varsa önerilerinizi beklerim çünkü psikolojikmen kötü durumdayım

Merhaba, korkmayın yaşınız daha çok genç büyük olasılıkla atlatacaksınızdır. Smear negatif gelmişse ve eğer bir hata yoksa, zaten hücrelerde bozulma yok demektir. Cin1 çıkabilir en fazla diye düşünüyorum. Kontrollerinizi aksatmayın ve hekiminiz ne diyorsa onu uygulayın. İlişki konusunda da yapabiliyorsanız hpv negatifi görene kadar ara verin. Olmuyorsa korunun önlemleri izi alın. Erkekler pek zarara uğramadığı için önemsemeyebilir. Bu durumda kendinize sahip çıkacak kişi siz oluyorsunuz. Aşılarınızı da biran önce yaptırmaya bakın. Ama sizdeki tür aşıda da olduğu için belki hekiminiz aşıyı negatif görene kadar eteleyebilir. Ne diyorsa onu uygularsanız zaten. Çok geçmiş olsun. Tez zamanda topluca kurtulmamızı diliyorum

Merhaba öncelikle yanıtınızı yeni gördüm kusura bakmayın ayın 13ünde kolposkopi olacağım sizce cin2-cin3 seviyesine gelmiş midir çünkü 2-5-3 yıla yakın bir zaman geöti

Merhaba öncelikle yanıtınızı yeni gördüm kusura bakmayın ayın 13ünde kolposkopi olacağım sizce cin2-cin3 seviyesine gelmiş midir çünkü 2-5-3 yıla yakın bir zaman geöti
Virüs iki yılda yüzde seksen beş oranında vücuttan atılıyormuş. Herkes için doğru mu bilmiyorum ama doktorum bana o şekilde bilgi verdi. Takviyeleri sormuştum. Büyük oranda hiçbir şey yapmasanız bile vücut kendi atıyor demişti. Yaşınızda genç olduğu için bence son iki seneyi baz alın. Ben cin2 çıkacağını düşünmüyorum. Ama çıkarsa dahi büyük ihtimal size takip verirler. 30 yukarsına leep yapılıyor diye biliyorum.

izmirde yasıyorum sizin gibi korku dolu günlerim oldu 30 yasındayım evliyim bir cocugum var hpv testi pozitif geldi parça alındı cin 3 çıktı bende doktor sitesinden neslihan gürbüzü buldum bana cok yakın geldiği için kendime yakın hissetim ve kendisine bir randevu oluşturdum bu randevum cok guzel gecti kendisine sonuclarımı gösterdim nasıl ilerleyeceğimizi konuştuk. ve kendisi yeni bir ilaç çıkardığını bu ilacı araştırmamı söyledi içerisinde c vitamini ahcc egcg glutatyon ve kombine vitaminler var . zaten bu ürünü seçmemdeki amaç bu hastalıgımı vucuddan atmak ıcın bagısıklıgımın cok ıyı olması gerek ve bu ılac gercekten karsılıyor ben hastaneden satın almıstım simdi internette satısı var hepsiburada da satıyor ınceleyın

Hangi ilaç ve leep olmadınız mı

selaam, ben de 24 yaşındayım. ocak ayında yaptırdığım kolposkopi sonucu cin1 geldi. hpv de 16-18 harici yüksek risklilerden en az 1 tanesi olarak geldi. deflagyn adlı bir jel kullanıyorum şimdi. bitince tekrar kontrole gidicem. onun haricinde bağışıklık güçlendirici şeyler yapıyorum kendi çapımda. Probiyotik, yeşil çay, meyve, sebze, yeşillik sık sık tüketmeye çalışıyorum. Spor zaten yapıyodum, ona devam. Sigara içmiyordum zaten, alkolü çok çok azalttım. Aşıyı da oldum, gardasil 9'lu. (nisan'da 3. doz olucam) Cinsel ilişkiyi sıfırladım bu süreç geçene kadar çünkü tek eşli değilim başka risklerin altına girmek istemedim açıkçası. Moralim gayet iyi, pozitif bir kafa yapısındayım çünkü gerekenleri yaptığımız ve düzenli kontrollere gittiğimiz sürece korkacak hiçbir şey yok bunu unutmayın lütfen olumlu düşünün. Sorularınız varsa yardımcı olmak isterim ve hpv'yi vücudundan atmış birileri de varsa tavsiyelerini duymak isteriz

Merhaba 13ünde kolposkopi olacağım cinin seviyesini bilmiyorum şu an için smear temiz çıktı ama sadece smear temiz çıkması yeterli değilmiş bazen yanlış sonuç verebilirmiş kolposkopi acılı mıydı

hiç acılı değildi, anestezi falan olmadan girdim işleme. sadece o bölgede hafif bir baskı hissediyorsunuz o da normal zaten, acı vermiyor.

Deflagyn pahalı diyorlar, ücreti nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…