• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv yüksek riskli grup

iremirs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
3
0
1
28
kızlar merhaba🩷 28 yaşındayım bundan 3 yıl önce ilk ilişkim olmuştu ve sadece 1 defa sonra aradan aylar geçti siğil farkettim hastaneye gittim doktor smear testi yaptı negatif çıktı, hpv aşısı olmamı söylemişti siğilde kendiliğinden gecince olmadım maalesef,

gelelim bugüne bundan bir buçuk hafta önce ilişki sonrası kanama yaşadım 2. ilişkiye girişim diyebiliriz aslında o yüzden olabilir mi ?

ilk ilişkimin üzerinden üç yıl geçti, ben bu kanamayı görünce doktora gittim hpv testi yapıldı 16-18 çıkmadı ama diğer yüksek riskli grup çıktı bugün tekrar doktora gittim ne yapacağımı bilmiyorum regl olduğum için smear testi de alınmadı ama doktor 16 yada 18 olmadığı için vücutta atarsın dedi çok korkuyorum nasıl bir yol izlemem lazım kolposkopi vs istedim gerek yok suan için önce smear testi yapalım dedi ama smear testi de yanıltabiliyormus sanırım

Ben de pozitif sonucumu yeni aldım ve fazlasıyla araştırma yaptım psikolojiyi sağlam tutmak çok önemli bu süreçte dilerim ki sen de başarırsın,c vitamini d vitamini ve çinko bağışıklığı güçlü tutan ilaçlarmış eczaneye danışarak bunlardan kullanmaya başlayabilirsin spor yapmıyorsan hayatına bir spor al beslenmene olabildiğince dikkat et vücudundan atanlar hep yeşil çay içtiklerini yazmışlar ben de bu sürece yeni başlıyorum en kısa sürede vücudumdan atmak için elimden geleni yapıcam psikolojiyi sağlam tutmak çok zor ama güçlü kalmak zorundayız psikoloji giderse toplanmak çok daha zor olur,dilerim ki en kısa sürede atlatiriz

kızlar merhaba🩷 28 yaşındayım bundan 3 yıl önce ilk ilişkim olmuştu ve sadece 1 defa sonra aradan aylar geçti siğil farkettim hastaneye gittim doktor smear testi yaptı negatif çıktı, hpv aşısı olmamı söylemişti siğilde kendiliğinden gecince olmadım maalesef,

gelelim bugüne bundan bir buçuk hafta önce ilişki sonrası kanama yaşadım 2. ilişkiye girişim diyebiliriz aslında o yüzden olabilir mi ?

ilk ilişkimin üzerinden üç yıl geçti, ben bu kanamayı görünce doktora gittim hpv testi yapıldı 16-18 çıkmadı ama diğer yüksek riskli grup çıktı bugün tekrar doktora gittim ne yapacağımı bilmiyorum regl olduğum için smear testi de alınmadı ama doktor 16 yada 18 olmadığı için vücutta atarsın dedi çok korkuyorum nasıl bir yol izlemem lazım kolposkopi vs istedim gerek yok suan için önce smear testi yapalım dedi ama smear testi de yanıltabiliyormus sanırım
İstanbuldaysan prof dr. Eralp başer var. Ona gidebilirsin onkolog aynı zamanda smear alırken kolposkopiye gerek var mı bakıyor. Çok rahatlatıyor ayrıca

3 ay papivir 1 ay papil off kullan. Hergün yumurta yiyip yeşilçay iç sigarayı azalt yada bırak. 1 seneye atarsın hüçbirşeyin kalmaz. Yaşın çok genç hemen atarsın
sigarayı baya azalttım doktorum kondixil vitamin yazmıştı ama bugün eczaneye gittim onun yerine immunace vitabiotics aldım eczacı çok yakınımız olduğu için bisey de diyemedim ama bağışıklığın düşükse bu iyi içinde hepsi var dedi ayın 9 unda da smear testi yapılacak

sigarayı baya azalttım doktorum kondixil vitamin yazmıştı ama bugün eczaneye gittim onun yerine immunace vitabiotics aldım eczacı çok yakınımız olduğu için bisey de diyemedim ama bağışıklığın düşükse bu iyi içinde hepsi var dedi ayın 9 unda da smear testi yapılacak
Papil off fitil 10 gün kullanıyorsun. Gin 1 den bile döndürüyormus en azından onu al bence. Hiç takma kafana okadar çok insanda varki.

Back
X