- 5 Ocak 2016
- 8
- 0
- 86
- 29
- Konu Sahibi hayastan3942
-
Dun doktora ilk defa mi gittin?smear almadan keteme ornek vermeden mi koydu teshisi hemen de yakti mi oracikta?Kızlar merhaba :)
Son 2 haftadır özel bölgemde et benine benzer siğiller vardı. Dün doktora gittim , HPV oldugumu ve yakması gerektiğini söyledi. Asitle yaktı, haftaya yine yakıcaz dedi. Bugün cok kaşıntım var. Ne yapmam gerekir?
şimdiye kadar özel bölgemi hep jiletle aldım tedavi sonrası ağdaya dönmek istiyorum. Zararı olur mu sizce? Yaşayan var mı bu durumu?
eveet hemen 10 dk içinde yaktıDun doktora ilk defa mi gittin?smear almadan keteme ornek vermeden mi koydu teshisi hemen de yakti mi oracikta?
Canim hpv cok tehlikeli bi virus.rahim agzi kanserine neden olur eger vucuttan temizlenmesse.cinsel yolla bulasan bi hastalik.eveet hemen 10 dk içinde yaktı
Merhaba bende de çıktı aynı şey cumartesi doktora gittim smear testi aldi kültür ve genetik testi de aldı ordan çıkan sonuca göre yakicaz yada dondurma dedi bende çok korkuyorum umarım kötü bişey çıkmaz kansere sebep olabiliyormus
İnşallah bu cuma yada ctsi belli olcak ben kanser belirtilerine baktım hiç biri yok şu lanet siğillerin dışında daha yeni evliyim bide 4 aylıkUmarım kötü birşey cıktı. benim yakıldı 3. seanstayım ama geçti bile sayılabilir.. sonucunuzu bildirin merak ettim..
İnsanda moral falan bırakmıyo bu illet. Bir hafta içinde 10 tane oldular salı günü yakılcak o zaman kadar kaç tane olur bilemiyorum. Rahim ağzın temiz dedi doktor ama tedavi süreci uzun bi hastalıkmş ve sürekli kontrol olmak lazımmış.
Bir sorum olacaktı siğili olanlar genital temizliği nasıl yapıyo acaba ben şimdiye kadar ağda kullandm ama ağda iyi gelmezmiş
2 gn önce yakıldı felaket acıyo ve biraz önce başka yerde de olduğunu fark ettm snrden ağlıcam resmenBen jilet kullandım. Ama tedavi sonrası ağdaya geç dedi.
Benim vajina icindede varmış siğillerden hala geçmedi ne yazık ki. Yakıldıkça artıyor. Çok sinir bozucu bir illet.
Canım sende tip3 mu cikti yoksa 31 mi?Bende ben gibi bisiler cikmaya basladi en basinda onemsemedim sonra cogalmaya baslayinca doktora gittim. Podofilm diye bi ilac kullanarak yok ettkk. Ama ben gec kaldigim icin virus rahimagzina ilerlemis. Smear testim 2 kere anormal cikinca biyopsi yapildi ve cin3 cikti simdi leep islemi yapilacak. Testsiz islem yaptirmayin. Genel cerrahine degil kadin doguma gidin ve asla gec kalmayin. Tecrube olarak fikir vermek istedim
Rahim ağzından hpv dna tiplendirilmesi (smeare ek olarak rahminizdeki tipe baktırıcaksınız) yaptırması gerekiyor herkesin eğer tip 16-18 gibi inatcı tipler bulasmıssa rahme daha sık smear aldırarak daha iyi kontrol saglanması gerekli ayrıca yurtdısında hpv için artık Coriolus Mrl ve Ahcc mantar özütü takviyeleri kullanılıyor 6 ay günde 6 tablet kullanıyosunuz ya siliyor ya da bir iki kademe geriletiyor (%90 siliyor ama tip16 var ve ilerlemişse geriletiyor ) yurydısında tanıdık varsa getirinCanım sende tip3 mu cikti yoksa 31 mi?
Hamilesin birdee sezaryanla dogum yapacaksin degil mi ?
Cok gecmis olsun
Almanyada akrabarımız var. Orada bulunur mu acaba?Rahim ağzından hpv dna tiplendirilmesi (smeare ek olarak rahminizdeki tipe baktırıcaksınız) yaptırması gerekiyor herkesin eğer tip 16-18 gibi inatcı tipler bulasmıssa rahme daha sık smear aldırarak daha iyi kontrol saglanması gerekli ayrıca yurtdısında hpv için artık Coriolus Mrl ve Ahcc mantar özütü takviyeleri kullanılıyor 6 ay günde 6 tablet kullanıyosunuz ya siliyor ya da bir iki kademe geriletiyor (%90 siliyor ama tip16 var ve ilerlemişse geriletiyor ) yurydısında tanıdık varsa getirin
karnıbahar şeklindeyse hijyenik koşulları araştırın, çımbızla tenizleyin, sirkeli pamukla da dezenfekte edin, alınca derinizin dışında bir kitle olduğunu anlayacaksınız, belki 2. defa da yaparsınız gecer, cımbız ucunu da başlaman ve bittikten sonra çamaşır suyu ve ateşle dezenfekte edin, iz de kalmaz, tekrarlamaz da, genital bölgenize de jilet uygulamayın.Kızlar merhaba :)
Son 2 haftadır özel bölgemde et benine benzer siğiller vardı. Dün doktora gittim , HPV oldugumu ve yakması gerektiğini söyledi. Asitle yaktı, haftaya yine yakıcaz dedi. Bugün cok kaşıntım var. Ne yapmam gerekir?
şimdiye kadar özel bölgemi hep jiletle aldım tedavi sonrası ağdaya dönmek istiyorum. Zararı olur mu sizce? Yaşayan var mı bu durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?