• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV virüsü ve Vajinal Siğil.

hayastan3942

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
8
0
86
29
Kızlar merhaba :)
Son 2 haftadır özel bölgemde et benine benzer siğiller vardı. Dün doktora gittim , HPV oldugumu ve yakması gerektiğini söyledi. Asitle yaktı, haftaya yine yakıcaz dedi. Bugün cok kaşıntım var. Ne yapmam gerekir?
şimdiye kadar özel bölgemi hep jiletle aldım tedavi sonrası ağdaya dönmek istiyorum. Zararı olur mu sizce? Yaşayan var mı bu durumu?

Son 2 haftadır özel bölgemde et benine benzer siğiller vardı. Dün doktora gittim , HPV oldugumu ve yakması gerektiğini söyledi. Asitle yaktı, haftaya yine yakıcaz dedi. Bugün cok kaşıntım var. Ne yapmam gerekir?
şimdiye kadar özel bölgemi hep jiletle aldım tedavi sonrası ağdaya dönmek istiyorum. Zararı olur mu sizce? Yaşayan var mı bu durumu?
Dun doktora ilk defa mi gittin?smear almadan keteme ornek vermeden mi koydu teshisi hemen de yakti mi oracikta?

eveet hemen 10 dk içinde yaktı :KK43:
Canim hpv cok tehlikeli bi virus.rahim agzi kanserine neden olur eger vucuttan temizlenmesse.cinsel yolla bulasan bi hastalik.
Bundan 3-4ay once kardesimin basina benzer bi olay geldi.vajinada et parcalari gordu ve gitti doktora.ilk gittigi doktor devlette demis ki hpv virusu yakcam dondurcam vs.kardesim bi islem yaptirmadan ozelde kadin dogumcuya gidiyo.profesor kendisi.diyo ki ben tahlil yapmadan hicbir teshis koyamam islem yapamam.smear alalim.ketem e git ornek ver.veriyo sonuclar cikiyo temiz yok virus.neden bu et parcalari diye bide biyopsi yapti.oda temiz cikti.sadece bi cesit deri katlanmasiymis.
Biz cok korktuk gunlerce korkudan ne hale geldik ne olacam bitecek diye sukur bisey cikmadi.
Anlattim olayi bastan sona.bu hastaligin teshisi boyle bakipta hmm hpv bu denmez.tahlili smeari var bunun.basks bi doktora daha git daha baska islem yapmadan o doktor..insallah o pis virus degildir..

merhabalar.kız kardeşinizdeki deri katlanması vajinanın arkasına doğrumu?aynı şey bendede var o yüzden sordum.yani 3-4 senedir var.

Bende ben gibi bisiler cikmaya basladi en basinda onemsemedim sonra cogalmaya baslayinca doktora gittim. Podofilm diye bi ilac kullanarak yok ettkk. Ama ben gec kaldigim icin virus rahimagzina ilerlemis. Smear testim 2 kere anormal cikinca biyopsi yapildi ve cin3 cikti simdi leep islemi yapilacak. Testsiz islem yaptirmayin. Genel cerrahine degil kadin doguma gidin ve asla gec kalmayin. Tecrube olarak fikir vermek istedim :(

Merhaba bende de çıktı aynı şey cumartesi doktora gittim smear testi aldi kültür ve genetik testi de aldı ordan çıkan sonuca göre yakicaz yada dondurma dedi bende çok korkuyorum umarım kötü bişey çıkmaz kansere sebep olabiliyormus

Merhaba bende de çıktı aynı şey cumartesi doktora gittim smear testi aldi kültür ve genetik testi de aldı ordan çıkan sonuca göre yakicaz yada dondurma dedi bende çok korkuyorum umarım kötü bişey çıkmaz kansere sebep olabiliyormus

Umarım kötü birşey cıktı. benim yakıldı 3. seanstayım ama geçti bile sayılabilir.. sonucunuzu bildirin merak ettim..

Umarım kötü birşey cıktı. benim yakıldı 3. seanstayım ama geçti bile sayılabilir.. sonucunuzu bildirin merak ettim..
İnşallah bu cuma yada ctsi belli olcak ben kanser belirtilerine baktım hiç biri yok şu lanet siğillerin dışında daha yeni evliyim bide 4 aylık

İnsanda moral falan bırakmıyo bu illet. Bir hafta içinde 10 tane oldular salı günü yakılcak o zaman kadar kaç tane olur bilemiyorum. Rahim ağzın temiz dedi doktor ama tedavi süreci uzun bi hastalıkmş ve sürekli kontrol olmak lazımmış.
Bir sorum olacaktı siğili olanlar genital temizliği nasıl yapıyo acaba ben şimdiye kadar ağda kullandm ama ağda iyi gelmezmiş

İnsanda moral falan bırakmıyo bu illet. Bir hafta içinde 10 tane oldular salı günü yakılcak o zaman kadar kaç tane olur bilemiyorum. Rahim ağzın temiz dedi doktor ama tedavi süreci uzun bi hastalıkmş ve sürekli kontrol olmak lazımmış.
Bir sorum olacaktı siğili olanlar genital temizliği nasıl yapıyo acaba ben şimdiye kadar ağda kullandm ama ağda iyi gelmezmiş

Ben jilet kullandım. Ama tedavi sonrası ağdaya geç dedi.
Benim vajina icindede varmış siğillerden hala geçmedi ne yazık ki. Yakıldıkça artıyor. Çok sinir bozucu bir illet.

Yeni
Benim ilk ilişkim olduğunda üniversitedeydim çok pişman oldum bir ilişki yaşadığıma araştırmaya başladım kızlık zarımı kalıcı diktirmeye karar verdim ama öğrenciydim yeterli param yoktu her ay biriktiriyordum. Sonraki yıl atamam olmadı atandığımda 3 yıllık erkek arkadasım bana genıtal sıgıl bulastırdı. Param vardı ama kızlık zarı dıktıremedım cunku siğil cıktı. Sıgıllerden kurutluyorum derken hayatıma giren ikinci kişi 10 ay önce bana herpes bulaştırdı. Ve ömrüm boyunca ben onun pislik virüsünü vücudumda tasıyacagım.Eğer unıversıte döneminde param olup kızlık zarımı diktirseydim bu hastalıkların hiçbiri başıma gelmeyecekti. Şuan kariyerim var atandım param var ama sağlığım bozuldu. Kadın olmak çok zor . Bana nbu hastalıkları bulaştıranlar kabul etmeyıp bana hakaret ettıler ayrıca. Genıtal sıgıl bagısıklıgını guclendırınce belırlı bır süre sonra vucudundan atılır hpv den korkmuyorum ama koter izleri kaldı. Hücre spreyi yöntemiyle o izlerin geçmesi 7.500 tl . ayrıca istanbulda bir doktor genital bolgeyı tamamen yakıyor uc gun hastanede kalıyorsun bıda sıgıl cıkmıyor dr la konustum sıgıl cıkarsa bıda gel dedı o da kesın pahalı. ya da atandıgım dönem dıktırseydım hıcbır hastalıgım olmayacaktı ya da ya da demekten tükendim ben. Şuan öğretmenim çocuklara eğitim veriyorum ama kendi sağlığımı korumayı öğrenmemişim ben. Hayatıma giren iki erkek de beni maddi manevi sömürdü ve kabul etmediler bana bu hastalıgı bulastırdıklarını ıkısı de ıgrenc ınsanlardı. Şimdi hayatımda 4 aydır çok düzgün iyi ahlaklı mühendis işi de iyi düzgün biri var kız kardesi doktor evlendıgımızde ben ona herpes gecırsem benden gectıgı anlasılır mı acaba?erkek arkadasımı cok sevıyorum ona herpes bulastırdıgımı dusununce bile hüngür hüngür ağlıyorum. Allahım diyorum neden ben? Keşke herpes bana bulaşmasaydı erkek arkadasımla şimdi düğünüm olsaydı mutlu bir yuvam olsaydı ama ben hastalıklarla pençeleşiyorum bana evlenelim diyor ben erken diyorum nolcak benım bu halım

Ben jilet kullandım. Ama tedavi sonrası ağdaya geç dedi.
Benim vajina icindede varmış siğillerden hala geçmedi ne yazık ki. Yakıldıkça artıyor. Çok sinir bozucu bir illet.
2 gn önce yakıldı felaket acıyo ve biraz önce başka yerde de olduğunu fark ettm snrden ağlıcam resmen

HPV FORUMU BU LİNKTEDİR https://www.kadinlarkulubu.com/foru...al-sigiller-hpv-human-papilloma-virus.138541/ ARKADAŞLAR BU LİNKTEKİ FORUMU TAKİP EDİN BÜTÜN SORULARINIZIN CEVABI BURADA HPV ARTIK BİTTİ ÇÜNKÜ GEÇEN SENEKİ DÜNYA GENELİNDE YAPILAN JİNEKOLOJİ KONGRESİNDE HİV YANİ AİDS HASTALIĞININ VİRÜSÜ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARDA MANTAR ÖZÜTLERİNİN TEDAVİSİ DENENİRKEN BU ÖZÜTÜN HPVYİ SİLDİĞİNİ TESADÜFEN KEŞFEDİYORLAR BU DA AHCC VE CORİOLUS MRL 4 SENEDİR BU ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYORLAR İLAÇ OLARAK ÇIKMASI İÇİN 5 SENE GEÇMESİ GEREKİYOR(BİZZAT DOKTORUMUN BİLGİSİ KONGRE DÖNÜŞÜNDE KONUŞTUK!) YANİ İLACINA 1 SENE KALDI ÇALIŞMAYI YÜRÜTEN MYCOLOGY RESEARCH LABARATUVARLARI TÜRKİYEDE YOK İLAC ÇIKMADAN İLACIN DAHA GÜÇSÜZ BİTKİSEL VERSİYONUNU ÇIKARDILAR CORİOLUS MRL 500 MG GÜNDE 6 TANE KULLANILIYOR 6 AY RİSKLİ TİPLİYSE 1 YIL KULLANIYOSUNUZ YA SMEAR TEMİZ GELİYOR YA DA %95 ORANINDA BÜTÜN TİPLERİ ÖLDÜRÜYOR FOLİK ASİTLE KULLANILDIGINDA ETKİSİ ARTMIŞ YAPILAN CALISMALARI İNCELEYİN ÜZÜLMEYİN GÖZÜMÜZ AYDIN TANIDIĞI OLAN CORİOLUS MRLYİ YURTDIŞINDAN GETİRTSİN KULLANDIKTAN SONRA TEKRAR SMEAR ALDIRSIN !!!!!!! YAPMANIZ GEREKEN HERŞEY KOPYALADIGIM LİNKTE YAZILI BÜTÜN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR MAKALELER ÇIKAN İLAÇLA İLGİLİ BİLGİ .AYRICA ORAL YAPMAYIN YAPTIRTMAYIN ORALLE DE BULASIYOR

HPV FORUMU BU LİNKTEDİR https://www.kadinlarkulubu.com/foru...al-sigiller-hpv-human-papilloma-virus.138541/ ARKADAŞLAR BU LİNKTEKİ FORUMU TAKİP EDİN BÜTÜN SORULARINIZIN CEVABI BURADA HPV ARTIK BİTTİ ÇÜNKÜ GEÇEN SENEKİ DÜNYA GENELİNDE YAPILAN JİNEKOLOJİ KONGRESİNDE HİV YANİ AİDS HASTALIĞININ VİRÜSÜ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARDA MANTAR ÖZÜTLERİNİN TEDAVİSİ DENENİRKEN BU ÖZÜTÜN HPVYİ SİLDİĞİNİ TESADÜFEN KEŞFEDİYORLAR BU DA AHCC VE CORİOLUS MRL 4 SENEDİR BU ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYORLAR İLAÇ OLARAK ÇIKMASI İÇİN 5 SENE GEÇMESİ GEREKİYOR(BİZZAT DOKTORUMUN BİLGİSİ KONGRE DÖNÜŞÜNDE KONUŞTUK!) YANİ İLACINA 1 SENE KALDI ÇALIŞMAYI YÜRÜTEN MYCOLOGY RESEARCH LABARATUVARLARI TÜRKİYEDE YOK İLAC ÇIKMADAN İLACIN DAHA GÜÇSÜZ BİTKİSEL VERSİYONUNU ÇIKARDILAR CORİOLUS MRL 500 MG GÜNDE 6 TANE KULLANILIYOR 6 AY RİSKLİ TİPLİYSE 1 YIL KULLANIYOSUNUZ YA SMEAR TEMİZ GELİYOR YA DA %95 ORANINDA BÜTÜN TİPLERİ ÖLDÜRÜYOR FOLİK ASİTLE KULLANILDIGINDA ETKİSİ ARTMIŞ YAPILAN CALISMALARI İNCELEYİN ÜZÜLMEYİN GÖZÜMÜZ AYDIN TANIDIĞI OLAN CORİOLUS MRLYİ YURTDIŞINDAN GETİRTSİN KULLANDIKTAN SONRA TEKRAR SMEAR ALDIRSIN !!!!!!! YAPMANIZ GEREKEN HERŞEY KOPYALADIGIM LİNKTE YAZILI BÜTÜN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR MAKALELER ÇIKAN İLAÇLA İLGİLİ BİLGİ .AYRICA ORAL YAPMAYIN YAPTIRTMAYIN ORALLE DE BULASIYOR

Vajinal mantar enfeksiyonu ne demektir? Nasıl tedavi edilir?

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan vajinal enfeksiyonlar ve mantar hakkında merak edilenleri Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Kadınlarda görülen vajinal enfeksiyon kadınlar için çok can sıkıcı durumu oluşturur. Her kadın hayatında mutlaka bu sıkıntıyı yaşar. Birde bu sorunu tekrarlayıcı olarak yaşayan hastalar vardır ki bunlarda araştırılmalı.

Vajinal mantar enfeksiyonu vajenin kendi florasında asitite oranını sağlamalarıyla ilgili bir sıkıntının varlığından kaynaklanır. Yani asidik bir PH eğer başka bir noktaya dönüyor ise orada mantar fırsatçı bir enfeksiyon olarak ortaya çıkar. Yani mantar enfeksiyonu dışarıdan alınmaz. Zaten vardır ve fırsat bulduğu için ortaya çıkar. Bunlar bağışıklık sistemlerinde bozukluk ve değişiklik olduğu zaman, herhangi bir nedenle antibiyotik kullanıldığı zaman ortaya çıkar. Tüm ayrıntılar videomuzda:

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

Bende ben gibi bisiler cikmaya basladi en basinda onemsemedim sonra cogalmaya baslayinca doktora gittim. Podofilm diye bi ilac kullanarak yok ettkk. Ama ben gec kaldigim icin virus rahimagzina ilerlemis. Smear testim 2 kere anormal cikinca biyopsi yapildi ve cin3 cikti simdi leep islemi yapilacak. Testsiz islem yaptirmayin. Genel cerrahine degil kadin doguma gidin ve asla gec kalmayin. Tecrube olarak fikir vermek istedim :KK43:
Canım sende tip3 mu cikti yoksa 31 mi?
Hamilesin birdee sezaryanla dogum yapacaksin degil mi ?
Cok gecmis olsun

Canım sende tip3 mu cikti yoksa 31 mi?
Hamilesin birdee sezaryanla dogum yapacaksin degil mi ?
Cok gecmis olsun
Rahim ağzından hpv dna tiplendirilmesi (smeare ek olarak rahminizdeki tipe baktırıcaksınız) yaptırması gerekiyor herkesin eğer tip 16-18 gibi inatcı tipler bulasmıssa rahme daha sık smear aldırarak daha iyi kontrol saglanması gerekli ayrıca yurtdısında hpv için artık Coriolus Mrl ve Ahcc mantar özütü takviyeleri kullanılıyor 6 ay günde 6 tablet kullanıyosunuz ya siliyor ya da bir iki kademe geriletiyor (%90 siliyor ama tip16 var ve ilerlemişse geriletiyor ) yurydısında tanıdık varsa getirin

Rahim ağzından hpv dna tiplendirilmesi (smeare ek olarak rahminizdeki tipe baktırıcaksınız) yaptırması gerekiyor herkesin eğer tip 16-18 gibi inatcı tipler bulasmıssa rahme daha sık smear aldırarak daha iyi kontrol saglanması gerekli ayrıca yurtdısında hpv için artık Coriolus Mrl ve Ahcc mantar özütü takviyeleri kullanılıyor 6 ay günde 6 tablet kullanıyosunuz ya siliyor ya da bir iki kademe geriletiyor (%90 siliyor ama tip16 var ve ilerlemişse geriletiyor ) yurydısında tanıdık varsa getirin
Almanyada akrabarımız var. Orada bulunur mu acaba?

Evet biliyorum tip testide yaptırdim bende tip 31 cikti. En tehlikeli 3.tip yani 16 ve 18 gibi .
Biopsi yaptirdim temiz cikti smear testi yaptirdim oda temiz dedi doktor. kanserli doku olusmaya baslasa smearle belli olur mu acaba? Yoksa her defasinda biopsi mi yapılmalı? Gercekten iyi bir doktor arıyorum ankara istanbul veya baska bir sehir hic fark etmez. Var mı bildiginiz bir doktor? Özel yada devlet hic onemli degil.

karnıbahar şeklindeyse hijyenik koşulları araştırın, çımbızla tenizleyin, sirkeli pamukla da dezenfekte edin, alınca derinizin dışında bir kitle olduğunu anlayacaksınız, belki 2. defa da yaparsınız gecer, cımbız ucunu da başlaman ve bittikten sonra çamaşır suyu ve ateşle dezenfekte edin, iz de kalmaz, tekrarlamaz da, genital bölgenize de jilet uygulamayın.

Back