Hpv ve hamilelik lutfen bilen varsa yazabilir mi ?

Kelebenkkkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
158
-18
18
27
Merhaba arkadaslar . Bugun 4+2 gunluk hamile oldugumu ogrendim. Hpv dusuk risk var bende . Ve aktif sigillerim de var bu ay yaktirmayi dsunuyodum ama su virus dolayisiyla hastaneue gitmek istemedim. Ve bugun de hamile oldugumu ogrendim. Size sorum hpv li olarak hamilelik geciren var mi ? sigil varken yakilir mi ? Yakilmassa bu sigiller bebege zarar verir mi ? Aklimda cok soru var lutfen bilgisi olanlar cevap yazabilir mi

Benim bildiğim siğil varken doğumu normal yapamazsınız bebeğe geçer diye sezeryan yaparlar hamileyken de sigilini yakarlar mi bilmiyorum o kadarı sağlıklı beslen stres yapma sigili olan hamile kalan doğuran çok ama siğil varken sezeryan olursun yaktirirsin geçer

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin

Burda okumuştum siğillerden propolisi günlük fıs şeklinde sıkarak kurtulmuş,en iyi katkısız marka ocean isterseniz bir deneyin derim gebelikte sorun teşkilmedeceğini de sanmam ama yine de bir eczacıya danışın isterseniz,geçmiş olsun.

Gidebildinizmi doktora bende aynı durumdayım

koronodan hersey kaldı bende dogum dan sonra yatırcam Bi krem falan onermedimi boyle bekleyerek daha kotu olur mu acaba ondan korkuyorum
Hic bi sey kullanmiyorum ben artik oluruna biraktim gibi bi sey . Psikolojimi cok yipratiyorum cunku dusununce

Normal doğum yapamazsınız direk sürtünmeyle çocuğun ses tellerine takılıyor ve orda üreme yapıyor normal doğumda diyese takılmayın çocuğunuzun sağlığı önemli gerçekten sezeryan yaparsınız ne olacak siğillerin üzerinde propolis alın aktardan bende siğil yoktu ama sitedeki arkadaşların çoğu propolisle geçirmiş geçmiş olsun şimdiden :)

Hamilelikte kullanabilir miyim propolis

Benim siğili gecti sirkeyle nette Bi doktora sordum normal dogum yapabilirsin siğil gectiyse dedi

Sigilleriniz nerelerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…