- 6 Mart 2020
- 158
- -18
- 18
- 27
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
-
Cok tesekkur ederim cevabiniz icinBenim bildiğim siğil varken doğumu normal yapamazsınız bebeğe geçer diye sezeryan yaparlar hamileyken de sigilini yakarlar mi bilmiyorum o kadarı sağlıklı beslen stres yapma sigili olan hamile kalan doğuran çok ama siğil varken sezeryan olursun yaktirirsin geçer
Burda okumuştum siğillerden propolisi günlük fıs şeklinde sıkarak kurtulmuş,en iyi katkısız marka ocean isterseniz bir deneyin derim gebelikte sorun teşkilmedeceğini de sanmam ama yine de bir eczacıya danışın isterseniz,geçmiş olsun.Merhaba arkadaslar . Bugun 4+2 gunluk hamile oldugumu ogrendim. Hpv dusuk risk var bende . Ve aktif sigillerim de var bu ay yaktirmayi dsunuyodum ama su virus dolayisiyla hastaneue gitmek istemedim. Ve bugun de hamile oldugumu ogrendim. Size sorum hpv li olarak hamilelik geciren var mi ? sigil varken yakilir mi ? Yakilmassa bu sigiller bebege zarar verir mi ? Aklimda cok soru var lutfen bilgisi olanlar cevap yazabilir mi
Gidebildinizmi doktora bende aynı durumdayımMerhaba arkadaslar . Bugun 4+2 gunluk hamile oldugumu ogrendim. Hpv dusuk risk var bende . Ve aktif sigillerim de var bu ay yaktirmayi dsunuyodum ama su virus dolayisiyla hastaneue gitmek istemedim. Ve bugun de hamile oldugumu ogrendim. Size sorum hpv li olarak hamilelik geciren var mi ? sigil varken yakilir mi ? Yakilmassa bu sigiller bebege zarar verir mi ? Aklimda cok soru var lutfen bilgisi olanlar cevap yazabilir mi
Doktorum 3 ayi gecirince bide su korona olayi gecince yakariz dediGidebildinizmi doktora bende aynı durumdayım
koronodan hersey kaldı bende dogum dan sonra yatırcam Bi krem falan onermedimi boyle bekleyerek daha kotu olur mu acaba ondan korkuyorumDoktorum 3 ayi gecirince bide su korona olayi gecince yakariz dedi
Hic bi sey kullanmiyorum ben artik oluruna biraktim gibi bi sey . Psikolojimi cok yipratiyorum cunku dusununcekoronodan hersey kaldı bende dogum dan sonra yatırcam Bi krem falan onermedimi boyle bekleyerek daha kotu olur mu acaba ondan korkuyorum
Siz kac haftalik hamilesiniz sigilleriniz nerede ve cok mu ?koronodan hersey kaldı bende dogum dan sonra yatırcam Bi krem falan onermedimi boyle bekleyerek daha kotu olur mu acaba ondan korkuyorum
21 haftalık hamileyim siğiller girişte gibi ama dısardan tam icerde degil 2tane sirke sürüyim dedim oda tahriş etti napcam bilmiyorum salı kadın doguma randevu aldımSiz kac haftalik hamilesiniz sigilleriniz nerede ve cok mu ?
Bende sirke denedim fakat sigiller buyuk oldugu ivin fayda goremedim21 haftalık hamileyim siğiller girişte gibi ama dısardan tam icerde degil 2tane sirke sürüyim dedim oda tahriş etti napcam bilmiyorum salı kadın doguma randevu aldım
Hamilelikte kullanabilir miyim propolisNormal doğum yapamazsınız direk sürtünmeyle çocuğun ses tellerine takılıyor ve orda üreme yapıyor normal doğumda diyese takılmayın çocuğunuzun sağlığı önemli gerçekten sezeryan yaparsınız ne olacak siğillerin üzerinde propolis alın aktardan bende siğil yoktu ama sitedeki arkadaşların çoğu propolisle geçirmiş geçmiş olsun şimdiden :)
Nasil kullandiniz sirkeyiBenim siğili gecti sirkeyle nette Bi doktora sordum normal dogum yapabilirsin siğil gectiyse dedi
Siğiller in üzerine sert bişekilde peceteye sokup sildim o bölgeyi. Bi sure sonra patladı baya kanadı oyle gectiNasil kullandiniz sirkeyi
Sigilleriniz nerelerde varMerhaba arkadaslar . Bugun 4+2 gunluk hamile oldugumu ogrendim. Hpv dusuk risk var bende . Ve aktif sigillerim de var bu ay yaktirmayi dsunuyodum ama su virus dolayisiyla hastaneue gitmek istemedim. Ve bugun de hamile oldugumu ogrendim. Size sorum hpv li olarak hamilelik geciren var mi ? sigil varken yakilir mi ? Yakilmassa bu sigiller bebege zarar verir mi ? Aklimda cok soru var lutfen bilgisi olanlar cevap yazabilir mi
Kizlik zari uzerinde ve onun girisinde duvarda varSigilleriniz nerelerde var
Onu doktoruna sor canım ona göre iç bişey diyememHamilelikte kullanabilir miyim propolis
Kızlık zarının üzerindeki oluyormuş şaşırdım doğrusu Allah yardımcınız olsunKizlik zari uzerinde ve onun girisinde duvarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?