L laynaa11 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2025 1 0 1 20 Pazartesi 00:53 Konu Sahibi Konu Sahibi laynaa11 #1 Merhaba Hpv aşısı yaptırmak istiyorum ama nereye yaptırmalıyım özel hastanede ücret ne kadar oluyor bilen var mı
Merhaba Hpv aşısı yaptırmak istiyorum ama nereye yaptırmalıyım özel hastanede ücret ne kadar oluyor bilen var mı
G gn88888 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2024 20 1 1 39 Pazartesi 09:56 Konu Sahibi Konu Sahibi laynaa11 #2 Aile hekimine gidin doktorunuzla konuşun o sizi yönderir ben öyle yapmıştım
S strongwomann Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2025 1 0 1 35 Pazartesi 14:19 Konu Sahibi Konu Sahibi laynaa11 #3 laynaa11 .!.: Merhaba Hpv aşısı yaptırmak istiyorum ama nereye yaptırmalıyım özel hastanede ücret ne kadar oluyor bilen var mı Genişletmek için tıkla... Eczane yapıyor ben yaptırdım
laynaa11 .!.: Merhaba Hpv aşısı yaptırmak istiyorum ama nereye yaptırmalıyım özel hastanede ücret ne kadar oluyor bilen var mı Genişletmek için tıkla... Eczane yapıyor ben yaptırdım
H Hayatguzel12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 60 10 3 42 Salı 22:35 Konu Sahibi Konu Sahibi laynaa11 #4 laynaa11 .!.: Merhaba Hpv aşısı yaptırmak istiyorum ama nereye yaptırmalıyım özel hastanede ücret ne kadar oluyor bilen var mı Genişletmek için tıkla... Ben özel hastane de yaptırdım en son aşıma 5 ay önce 3.150 sanrıım öyle bir ücret verdim Eczanede satılıyor gardasil aşı. Ama eczane hastanede bir tık daha pahalı.
laynaa11 .!.: Merhaba Hpv aşısı yaptırmak istiyorum ama nereye yaptırmalıyım özel hastanede ücret ne kadar oluyor bilen var mı Genişletmek için tıkla... Ben özel hastane de yaptırdım en son aşıma 5 ay önce 3.150 sanrıım öyle bir ücret verdim Eczanede satılıyor gardasil aşı. Ama eczane hastanede bir tık daha pahalı.