- 13 Aralık 2021
- 158
- 80
- 32
-
- Konu Sahibi narissayla
Merhaba mutlaka hpv vücutta olsa bile aşınızı mutlaka vurunun düzenli spor yapan biriyim diyetisyen eşliğinde bağışıklığımı güçlendirdim ahcc kullandım ve kafaya takmadım bi yerde okumuştum takıntı yapanlar hastalığı atamıyor diye doğru benceGeçmiş olsun , negatif oldu yani sonunda ? Bize de umut olur neler yaptınız bu iki yılda
Gözünüz aydınMerhaba mutlaka hpv vücutta olsa bile aşınızı mutlaka vurunun düzenli spor yapan biriyim diyetisyen eşliğinde bağışıklığımı güçlendirdim ahcc kullandım ve kafaya takmadım bi yerde okumuştum takıntı yapanlar hastalığı atamıyor diye doğru bencekötüyü çağırmamak lazım
İlk öğrendiğimde bir yıl umursamadım ara ara aklıma geldi , ama birinci yılın sonunda yine pozitif gelince baya modum düştü bir haftadır kendime gelemiyorum valla.asiyi da oldum yürüyüş te her gün hayatımın içinde.. Fast food yok sigara hayatjmda atarım.insallahMerhaba mutlaka hpv vücutta olsa bile aşınızı mutlaka vurunun düzenli spor yapan biriyim diyetisyen eşliğinde bağışıklığımı güçlendirdim ahcc kullandım ve kafaya takmadım bi yerde okumuştum takıntı yapanlar hastalığı atamıyor diye doğru bencekötüyü çağırmamak lazım
Bende sigarayı hiç bırakamadım ha malesef ozaman eşinisdr aktif hpv vardır yoksa atardınız mutlakaİlk öğrendiğimde bir yıl umursamadım ara ara aklıma geldi , ama birinci yılın sonunda yine pozitif gelince baya modum düştü bir haftadır kendime gelemiyorum valla.asiyi da oldum yürüyüş te her gün hayatımın içinde.. Fast food yok sigara hayatjmda atarım.insallah
Bir yıldır yani öğrendiğimden beri ilişkim de yokBende sigarayı hiç bırakamadım ha malesef ozaman eşinisdr aktif hpv vardır yoksa atardınız mutlaka
Peki siğil yapan türümüBir yıldır yani öğrendiğimden beri ilişkim de yok
Değil tip 16. Yaş da 38 sanrım o yüzden zaman alacakPeki siğil yapan türümü
1 sene iiçinde atarsın merak etmeDeğil tip 16. Yaş da 38 sanrım o yüzden zaman alacak
Ahcc yi nasil kullandiniz 6 doz olarak mi o da karqcigeri bitirir demisti bir doktorumMerhaba mutlaka hpv vücutta olsa bile aşınızı mutlaka vurunun düzenli spor yapan biriyim diyetisyen eşliğinde bağışıklığımı güçlendirdim ahcc kullandım ve kafaya takmadım bi yerde okumuştum takıntı yapanlar hastalığı atamıyor diye doğru bencekötüyü çağırmamak lazım
Yaktırmadığı için ve ağda / jilet uygulamasına devam ediyorsa maalesef geçmez, blakis artar.Neden geçmiyor ki? Acaba doktora sordunuz mu neden sürekli tekrarlıyor diye
Merhabalar,Merhaba mutlaka hpv vücutta olsa bile aşınızı mutlaka vurunun düzenli spor yapan biriyim diyetisyen eşliğinde bağışıklığımı güçlendirdim ahcc kullandım ve kafaya takmadım bi yerde okumuştum takıntı yapanlar hastalığı atamıyor diye doğru bencekötüyü çağırmamak lazım