Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende hpv 18 çıktı parça aldılar senede bir kontrole gel dedi benim arkadaşta çıktı onunda aynıydı 1 yıl sonra geçti iyi beslenme spor vücut atıyor bir zaman sonra
Oldum hpv 18 çıktı riski sende ki riski yok bana doktor dedi şimdilik bir sorun yok sene bir kontrole gel bakalım büyüme yada kayboldu diye bakalım dedi
Bende hpv 18 çıktı parça aldılar senede bir kontrole gel dedi benim arkadaşta çıktı onunda aynıydı 1 yıl sonra geçti iyi beslenme spor vücut atıyor bir zaman sonra
Evet açıkçası benim doktorum da isterseniz yaparız demişti kolposkopi için. Ben hala kararsızım yaptırmak konusunda Mart'ta başka doktora gidip onun da fikrini alacağım. Bana nakit verirseniz 10k olur demişlerdi. Sizinki biraz pahalıymış.
Arkadaşlar merhaba adet düzensizliği için gittiğim rutin kontrolde doktorumun tavsiyesi üzerine Hpv testi yaptırdım ve sonuç tip 40 pozitif geldi araştırdım ama tip 40 ile ilgili bir şey bulmadım düşük riskli olduğunu okudum sadece çok üzüldüm aranızda tip40 tanısı alan var mı? Ne yapacağımı bilmiyorum dünyam başıma yıkıldı tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden herkese şifa diliyorum