Hpv tip 16 ve 18

Teşekkür ediyorum bu ayki muayenemde yapılan testlerde HPV negatif çıktı Çok şükür

Geçmiş olsun... Kaç kez pozitif sonuç aldın, sonunda negatif oldun bak.... Darısı bizlerin başına.... Kocaman geçmiş olsun tekrar
Çok teşekkür ediyorum çok sağ olun Bir kez pozitif aldım Ondan sonra kolposkopi ve konozisyon işlemi yapıldı Ve takibe alındım bu takip sürecinde bitkisel ürünler kullandım Mutlu haberi aldım darısı tüm negatif bekleyenlere inşallah bidaha tekrarlamaz

Geçmiş olsun
Hpv2 çıktı leep yaptı 6 ay sonra tekrarladı 1 hafta önce rahimi aldılar
37 yaşımdayım 3 çocukta bende var
Bu illet rahimi çok seviyor ve oraya yerleşiyormuş bundan sonrası sürekli kontrol kanser değilsin sonuçta virüs var cın3 te Rahime girmiş demek sanırım
korkma Allah evlatlarımıza sağlık versin
Başa gelen çekilir
Yumurtalıkları almadı doktor hormonlar çalışıyor fakat adet kanaması olmuyor normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi

Çocuğun varmı çocuk düşünüyormusun ilk soracakları soru bu size
Rahim alınması en sağlıklısı diye düşünüyorum
Ankara da Prof Ali Ayhan var o ne derse onu yaptırın derim
Çok doktor gezdim kardeşim patolog hocaların hepsi uterusu aldırsın dediler çocuk düşünmüyorsan gereksiz bi organ bile diyen oldu :)

Merhaba ben de HPV vardı evet en son tahlillerim temiz çıktı şu an HPV ve smear temiz görünüyor İkisi de negatif çıktı bakalım inşallah tekrarlamaz Sizede geçmiş olsun bu arada Bir oğlum ve ikiz kızlarım var

Bendede 16/159 cin3vardi konizasyon yapıldı ama siğiller duruyor gecmedi sanırım bunu yaşayan varmı aranızda bu siğiller dururken geçmiş olamaz heralde degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…