Hpv tip 16 ve 18

Arkadaşlar bana yardımcı olmanızı istiyorum eşimde çıkan genital siğiller yüzünden doktora gitti Benimde smear testi yapmamı söyledi Dr yaptım sonuç Hpv 16 yani yüksek gruptu sonra bana kolposkopi yapıldı parça alınıp patolojiye gitti onun sonucuda Cin 3 geldi sonra bana hemen konozisyon ameliyatı yapıldı Rahim agzı alındı patolojiye gitti onun sonucuda kötü çıktı tekrar cin 3 çıktı bazı bölgede dr daha gençsin sana 4 ay sonra konozisyon yapalım dedi bu iş nereye doğru gidiyor en son rahimmi alınacak benim durumum da olan varmı yardımcı olun lütfen 32 yaşındayım üç çocuk annesiyim

Çok geçmiş olsun 3 çocuğunuz varmış allah bağışlasın rahim alcaklarını sanmam bu süreçte çok iyi bakın kendinize takviye kullanın stres yapmayın inş toparlar

Çok geçmiş olsun 3 çocuğunuz varmış allah bağışlasın rahim alcaklarını sanmam bu süreçte çok iyi bakın kendinize takviye kullanın stres yapmayın inş toparlar
Teşekkür ederim elimde değil sürekli aklımda takviye derken ne kullanayım önerebileceginiz birşey varmı i çare duymaya ihtiyacım var çok düşünüyorum halimi anlayan kimse yok

Teşekkür ederim elimde değil sürekli aklımda takviye derken ne kullanayım önerebileceginiz birşey varmı i çare duymaya ihtiyacım var çok düşünüyorum halimi anlayan kimse yok
Cin 3 olman ilerlemiş olmasına rağmen herşeyin bittiği manasına gelmiyor... Dün Dr gittim Hpv51 var bende, bağışıklık yüksek tut bol kelle paça ye dedi, kemik suyu yemek vs... Hiç ilaç kullanmadan atanlar var dedi... Senin sadece ilaçlar ile sık kontroller ile atlatacağın bir şey.... Yorma kendini bu kadar..

Üzülmeyin dermansız dert vermesin Rabbim ahcc kullanabilirsiniz gıda takviyesi imutor vitamin, yeşil çay için hergün mutlaka, dışardan yememeye çalışın yeşil biber ve bezelyenin çok iyi geldiğini okumuştum şekerden uzak düzenli uyku ve spor birde bal limon sarımsak bunları sık tüketin ve inanç her şey iyi olacak olumlama ve kişisel hijyene dikkat edin

Merhaba doktorum bana dediği seni sıkı takip etmemiz lazım Daha gençsin dedi Dört ay sonra tekrar ikinci bi konozisyon yapabiliriz dedi benim doktorum bana beslenme konusunda bir şey söylemedi O yüzden bu hastalığı yaşayanlar da bilgi duymaya ihtiyacım var

Teşekkürederim verdiginiz bilgiler için

Bu arada her yıl smear vermiyor muydun... Aslında yıllık düzenli smearlarda hücresel değişiklikler farkediliyor...Kendinde enfeksiyon, ilişkide ağrı, akıntı, kanama olarak fark ettiğin bişeyler olmuş muydu .

Ben ilk defa smear testi yaptım oda eşimde genital sigil çıkmıştı ondan dolayı bana geçmiş mi diye test yapıldı ve maalesef Hpv virüsü bana geçmiş ve yüksek tipi olan Hpv 16 onun dışında hiç bir belirti olmadı kanama ,ilişkide ağrı vs. Akıntım vardı ama normal olarak görüyordum doktorum bana eşinden bulaşmış dedi

Atlatacağın bir olay, düzenli smear ver ve Dr nin dediklerini yap... Vücut bunu yenemezse ilaç uyguluyorlar. Negatif çevirirsin inşallah kısa zamanda...

Arkadaşlar 31 Temmuz da konozisyon ameliyatı olmuştum dün doktor kontrolüm vardı patoloji sonucum cin 3 çıkmıştı doktorum bana dediği ben rahim ağzını temizlemiştim ama yine o bölgede cin 3 var tedavi olarak 3 4 ay takip edeceğim seni dedi yani Smear testi yapmamı söyledi eğer Bu takip sürecinde Smear testlerim pozitif çıkıyorsa en son rahim alınacak Benim durumumda olupta Smear testi Hpv 16 negatif olması için ne yapmam lazım bi umut varmı doktorum yaşımı sordu 33 dedim daha gençsin dedi ama iş nereye varıyorsa o olacak dedi

Konozisyon öncesi smearların kaç kez kötü geldi.... Bence Dr değiştirip başkalarının da öneri ve tedavileri hakkında bilgi al... Hemen rahim alalım temizlenmiyor bu diyen Dr için Negatif bakardım açıkçası . Bağışıklık sistemini güçlendir.

Konozisyon öncesi Smear testim bikere sadece yapmıştım hpv 16 pozitif çıkmıştı ameliyat sonrası kasımda tekrar Smear testi yapmamı söyledi çıkan sonuçlara göre karar verecek başka doktorlarada gitmek istiyorum varmı önerebileceginiz bu alanda iyi bi doktor

Dr öneremem fakat mutlaka başka Dr git ve sonucu öyle değerlendir

Cnm konu eskı mı bilmiyorum ama bendede hpv 16 cıktı ama smeer normal vucuut bunu bagıısklıgın kuvvetli ıse 1 yılda temizliyor ben kolposkopi olmadım olmamda bunun yerine propolis bal polen larıstırp yiyorum Sogan suyu ıcıyordum ve hergun corekoto yiyorum vitamin de alıyorum Multivitamin... Sigara alkol ıcme allahın izni ile atarsın vucudundan ınsallah ben ınanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…