- 15 Aralık 2024
- 7
- 0
- 1
- Konu Sahibi kullanicininbiri
-
Evet 6 ay sürdüGözünüz aydın olsun negatif hikayeleri okumak aşırı moral oluyor siz 6 ayda mı negatif oldunuz
5-6 paket kullandım sonuncusu tam bitmemişti 26 yaşındayımGeçmiş olsun sizin adınıza sevindim.Darısı bizlere.Yaşınız kaçtı? Deflagyn toplamda kaç paket kullandınız
Yaşta maalesef etkili olabiliyor olmadı diye bırakmayın kesinlikle kullanmaya devam edin ben de 3 ay kullanıp bırakacaktım bir doktor en az 6 ay kullan dedi ben de onun tavsiyesi ile devam ettimHpv16 cin1 toplamda 3.5 ay defla kullandım ekstra takvıyeler,ahcc ve vitamin destegı yaptım ama 6 ayda negatıf olamadım yaşım 40
Evet yaşda etkili maalesef bugün kolposkopiye girdim cin görünmediğini söyledi doktor inş sonuç temiz çıkar.Yakın zamanda da negatif olurumYaşta maalesef etkili olabiliyor olmadı diye bırakmayın kesinlikle kullanmaya devam edin ben de 3 ay kullanıp bırakacaktım bir doktor en az 6 ay kullan dedi ben de onun tavsiyesi ile devam ettim
Merhaba bu deflagyn fiyatı nedir internetteki fiyat doğru mudur yaMerhaba arkadaşlar,
Süresini tam olarak hatırlamasam da bir süredir hpv tip 16 ile mücadele ediyordum ve şükürler olsun rabbime atlattım. nelere dikkat etmeniz gerektiğinden bahsedeceğim
Öncelikle geçmez bu diyenlere kulak asmamak ilk yapmanız gereken şey, bunu doktor bile söylese dinlemeyin çünkü atlatan bir çok kadın var biraz istikrarlı olunursa herkes kurtulabilir. TİP16 - CİN1 sonucum geldi doktorum ameliyat olmam gerektiğini bu tipin inatçı olduğunu söyledikten hemen sonra gezmediğim hastane gezmediğim doktor okumadığım makale okumadığım yorum kalmadı. Tamamen kendi araştırmalarımla öğrendiğim şeyleri doktorlar ile teyit ettikten sonra uyguladım. Yani söyleyeceğim hiç bir şey doktor tavsiyesi değildir doktorlarınıza danışmadan da kullanmayın. Birisine bile faydalı olabilirsem ne mutlu bana
-Sigara, alkol, aşırı rafine şekerli şeyler abur cubur zararlı olduğunu bildiğiniz ne varsa şunu okuduğunuz dakika hayatınızdan çıkarıyosunuz(özellikle sigara kesinlikle içilmemeli kadın hastalıklarının ve hpvnin en birinci dostu sigara)
-Beslenmenizi ve özellikle uykunuzu düzene sokuyosunuz. Vücudun kendisini yenilediği saatlerde uykuda olmanız gerekiyor
-Bir doktora giderek kan değerlerinizi ölçtürün eksik vitamininiz varsa bunlar için takviye alın
-Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye yönelik şeyler yapmanız gerekiyor
-Cinsel ilişkiye tedavi süreniz boyunca ara verin, çok partnerlilikten uzak durun. Tek partnerliyseniz karşı tarafta bir doktora görünüp tedavi olmalı, eğer ilişkiye devam edecekseniz de sayısını azaltıp prezervatifsiz ilişkiye girmeyin
Bunları yapmamızın nedeni asıl tedaviyi desteklemek. Çünkü desteklemezsek şimdi söyleyeceğim şeyleri tek başına kullanmanız yeterli olmayabilir. Ve şu an sıralayacaklarım doktorunuza danışmanız gereken şeyler.
Süreç biraz pahalıya patlıyor maalesef her ay maaşımın yarısını bu ilaçlara ödedim
-9’lu gardasil aşınızı (hpv aşısı) yaptırmanız gerekiyor. Bu aşıyı sadece korunmak için değil tekrar tekrar bulaşı önlemek için ve hangi tip virüs varsa sizde diğerlerine de yakalanmamak için muuutttllaaakkaa yaptırmanız gerekiyor
-DEFLAGYN isimli ilaç; her paketin bir aylık kullanımı oluyor ve bundan 3 ila 6 kutu arasında kullanmanız gerekecek. Benim tavsiyem eğer doktorunuz takip önerdiyse bir sonraki kontrole kadar (genelde bu 6 ay oluyor yani 5-6 kutu oluyor) kullanmanız. Adet günleri hariç her gece yatmadan önce içinde iğnesiz şurup şırıngaları var onunla ilacı vajinanızın içine yatar pozisyondayken sıkıyosunuz. Vücut ısısıyla içinizde o şeffaf sıvı hafif pembeleşiyor sabah tuvalete gittiğinizde idrarınızla gelirse kan sanmayın ilaç ısı gördüğü için renk değiştiriyor. Kesinlikle bu ilacın etkisi ile kurtulduğumu düşünüyorum ama hepsi bir bütün tabii
-AHCC isimli takviye. Bu bir marka değil takviyenin ismi ahcc. Her gün almanız gerekiyor. Bir mantar türünün içerisinde bulunuyormuş bu takviyenin hpv ile mücade edici bir özelliği olduğunu söylüyorlar kesin olmamakla birlikte bence ben bunun da etkisini gördüm
-Çok kısa bir süre glizigen sprey kullandım. Ama gerekli de sayılmaz pek genital bölgenin sterilize olması için ilişki önceleri ve sonraları duştan ve tuvaletten sonra vajinanın içine ve dışına sıkılan bir sprey
-Her sabah aç karna bir bardak yeşil çay içtim. Yeşil çayında kadın hastalıklarındaki virüslere etkisi olduğu söyleniyor. Ama marketteki hazır demleme poşetlilerden değil de aktardan aldığımı kendim demleyerek kullandım
-Son olarak kurtulacağınıza inanmanız :) bunları eksiksiz değilse bile elinizden geldiğince uygularsanız 5-6 ay gibi süre de atlatabilirsiniz kimisin de 1 seneyi bulabiliyor ama imkansız değiiiilll
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar acil şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?