• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv teşhisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yildizsavascisi

🌠
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
7.881
15.720
198
Arkadaşlar merhaba,
İki gündür dünya başıma yıkılmış gibi.. Genital bölgede minik minik et parçaları oluşmaya başlamıştı vajinal deformasyon diye düşündüm ama sonra doktora bir göstereyim dedim doktor bunun hpv olduğunu söyledi smear aldı ve o etleri asit ile yaktı. Siğil gibi değil et parçası gibiydi benimkiler. Şuan o kısımlar bembeyaz Bi halde rezalet görünüyor canım yanıyor ve dikkat edince vajinanın içinde de böyle eyler olduğunu gördüm normal hali mi yoksa onlarda mı hpv emin olamıyorum araştırdım hpv Dna tiplemesi testi varmış onu yapmadı doktor yarın gidip talep edeceğim bir de kolonoskopi gerekiyor diye okudum ama doktor onu da yapmadı siğilleri yaktı asit verdi 15 günde tekrar et dedi. Kızlar çok kötüyüm çocuk istiyordum dünya başıma yıkıldı var mı başına gelen vajinal nın içine rahime falan yayılmış olabilir mi uykularım kaçıyor..

Canım bununla ilgili sayfa var oraya yaz daha fazla dönüş alırsın.. Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin inşaALLAH.. semarda hpv çkmaz hpv dna da çıkar oda smar gibi yapılıyor rahim ağızında var mı diye bakılıyor. Birde hpv çocuga engel değildir sadece biraz erteliyorsun.. bide tam olarak neredi ve nasıl görünüyordular ? Vulvada vajinann iç kısmında vestibular papillamatozis de olabiliyor doktorun karştrma ihtimali var mı ki ?

İç dudak kısmında didilmiş et parçaları gibi vardı canım ve vajinanın tam alt kısmında vajina duvarına bitişik Bi kaç tane minik et parçası daha var

İç dudak kısmında didilmiş et parçaları gibi vardı canım ve vajinanın tam alt kısmında vajina duvarına bitişik Bi kaç tane minik et parçası daha var
Dil üstü gibi mi ? Duvara bitişik olan kzlır zarı kalıntısı olabilir

Arkadaşlar merhaba,
İki gündür dünya başıma yıkılmış gibi.. Genital bölgede minik minik et parçaları oluşmaya başlamıştı vajinal deformasyon diye düşündüm ama sonra doktora bir göstereyim dedim doktor bunun hpv olduğunu söyledi smear aldı ve o etleri asit ile yaktı. Siğil gibi değil et parçası gibiydi benimkiler. Şuan o kısımlar bembeyaz Bi halde rezalet görünüyor canım yanıyor ve dikkat edince vajinanın içinde de böyle eyler olduğunu gördüm normal hali mi yoksa onlarda mı hpv emin olamıyorum araştırdım hpv Dna tiplemesi testi varmış onu yapmadı doktor yarın gidip talep edeceğim bir de kolonoskopi gerekiyor diye okudum ama doktor onu da yapmadı siğilleri yaktı asit verdi 15 günde tekrar et dedi. Kızlar çok kötüyüm çocuk istiyordum dünya başıma yıkıldı var mı başına gelen vajinal nın içine rahime falan yayılmış olabilir mi uykularım kaçıyor..
Size bu hastalık nerden gelmiş olabilir ki geçmiş olsun Allah şifa versin

Eşim benle evlenmeden önce bir kaç kişi ile birlikte olmuş belki onlardan kaptı bilmiyorum dünyam yıkıldı kendimi çok kötü hissediyorum resmen bembeyaz oldu asitten oralar ve o didilmiş etler iğrenç Bi hal aldı vajina ya bakınca orda da var gibi sanki kafayı yemek üzereyim psikolojim alt üst oldu doktor hpv Dna tiplemesi yapmamış bugün okudum bunu yarın gidip talep edeceğim ve kolposkopi talep edeceğim

Henüz hpv Dna tiplemesi yapılmadı ama genital iç dudak bölgeme yayılmış siğillerim var aşı olsam Bi faydası olur mu siğil çıktığı için Bi fayda etmez mi?

Merhaba panik yapmayın lütfen siğil yapan tipse sadece eğer şanslı bile sayılırsınız benimkisi lezyona sebep oldu ve ameliyat olmak zorunda kaldım ve en önemlisi artık hep takip altında olacaksınız yani çoğu kadından bu yöndende şanslı sayılırsınız milyon tane kadın var bilmeden yaşayıp yıllar sonra kanserle karşılaşıyor ayrıca hastalığın nerden geldiğini soran arkadaşlarında amacı ne anlamış değilim gelmiş işte yani bu kurcalama ve merak neden 😏

Merhaba panik yapmayın lütfen siğil yapan tipse sadece eğer şanslı bile sayılırsınız benimkisi lezyona sebep oldu ve ameliyat olmak zorunda kaldım ve en önemlisi artık hep takip altında olacaksınız yani çoğu kadından bu yöndende şanslı sayılırsınız milyon tane kadın var bilmeden yaşayıp yıllar sonra kanserle karşılaşıyor ayrıca hastalığın nerden geldiğini soran arkadaşlarında amacı ne anlamış değilim gelmiş işte yani bu kurcalama ve merak neden 😏
Canım benim çok teşekkür ederim evet ben de buna şaşırdım ben derdimi anlatıyorum millet nerden kaptın diyo mahalle kadını gibi laf ararca.. Ya eşimin bekar lık döneminden geldi ya da lazer, ağda falan yaptırdığım yerden geldi yani ne duymak istiyo bu millet bakamadım hayat kadınıyım falan mı diyecem sanıyorlar tövbe tövbe. Evet canım doktor ile görüştüm bugün düzenli kontrol altında olacağım bakalım ne olacak umarım hemen atarım vücuttan moral ve bağışıklık çok önemli dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X