Slm benimde bitmeyen akintim, gecmeyen mantarim ve yanmam vardi. Yani ben mantar sandim hep. Doktor fitil verip gonderdi. Travazol esliginde fitil ve idrar yolu enfeksiyonu icin o suya karistirilip icilen tek kullanimlil tozlardan kullandim. Isyerindeki wclerden kaptigimi dusunuyordum. Cunku bayanlar hep tekrarladigini soylemisti. Bendede ayni sekilde tekrarliyordu. Zaten pandemi donemi nedeniyle doktorlar pek yuz goz olma niyetinde degillerdi. Haklilar zor bir surec geciriyoruz. Neyse sonra adet oncesi esimle birlikte olduk ertesi gun regl oldum. Esimde yanma olustu. Sikayetleri basladi. Bir merhemle dindirdi acisini. Iltihap var ve indi o donemde diye dusunduk. Regl bitti. Yine iliskiye girdik bu defa esimde beyaz yaralar cikti. Idrar yaparken yanma oldu. Bende kopuklu akinti. Sari, yesil renkten renge cesitli akintilar. Kahverengi icinde koyu renkli puturlu akinti gibi cesitlerden olusuyordu. Adetim cok az oldu. 3 gunde bitti diyebilirim. Hastanete gittim. Smear testi yaptirdim. Sonuc ascus olarak cikti. Jinekolojik onkoloji bolumune sevk edildim. Bugun gittim hpv dediler sanki hatirlamiyorum bir test yapmak uzere ornek aldilar. Polikistik overliyim ve tiroit bezim yavas calisiyo. Tiroit icin levotiron kullaniyorum. Cocugum yok. Ilk evliligimde 2 asilama 2
tup bebek yaptim. Sayisiz klomen tedavisi uyguladik. Cok kilo aldim tuylenme oldu erkek gibiydim. Eski esimde varikosel cikti. Ameliyattan sonra iki kez gebe kaldim. Kalbi durdu. Kurtaj oldum. Digerindede bebek gelismedi. Ilk gebelik klomen ve ovitrelle ile oldu. 9 haftalikken kalbi durdu. Ikinci tup bebekti. 34 yasimdayim. Hayirli evlatlar istiyorum. Anne olmak istiyorum. Normal bir hayat surmek istiyorum. Cok korkuyorum. Bu hpv testinin sonucunda ne ile karsilasicam. Nasil bir yol izliycem. Fikriniz varmi acaba. Simdiden tesekkurler.