- 23 Mayıs 2019
- 36
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Krlgan kelebek
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esimden farkli hic yakinlasma olmadi oda kimseyle birlikte olmadigini soyledi anlamadim hic bi sey gercekten kafayi yemek uzereyimUçuk farklı, siğil farklı şey. Eşinizde lezyon olması gerekmiyor, onda çıkmaz, sizde çıkar.
Daha önce başka bir cinsel yakınlaşmanız olmadıysa eğer eşinizden başkasından bulaşma ihtimali yok.
Hpv ve smear testi yaptırmanız lazım. Kim ne dese boş olur size. Onun için de mümkünse yalnız ya da eşinizle gidin doktora.
Benimde elma sirkesini koydugum zman kaniyo hep ufak ufak yaniyoElma sirkesine hiç bulaşmayın emin olmadan. Ben de aynı hatayı yapıp siğil olmayan bir yeri tahriş ettim yok yere. Doktorum çok kızdı.
Bi sey daha sormak istiyorum cok ozur dileyerek idrar deliginin oldugu yerin ustu hep çim gibi et parcalari var kucuk kucuk bu normalmi acaba herkestemi oyle yoksaElma sirkesine hiç bulaşmayın emin olmadan. Ben de aynı hatayı yapıp siğil olmayan bir yeri tahriş ettim yok yere. Doktorum çok kızdı.
Bi sey daha sormak istiyorum cok ozur dileyerek idrar deliginin oldugu yerin ustu hep çim gibi et parcalari var kucuk kucuk bu normalmi acaba herkestemi oyle yoksa