• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv şüphesi

Ayrica bide elma sirkesini gordum . 1 haftadir onu uyguluyorum 2 3 tane cikinti gitti. Fakat digerlerine fayda etmiyo ve cok yakiyo . Devam etmelimiyim sonuc alirmiyim bu yontemle

Uçuk farklı, siğil farklı şey. Eşinizde lezyon olması gerekmiyor, onda çıkmaz, sizde çıkar.

Daha önce başka bir cinsel yakınlaşmanız olmadıysa eğer eşinizden başkasından bulaşma ihtimali yok.

Hpv ve smear testi yaptırmanız lazım. Kim ne dese boş olur size. Onun için de mümkünse yalnız ya da eşinizle gidin doktora.

Uçuk farklı, siğil farklı şey. Eşinizde lezyon olması gerekmiyor, onda çıkmaz, sizde çıkar.

Daha önce başka bir cinsel yakınlaşmanız olmadıysa eğer eşinizden başkasından bulaşma ihtimali yok.

Hpv ve smear testi yaptırmanız lazım. Kim ne dese boş olur size. Onun için de mümkünse yalnız ya da eşinizle gidin doktora.
Esimden farkli hic yakinlasma olmadi oda kimseyle birlikte olmadigini soyledi anlamadim hic bi sey gercekten kafayi yemek uzereyim

Eşimle kötü düşünür diye konuşamıyorum ne demek. Bu adam sizinle birlikte olurken bakire olduğunuzu biliyordu sonuçta.

Şu anda birbirinizin hayatındasınız, evlenmişsiniz. Geçmiş geçmişte kalmış. Eşiniz dürüst olmayabilir, tam bir birleşme olmadıysa da yakınlaşma olmuştur belki söyleme gereği duymamıştır. O şekilde geçmiştir. Ama cinsel yol dışında bulaşma ihtimali çok çok düşük.

Siğil de olabilir, uçuk da olabilir, hiçbiri de olmayabilir sizdeki. Güzelce tahlil yaptırın, doktorunuz da bana pek güven vermedi. Başka bir doktora gösterin. Mutlaka eşinizle konuşup birlikte gidin. Allah korusun umarım düşündüğünüz gibi değildir ama tedavi süreci kısa sorunar değil bunlar. İleride dallanıp budaklansa, üstüne bu şüphe, iyice daralacaksınız. Açıkça, yargılamadan konuşun eşinizle. Yazık değil mi size. Ondan size geçtiyse eğer siz niye o kötü düşünür diye onu düşünüyorsunuz. Bu saatten sonra ne olursa olsun bu ikinizin ortak sorunu.

Haklisiniz cok tesekkur ederim desteginizden oturu kimseye anlatamadigim icin boyle duyunca rahatliyorum . Kotu dusunurden kastimda uzak sehirlerdeyiz o yuzden aklina suphe duser diye . Ya onda yoksa bende olustuysa diye kafayi yiyorum . Ortak alanlardan bulastiysa diye falan ama anlaticam boyle sadece kendimi yiyip bitiriyorum

Elma sirkesine hiç bulaşmayın emin olmadan. Ben de aynı hatayı yapıp siğil olmayan bir yeri tahriş ettim yok yere. Doktorum çok kızdı.
Bi sey daha sormak istiyorum cok ozur dileyerek idrar deliginin oldugu yerin ustu hep çim gibi et parcalari var kucuk kucuk bu normalmi acaba herkestemi oyle yoksa

Bi sey daha sormak istiyorum cok ozur dileyerek idrar deliginin oldugu yerin ustu hep çim gibi et parcalari var kucuk kucuk bu normalmi acaba herkestemi oyle yoksa

Valla hekim değilim yanlış yönlendirmek istemem sizi. Ama çim gibi et parçaları tarifiniz siğile çok benziyor. Benimkiler de öyleydi.

Eşinizle konuşun, uygun bir dille izah edebilirsiniz. Çok rahatlarsınız. Çok da bizim düşündüğümüz gibi öyle mi oldu, böyle mi oldu diye irdelemiyorlar mevzuları.

Back