- 12 Ağustos 2023
- 52
- -16
- 30
- Konu Sahibi liken simpleks
Merhaba hanımlar çok çaresiz bir şekilde yazıyorum. İnanın çok zordayım benim bundan 3 yıl önce vajinal kaşıntıyla başlayan bir hikayem vardı mantar geçti ama kaşıntı kaldı öyle bir kaşıntı ki canımı alıyor deriden alınan biyopsi sonucu liken simpleks kranikus çıktı bunun üzerine raporumla 4 ayrı Dr gittim ilk gittiğim Dr kasın doğum İzmir’de evet liken dedi bana prp ve lazer yaptı malesef 3 hafta sonra sonuç alacaksın dedi ve hiç bir sonuç almadım dahada kötü oldum Dr aradım beni geçiştirdi belkide paraydı derdi daha sonra tıpta 3 ayrı Prof gittim cildiye bunun bir deri hastalığı olmadığı siğil olduğunu söyledi ve yakılması gerekiyor dedi benim kadın doğuma gönderdi hpv testi yapıldı sonuç henüz çıkmadı aldara krem verdi öyle bir yakıyor ki anlatamam ama ben hastalığımın ne olduğunu anlayamadım artık bir fotoğraf koyacağım buraya sadece sorunlu bölgenin küçük bir kısmı Dr artık gerçekten anlamadığım için belki başına gelen vardır diye lütfen yardımlarınızı bekliyorum bu arada aldarayı her yere süremedim korkudan çok yakıyor