Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ,hpv tip 16 sebebiyle rahimi alalım dedi doktor ,cin 3 ,leep oldum ama cerrahi sınırlar pozitif ,dün bir prof a gittim ,yaşın 41 ,şansa bırakmayalım rahimini alalım dedi .Bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Merhaba ,hpv tip 16 sebebiyle rahimi alalım dedi doktor ,cin 3 ,leep oldum ama cerrahi sınırlar pozitif ,dün bir prof a gittim ,yaşın 41 ,şansa bırakmayalım rahimini alalım dedi .Bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Daha yeni bir yakınım rahmini aldıracak önlem amacıyla. Yaşınız da buna müsait ben olsam yerinizde hiç düşünmeden aldırırm. Yine bir yakınım aynı durumdan ötürü yıllar önce rahmini aldırdı doktor almazsak kansere dönebilir dediği için şimdi maşallah hiçbir problemi yok.