Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Kolposkopi temiz olup sonrasında sıkıntı yaşayan var mı acaba içim nedense hala Tedirgin..Allah şifa versinRahimi koruyan şeyler yiyin için bol bol kefir, yeşillik, meyve, sebze eksik etmeyin en önemlisi yediklerinize şifa gözüyle bakın. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız
Merhaba geçmis olsun..Ben de gecen hafta smear ve hpv testi verdim bir universite hastanesine..sonuclar halen cikmadi smeari e nabizdan gorebiliyorum ama hpv yi goremiyorum..pozitif cikarsa mutlaka ariyorlar mi bilgi icin ve hpv test sonucu kac gunde cikti?Merhabalar hepimize geçmiş olsun yaşım 42 ilişki sonrası kanama şikayeti ile kadın doğıum doktoruna gittim smear ve hpv yapıldı smear 1 haftada çıktı sonuç negatifti. Hpv de 1 ay sonra çıkar dediler geçen salı ketemden aradılar sonucun pozitif olduğunu sonucu almam gerektiğini ve kadın doğuma gitmemi söylediler sonucu aldım 16 ve 18 negatif diğerleri pozitifti. Hemen kadın doğum doktoruna gittim kolposkopi önerdi aynı gün kolposkopi oldum sonuçlar 1 haftada çıkacak dedi. Biraz tedirgin endişeliyim ve gergin. Ne olur ne biter bilmiyorum sonuca göre jinekoloji onkoloji doktoruna gitmeyi düşünüyorum.. Sizlerin de böyle süreçleri ne oldu gelişmeleri haberdar edelim.
Merhaba geçmiş olsun evet hpv e nabızdan görünmüyor ketemden pozitifse mutlaka arıyorlar. Sonuçlar 21 günde çıktı.Merhaba geçmis olsun..Ben de gecen hafta smear ve hpv testi verdim bir universite hastanesine..sonuclar halen cikmadi smeari e nabizdan gorebiliyorum ama hpv yi goremiyorum..pozitif cikarsa mutlaka ariyorlar mi bilgi icin ve hpv test sonucu kac gunde cikti?
Merhaba benımde sızın gıbı smear ve hpv testi yapıldı ve hpv16 olarak sonucumu aldım kadın dogum doktorumdan memnun değildim doktor takvımınden en çok araştırılan doktorlara baktıgımda neslıhan gurbuze denk geldım kendısı ızmırde bır doktor bayraklıda bır hastane burası. ertesı gun randevu olusturdum . gıttgımde sonuclarımı gosterdım ona glutatyon tedavısı ve ozon önerdi 6 ay boyunca seanslarıma gıttım ve yanında hastalıgı atlatmam ıcın gereklı vıtamınlerı almamı soyledı. kendisi bir ılac cıkartmıs Hapyvir diye o ılacı onerdı ıcınde c vıtamını AHCC EGCG Glutatyon mevcutmuş. ılactakı bu vıtamınler bagısıklıgını guclendırecek dedı 1 kutu aldım bır sure deneyımledım benı cok daha enerjık ve zınde yaptıgını yasamımı kolaylastırdıgını farkettım guven verınce cocuguma da ıcırdım c vıtamını var cunku faydalı olur dıye cok ta faydasını gorduk dogru duzgun hastalanmıyoruz bile önerimi paylastım sızınle .Merhabalar hepimize geçmiş olsun yaşım 42 ilişki sonrası kanama şikayeti ile kadın doğıum doktoruna gittim smear ve hpv yapıldı smear 1 haftada çıktı sonuç negatifti. Hpv de 1 ay sonra çıkar dediler geçen salı ketemden aradılar sonucun pozitif olduğunu sonucu almam gerektiğini ve kadın doğuma gitmemi söylediler sonucu aldım 16 ve 18 negatif diğerleri pozitifti. Hemen kadın doğum doktoruna gittim kolposkopi önerdi aynı gün kolposkopi oldum sonuçlar 1 haftada çıkacak dedi. Biraz tedirgin endişeliyim ve gergin. Ne olur ne biter bilmiyorum sonuca göre jinekoloji onkoloji doktoruna gitmeyi düşünüyorum.. Sizlerin de böyle süreçleri ne oldu gelişmeleri haberdar edelim.
Merhaba, çok geçmiş olsunMerhaba benımde sızın gıbı smear ve hpv testi yapıldı ve hpv16 olarak sonucumu aldım kadın dogum doktorumdan memnun değildim doktor takvımınden en çok araştırılan doktorlara baktıgımda neslıhan gurbuze denk geldım kendısı ızmırde bır doktor bayraklıda bır hastane burası. ertesı gun randevu olusturdum . gıttgımde sonuclarımı gosterdım ona glutatyon tedavısı ve ozon önerdi 6 ay boyunca seanslarıma gıttım ve yanında hastalıgı atlatmam ıcın gereklı vıtamınlerı almamı soyledı. kendisi bir ılac cıkartmıs Hapyvir diye o ılacı onerdı ıcınde c vıtamını AHCC EGCG Glutatyon mevcutmuş. ılactakı bu vıtamınler bagısıklıgını guclendırecek dedı 1 kutu aldım bır sure deneyımledım benı cok daha enerjık ve zınde yaptıgını yasamımı kolaylastırdıgını farkettım guven verınce cocuguma da ıcırdım c vıtamını var cunku faydalı olur dıye cok ta faydasını gorduk dogru duzgun hastalanmıyoruz bile önerimi paylastım sızınle .
Bende Lütfi Kırdar hastanesi lnde hpv verdim 2 aygecti ek.islemler için süre uzadı diye mesaj geldi.acayip korktum kötü bir durum mu var diye yoksa sıra var diye mi öyle mesaj attılar bilemedim sizinki çıktı mıMerhaba geçmis olsun..Ben de gecen hafta smear ve hpv testi verdim bir universite hastanesine..sonuclar halen cikmadi smeari e nabizdan gorebiliyorum ama hpv yi goremiyorum..pozitif cikarsa mutlaka ariyorlar mi bilgi icin ve hpv test sonucu kac gunde cikti?
Çok gecmiş olsun evet hpv testim çıktı..hatta e nabiz tahlillere de düstü..Bende Lütfi Kırdar hastanesi lnde hpv verdim 2 aygecti ek.islemler için süre uzadı diye mesaj geldi.acayip korktum kötü bir durum mu var diye yoksa sıra var diye mi öyle mesaj attılar bilemedim sizinki çıktı mı
İyi çıkmıştır umarımÇok gecmiş olsun evet hpv testim çıktı..hatta e nabiz tahlillere de düstü..
Çok şükur negatif çıktı..Belki de negatif olanlar e nabiza yükleniyor bilemedim..Siz naptınız?insallah sizinki de iyi çıkmıstır?İyi çıkmıştır umarım
Cikmad6henuz korku içinde bekliyorumÇok şükur negatif çıktı..Belki de negatif olanlar e nabiza yükleniyor bilemedim..Siz naptınız?insallah sizinki de iyi çıkmıstır?
Umarim hersey iyi çikar..aynen beklemek kotu.. yasadigim icin ne hissettiginizi cok iyi anliyorumCikmad6henuz korku içinde bekliyorum