Sizdemi bu virüsü kapmıstınız acaba ?HPV testi verin tipini öğrenmek için. bu süreçte jilet ağda yapmayın, ilişkide kondom kullanın, bağışıklık yükseltin, siğilleri yaktırın, düzenli smear testi vererek durumu takip edin. virüsün ortalama 1-2 sene içinde vücuttan atıldığını bütün doktorlar söylüyor.
Evet ben de eylül ayında öğrendim iyileşmeye çalışıyorumSizdemi bu virüsü kapmıstınız acaba ?
Çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bi süreç napacağımı bilmiyorum 2 haftadır yemek bile yiyemiyorum inşallah en kısa sürede atlatırızEvet ben de eylül ayında öğrendim iyileşmeye çalışıyorum
İyi anlıyorum çok zor bir süreç, düzenli takip ve bağışıklık ile bunu atlatacaksınız yaşınız da çok genç zaten. Kurallara uyun yeterÇok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bi süreç napacağımı bilmiyorum 2 haftadır yemek bile yiyemiyorum inşallah en kısa sürede atlatırız
İyi anlıyorum çok zor bir süreç, düzenli takip ve bağışıklık ile bunu atlatacaksınız yaşınız da çok genç zaten. Kurallara uyun yeter
Nişanlınız siğil çıkarırsa, sizde siğil görürse ya da size bir işlem yapılması gerekirse nasıl açıklayacaksınız?Ben bu virüsü eski sevgilimden kaptım suan hayatımda baskası var nişanlanma sürecindeyiz ona bu durumu anlatamam bu sorun olurmu sizce ?
Nisanlanlımla iliski yasamayı düşünmüyorum evlenene kadar atabilirmiyim acaba vücuttanNişanlınız siğil çıkarırsa, sizde siğil görürse ya da size bir işlem yapılması gerekirse nasıl açıklayacaksınız?
Yani eger hic kimseyle birlikte olmadiginizi sandigi icin anlatmiyorsaniz tamam ama eger ki bi birlikteliginiz varsa bunu ondan saklamaniz haksizlik olur. Prezervatifle de iliski yasasaniz hpvde farketmiyor deri yoluyla bulasiyor illaki birbirine degiyor. Bu yuzden bence saklamayin bu sizi daha da kotu etkileyebilir. Hastaliktir gecer… ama nisanliniz bunu sonrasinda kendine gectigi zaman ogrenirse cok daha uzucu olur sizin icinBen bu virüsü eski sevgilimden kaptım suan hayatımda baskası var nişanlanma sürecindeyiz ona bu durumu anlatamam bu sorun olurmu sizce ?
Kesin bir şey söylemek zor inşallah atarsınızNisanlanlımla iliski yasamayı düşünmüyorum evlenene kadar atabilirmiyim acaba vücuttan
Evet kimseyle ilişki yasamadım diye biliyo ve hala nisanlanmadık o surecteyiz isteme falan olacak evlenene kadar ilişki yasamazsam vücuttan atarmıyım acaba o zamana kadarYani eger hic kimseyle birlikte olmadiginizi sandigi icin anlatmiyorsaniz tamam ama eger ki bi birlikteliginiz varsa bunu ondan saklamaniz haksizlik olur. Prezervatifle de iliski yasasaniz hpvde farketmiyor deri yoluyla bulasiyor illaki birbirine degiyor. Bu yuzden bence saklamayin bu sizi daha da kotu etkileyebilir. Hastaliktir gecer… ama nisanliniz bunu sonrasinda kendine gectigi zaman ogrenirse cok daha uzucu olur sizin icin
İnşallah çok teşekkür ederimKesin bir şey söylemek zor inşallah atarsınız
Çok geçmiş olsun hangi tip sizinkiler? Eşinizde siğil vs varmı ?Evet ben de eylül ayında öğrendim iyileşmeye çalışıyorum
Evli degilim eski sevgilimden kaptım tipleme testi yaptırmadım henüzÇok geçmiş olsun hangi tip sizinkiler? Eşinizde siğil vs varmı ?
Çok geçmiş olsun umarım iyi tipler çıkar. Gerçi siğil yapanlar kötü huylu olmuyor MuşEvli degilim eski sevgilimden kaptım tipleme testi yaptırmadım henüz
İnşallah canım Allah herkese şifa versin çok zor bi durumÇok geçmiş olsun umarım iyi tipler çıkar. Gerçi siğil yapanlar kötü huylu olmuyor Muş