Merhaba herkese, kimseye konuyu açamadığım için, biliyorsunuz tabuları, anonim olarak sizden tavsiye bekliyorum aslında. 20 yaşındayım, bir kişiyle ilişki yaşadım ve şans eseri alınan bir smear sonucun, hpv+ ve cin1 olduğumu öğrendim. Dünyam başıma yıkılmış gibi hissettim diyebilirim, çünkü paylaşabileceğim ve maddi yardım alabileceğim kimsek yok. Gittiğim doktor çok pahalı bir hastanedeydi, bana direkt biyopsi yaptırmamın gerektiğini, gerekirse kesip almalarını gerektiğini söyledi. Ama çoğu kaynak cin1 için böyle bir müdahalenin gereksiz olduğu yönünde, yaşım da çok genç olduğu için bunun gerekli olup olmadığını bilemiyorum. Üç asgari maaş kadar bir fiyat söyledi bana. Yakın zamanda tip testi yaptıracağım başka bir yerde, ama eğer varsa birileri doktor veya uygun, güvenilir biyopsi için ulaşabilir mi? İstanbul’da yaşıyorum. Devlet hastanesinde daha önce büyük bir doktor travması yaşamıştım, bu yüzden öneri arıyorum, alıp çantamı gidemiyorum maalesef
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Her gece ağlamaktan canım çıktı, ölecekmişim gibi hissetmeye başladım, oysa böyle bir durum olmadığının farkındayım ama kendimi nasıl rahatlacağımı bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler herkese