hpv pozitif siğil yok ağda olmama engel mi

naz278

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
45
14
3
21
hpv pozitifim henüz aşı olmadım aşı için biraz daha zaman geçince olabilirim muhtemelen öğrenci olduğum için…tüyler alınmamalı diyorlar hep ama benim siğilim yok ve hiç rahat edemiyorum böyle ağdaya gitsem bir sıkıntı olur mu siğil çıkmasına sebep olur muyum

Başkasına hpv bulaştırmakta beis görmüyorsun yani. Yazık.
ağda yapıcak kişi benim ablam sayılır hanımefendi.olaydan haberdar gerekli hijyen önlemleriyle yapıcaz zaten yaparsak.bilmeden yargılamak ne kolay.

Ağda yaparken hiç mi kanamıyor? O kandan da pek ala bulaşır. Başka birini bile bile riske atmak hele ki ablam gibi dediğiniz birini tuhaf doğrusu

Eldiven kullanıyor ağdacılar zaten. Bir de cinsel ilişki ile geçiyor deniyor yalnızca sanmıyorum ki sorun olsun ama
Ya o çubuğu ağdaya batırıyor, o bölgeye sürüyor geri ağdaya batırıyor. Sonra o ağdayı başkasında kullanıyor. O bölgedeki sıvıdan çok rahat bulaşır zaten.

Siğilin yok ise hiç bir sorun olmaz .Hpv var diye negatıfe dönene kadar tüylü gezecek halimiz yokya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…