• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hpv pozitif siğil yok ağda olmama engel mi

naz278

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
45
14
3
21
hpv pozitifim henüz aşı olmadım aşı için biraz daha zaman geçince olabilirim muhtemelen öğrenci olduğum için…tüyler alınmamalı diyorlar hep ama benim siğilim yok ve hiç rahat edemiyorum böyle ağdaya gitsem bir sıkıntı olur mu siğil çıkmasına sebep olur muyum

Ağda yaparken hiç mi kanamıyor? O kandan da pek ala bulaşır. Başka birini bile bile riske atmak hele ki ablam gibi dediğiniz birini tuhaf doğrusu

Eldiven kullanıyor ağdacılar zaten. Bir de cinsel ilişki ile geçiyor deniyor yalnızca sanmıyorum ki sorun olsun ama
Ya o çubuğu ağdaya batırıyor, o bölgeye sürüyor geri ağdaya batırıyor. Sonra o ağdayı başkasında kullanıyor. O bölgedeki sıvıdan çok rahat bulaşır zaten.

hpv pozitifim henüz aşı olmadım aşı için biraz daha zaman geçince olabilirim muhtemelen öğrenci olduğum için…tüyler alınmamalı diyorlar hep ama benim siğilim yok ve hiç rahat edemiyorum böyle ağdaya gitsem bir sıkıntı olur mu siğil çıkmasına sebep olur muyum
Siğilin yok ise hiç bir sorun olmaz .Hpv var diye negatıfe dönene kadar tüylü gezecek halimiz yokya.

Back