- Konu Sahibi Duygusuz_kadin30
-
onların elinde büyüdük biz kendi evladı gibi görüyorlar bizleri.
Ay nasıl detaylı bir betimleme bu fena oldumAy gozumde canlandi kabus. Benim bi enistem var acayip ultra killi bi adam. Bayramlarda elini opmemek icin evlerine gitmiyorum. Urperiyorum killarindan. O enistemin beni arkadan yaklasip optugunu onun da dudagima degdigini dusunuyorum. Ensemden asagi ilik ilik bisiler akiyo arkadaslar
Agizdaki hpv bildiğiniz uçuk değil mi? Rahim ağzı kanseri riski olan karı kocada bulunan hpv genitalde olandır işte. Onun da belki 200 çeşidi vardır doğru ama öpüşme ile bulaşan türü yok. Doktor değilim Google a sordumarkadaşlar hpvnin 200 çeşidi var genital hpv ve agızda çıkan hpvler farklı cins. Allahım herkes doktor gibi teshis koymuş burada bilip bilmeden
Emzirme ile gecmiyorsadece kan ve cinsel sıvı yoluyla die biliyorum yada emzirme. ama içinizde kalmasın bi test yaptırın derim. geçtiğinden değil aklınızı kurcalamasın diye. geçmiş olamaz öpüşme yoluyla.
doğrudur, açıkcası sadece o şekilde öğrenmiştim ama internette virus yüküne bağlı gecer yazan türkçe ve ingilizce kaynaklar var. ama asla uzman değilim bu konuda. konuda uzmansanız doğrudur.Emzirme ile gecmiyor
Uzman oldugumdan değil hamileyken bir cok dr danıştım bana bunu söyledilerdoğrudur, açıkcası sadece o şekilde öğrenmiştim ama internette virus yüküne bağlı gecer yazan türkçe ve ingilizce kaynaklar var. ama asla uzman değilim bu konuda. konuda uzmansanız doğrudur.
doğrudur dediğim gibi internette tam oyle yazmıyor. hiv pozitif miydiniz? yani şundan soruyorum eğer değilseniz o şekilde demişlerdir ama gerçekten pozitif olanlara belki test yapıyorlardır daha detaylı. virus load ölçümü yapılıyormuş mesela amerikada. belli seviye altı emzirirken belli seviye üstü emzirtilmiyormuş.Uzman oldugumdan değil hamileyken bir cok dr danıştım bana bunu söylediler
Kuşum konu hiv değil ki hpv… hpv icin dedim bendoğrudur dediğim gibi internette tam oyle yazmıyor. hiv pozitif miydiniz? yani şundan soruyorum eğer değilseniz o şekilde demişlerdir ama gerçekten pozitif olanlara belki test yapıyorlardır daha detaylı. virus load ölçümü yapılıyormuş mesela amerikada. belli seviye altı emzirirken belli seviye üstü emzirtilmiyormuş.
ayy cook pardonn :)Kuşum konu hiv değil ki hpv… hpv icin dedim ben
Olur öyle seylerayy cook pardonn :)
ya hahahah sesli gülmenin engellikle ne alakası var cahil misin aceba biraz?Bide çok minnoşmuş bişey gibi anlatıyor 37 yaşında kadın. LoL mol yazıyor 17lık ergen gibi yarabbim ya
Gülerken eğer LoL diye gülüyorsanız zaten ergenliğiniz henüz bitmemiş demekya hahahah sesli gülmenin engellikle ne alakası var cahil misin aceba biraz?
öyle miymiş. vay beee. kuralları siz koyuyorsunuz sanırım lolGülerken eğer LoL diye gülüyorsanız zaten ergenliğiniz henüz bitmemiş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?