• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV ÖPÜŞME YOLUYLA BULAŞIR Mİ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygusuz_kadin30

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
3
20
8
İstanbul
Merhaba hayırlı günler. Size bir sorum olacaktı. Benim teyzemde ve kocasında HPV virüsü varmış bizde yeni öğrendik. Teyzem gil burada kalmıyorlar başka şehirde yaşıyorlar. Tatile bizim oldugumuz şehire geldiler. Teyzemi görmeye gittik 3 yaşındaki oğlumla. Teyzemle ve kocasıyla görüştüm yanaktan optuk birbirimizi. Kocası ve teyzem oğlumu hep optuler bende çok korkuyorum bulaşır diye. Hatta bir keresinde teyzemin kocası oraya gittiğimde arkadan gelip yanağımdan öpmüştü dudağı dudagimin kenarına degmisti tükürüğü de degmisti tabi hemen sildim hiç beklemeden ama çok korkuyorum o zaman hpv olduğunu bilmiyorduk içim içimi yiyor

Merhaba hayırlı günler. Size bir sorum olacaktı. Benim teyzemde ve kocasında HPV virüsü varmış bizde yeni öğrendik. Teyzem gil burada kalmıyorlar başka şehirde yaşıyorlar. Tatile bizim oldugumuz şehire geldiler. Teyzemi görmeye gittik 3 yaşındaki oğlumla. Teyzemle ve kocasıyla görüştüm yanaktan optuk birbirimizi. Kocası ve teyzem oğlumu hep optuler bende çok korkuyorum bulaşır diye. Hatta bir keresinde teyzemin kocası oraya gittiğimde arkadan gelip yanağımdan öpmüştü dudağı dudagimin kenarına degmisti tükürüğü de degmisti tabi hemen sildim hiç beklemeden ama çok korkuyorum o zaman hpv olduğunu bilmiyorduk içim içimi yiyor
Ne kadar çok öbüşüyonuz ya? Bi kere teyzenizin kocası sizi niye öpüyor sjdjdjdj

Dilli bir öpüsme gerceklesmediyse gecmiyor diye biliyorum ama enistenin kiyidan köseden yanasip dudak kenarini öpmesini bilemiyorum altan, ilginc. Hpv kadar muhim bi mesele
Arkadan geliyor bi de şap diye öpüyor ahahah bildiğin romantik la.

Senin soruna cevap vereyim böyle bir ley mümkün değil. için rahat olsun sıkıntı yapma. buarada enişteni tanımıyorum belki de çok tonton iyi niyetli babacan bi adamdır böyleleri de var çünkü. günahını almamak lazım sen bakma burada yazılanlara. ama en doğru kararı sen verirsin her hangi kötü bir niyet hissetmediysen de kötü bir niyeti yoktur zaten adamın:)

Senin hpvden ziyade eniştenin niyetinden korkman lazım. Eniştem bana arkadan yanaşıp öpecek ha. Bayıltırım adamı. Sizin mezhep geniş mi biraz

Senin hpvden ziyade eniştenin niyetinden korkman lazım. Eniştem bana arkadan yanaşıp öpecek ha. Bayıltırım adamı. Sizin mezhep geniş mi biraz
Mezheple ne alakası var ya. senin mezhebin güvenilmez insanlardan oluşuyor olabilir herkesin illa ard niyetli olması gerekmiyor. kız birlikte büyüdük babam gibi diyor. yani baban seni yanağından öpmedi mi hiç gelip sarılmadı mı arkandan. eğer o kadar sevgisiz büyüdüysen bu senin açıdan talihsiz bir şey bence.

Konuyu gözümde canlandırınca midem bulandı :silah:
sana miden nasıl diye soran olmamış ki. konunun açılma amacı bir derdinin paylaşılması ve fikir danışmak. bu tür yanıtları çok ard niyetli ve anlamsız buluyorum. asıl mide bulandırıcı olan bu. insanları tanımadan etmeden yargılamak

Mezheple ne alakası var ya. senin mezhebin güvenilmez insanlardan oluşuyor olabilir herkesin illa ard niyetli olması gerekmiyor. kız birlikte büyüdük babam gibi diyor. yani baban seni yanağından öpmedi mi hiç gelip sarılmadı mı arkandan. eğer o kadar sevgisiz büyüdüysen bu senin açıdan talihsiz bir şey bence.
Bu konunun avukatı da sen misin ?
Hiçbir erkek baba gibi öpemez. Bırakın bu duyar kasma işini..

Bu konunun avukatı da sen misin ?
Hiçbir erkek baba gibi öpemez. Bırakın bu duyar kasma işini..
işiniz gücünüz karalamak ya başka bir şey değil. boş insan. nereden biliyorsun belki babasından daha baba. babam gibi diyor ondan daha iyi mi bileceksin birlikte büyümüş. aynen avukatıyım en azından iyi bir amacım var senin gibi boş değil

Ayrıntıyı kaçırdın galiba? Dudağımın kenarından öptü dedi. Kusura bakma iyi niyetle kan bağın olmayan çocuğun gördüğün insanın dudağının dibini öpmezsin. Sevgisiz büyümedim ancak herkesin haddini bilmesini savunmaktayım. Enişte de olsa baba da olsa amca da olsa o yaşta yetişkin durumda bir kadının dudağının dibini öpemez. İğrenç bir durum bu.

Ayrıntıyı kaçırdın galiba? Dudağımın kenarından öptü dedi. Kusura bakma iyi niyetle kan bağın olmayan çocuğun gördüğün insanın dudağının dibini öpmezsin. Sevgisiz büyümedim ancak herkesin haddini bilmesini savunmaktayım. Enişte de olsa baba da olsa amca da olsa o yaşta yetişkin durumda bir kadının dudağının dibini öpemez. İğrenç bir durum bu.
yanlışlıkla başımı çevirirken diyor ya lol:D:D

yanlışlıkla başımı çevirirken diyor ya lol:KK70::KK70:
Ablacım bana eniştem neden arkadan yanaşsın öpmek için? Yahu sen nerenin kültüründe büyüdün bu kadar geniş? Yok öyle bir dünya şapur şupur gelip öpecek. Tükürüğünü bile hissetmiş. Vallahi o sizin genişlik probleminiz. Burda görüyorum ki bunu savunan da tek sizsiniz

özellikle dudağıma denk gelsin diye uğraştı demiyor: D yanağımdan öpecekti diyor. herhalde bu kadın birlikte büyüdüğü insanı ard niyetli olsa anlardı: D kadının sorusu bu değildi ayrıca çocuğa hastalık bulaşmış mıdır diye sormuş. ne tuhaf ya neyse naparsanız yapın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back