- Konu Sahibi Duygusuz_kadin30
-
Mantıksız saçma sapan birşeyi savunuyorsunuz yahu. Biraz mantık. Ne kadar iyi niyetli ne kadar polyannasınız maşallah yaaa. Babanın çocuğa tecavüz ettiği bir nesilde yaşıyoruz. Herkese karşı yeterince tedbirliyim. Babamın oğluna da güvenmem.özellikle dudağıma denk gelsin diye uğraştı demiyor: D yanağımdan öpecekti diyor. herhalde bu kadın birlikte büyüdüğü insanı ard niyetli olsa anlardı: D kadının sorusu bu değildi ayrıca çocuğa hastalık bulaşmış mıdır diye sormuş. ne tuhaf ya neyse naparsanız yapın.
yapıcı eleştiri yok yardım yok anlamlı bir bilgi payşaşılmamış soruya cevap olabilecek. bu çabanın amacı nereye gider belli değil.Mantıksız saçma sapan birşeyi savunuyorsunuz yahu. Biraz mantık. Ne kadar iyi niyetli ne kadar polyannasınız maşallah yaaa. Babanın çocuğa tecavüz ettiği bir nesilde yaşıyoruz. Herkese karşı yeterince tedbirliyim. Babamın oğluna da güvenmem.
Onu bilmiyorum ama EBV bulaşıyor ben düğünde birini öptüm diye ebv olmuştum 2 hafta sürdü bademciklerim bembeyaz oldu şişti yutkunamıyordum bile yutkunurken bi kutu toplu iğne yutuyor gibi oluyordum çok lanet bir şey. Halk arasındaki adı öpücük hastalığıymış doktorum öyle söylemişti. 2 hafta sürdü kendiliğinden geçti ama o sene her ay hasta oldum bünyem düştüğü için. Düğünde herkesi öpmeyinMerhaba hayırlı günler. Size bir sorum olacaktı. Benim teyzemde ve kocasında HPV virüsü varmış bizde yeni öğrendik. Teyzem gil burada kalmıyorlar başka şehirde yaşıyorlar. Tatile bizim oldugumuz şehire geldiler. Teyzemi görmeye gittik 3 yaşındaki oğlumla. Teyzemle ve kocasıyla görüştüm yanaktan optuk birbirimizi. Kocası ve teyzem oğlumu hep optuler bende çok korkuyorum bulaşır diye. Hatta bir keresinde teyzemin kocası oraya gittiğimde arkadan gelip yanağımdan öpmüştü dudağı dudagimin kenarına degmisti tükürüğü de degmisti tabi hemen sildim hiç beklemeden ama çok korkuyorum o zaman hpv olduğunu bilmiyorduk içim içimi yiyor
burhan öyle bi söyledin ki beni bi gülme tuttu heeTeyzenin kocası neden arkadan gelip yanağından buse kondurdu ki
Enişte kendini bu derece savunamayabilirdi bzzbbzzbMantıksız saçma sapan birşeyi savunuyorsunuz yahu. Biraz mantık. Ne kadar iyi niyetli ne kadar polyannasınız maşallah yaaa. Babanın çocuğa tecavüz ettiği bir nesilde yaşıyoruz. Herkese karşı yeterince tedbirliyim. Babamın oğluna da güvenmem.
Enişte merakın nereden geliyor ?işiniz gücünüz karalamak ya başka bir şey değil. boş insan. nereden biliyorsun belki babasından daha baba. babam gibi diyor ondan daha iyi mi bileceksin birlikte büyümüş. aynen avukatıyım en azından iyi bir amacım var senin gibi boş değil
Mezheple ne alakası var ya. senin mezhebin güvenilmez insanlardan oluşuyor olabilir herkesin illa ard niyetli olması gerekmiyor. kız birlikte büyüdük babam gibi diyor. yani baban seni yanağından öpmedi mi hiç gelip sarılmadı mı arkandan. eğer o kadar sevgisiz büyüdüysen bu senin açıdan talihsiz bir şey bence.
çok çirkinsinEnişte merakın nereden geliyor ?
tabiiki hoş değil. ama bilerek yapılan bir şey değilmilş. yanlışlıkla olmuş.Babam hiç arkamdan sarilmadi. Öpecegi zaman da haberim olurdu yüz yüzeyken öperdi.
Sevgiyle büyümüş diye koca kadini agzinin kenarindan yanlislikla öpmesi hoş mu yani bilemedim. Okurken irkildim
Konuyu gözümde canlandırınca midem bulandı
Teyzemin kocası ile tokalaşırken koçlar gibi kafa tokuşturan benMerhaba hayırlı günler. Size bir sorum olacaktı. Benim teyzemde ve kocasında HPV virüsü varmış bizde yeni öğrendik. Teyzem gil burada kalmıyorlar başka şehirde yaşıyorlar. Tatile bizim oldugumuz şehire geldiler. Teyzemi görmeye gittik 3 yaşındaki oğlumla. Teyzemle ve kocasıyla görüştüm yanaktan optuk birbirimizi. Kocası ve teyzem oğlumu hep optuler bende çok korkuyorum bulaşır diye. Hatta bir keresinde teyzemin kocası oraya gittiğimde arkadan gelip yanağımdan öpmüştü dudağı dudagimin kenarına degmisti tükürüğü de degmisti tabi hemen sildim hiç beklemeden ama çok korkuyorum o zaman hpv olduğunu bilmiyorduk içim içimi yiyor
Valla aynen tepki almış ama ben de hiç okumamış olmayı dilerdim.Ben o kismi okuyunca otomatik agzim büzüştü
Teyzenin kocasının arkadan gelip dudak kenarından öpmesi bi tek beni mi rahatsız etti?Hatta bir keresinde teyzemin kocası oraya gittiğimde arkadan gelip yanağımdan öpmüştü dudağı dudagimin kenarına degmisti tükürüğü de degmisti tabi hemen sildim hiç beklemeden ama çok korkuyorum o zaman hpv olduğunu bilmiyorduk içim içimi yiyor
Bir kişi hariç herkesi rahatsız etti merak etme.Teyzenin kocasının arkadan gelip dudak kenarından öpmesi bi tek beni mi rahatsız etti?
Edit: Yalnız değilmişim
Bu mesajınıza eklemek istedim; "kültür" meselesi bile değil ki bu, çünkü hiçbir kültürde aile içinde "dudak kenarından öpülecek" kadar sakat bi samimiyet hoş görülmez. Baba-kız bile olunsa herkesin sınırları vardır, olmalıdır.Yahu sen nerenin kültüründe büyüdün bu kadar geniş? Yok öyle bir dünya şapur şupur gelip öpecek. Tükürüğünü bile hissetmiş. Vallahi o sizin genişlik probleminiz. Burda görüyorum ki bunu savunan da tek sizsiniz
Bide çok minnoşmuş bişey gibi anlatıyor 37 yaşında kadın. LoL mol yazıyor 17lık ergen gibi yarabbim yaBu mesajınıza eklemek istedim; "kültür" meselesi bile değil ki bu, çünkü hiçbir kültürde aile içinde "dudak kenarından öpülecek" kadar sakat bi samimiyet hoş görülmez. Baba-kız bile olunsa herkesin sınırları vardır, olmalıdır.
Neyi, neden savunduğunu bile bildiğinden emin değilim bu kişinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?