HPV ÖPÜŞME YOLUYLA BULAŞIR Mİ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygusuz_kadin30

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
3
20
8
İstanbul
Merhaba hayırlı günler. Size bir sorum olacaktı. Benim teyzemde ve kocasında HPV virüsü varmış bizde yeni öğrendik. Teyzem gil burada kalmıyorlar başka şehirde yaşıyorlar. Tatile bizim oldugumuz şehire geldiler. Teyzemi görmeye gittik 3 yaşındaki oğlumla. Teyzemle ve kocasıyla görüştüm yanaktan optuk birbirimizi. Kocası ve teyzem oğlumu hep optuler bende çok korkuyorum bulaşır diye. Hatta bir keresinde teyzemin kocası oraya gittiğimde arkadan gelip yanağımdan öpmüştü dudağı dudagimin kenarına degmisti tükürüğü de degmisti tabi hemen sildim hiç beklemeden ama çok korkuyorum o zaman hpv olduğunu bilmiyorduk içim içimi yiyor

Mantıksız saçma sapan birşeyi savunuyorsunuz yahu. Biraz mantık. Ne kadar iyi niyetli ne kadar polyannasınız maşallah yaaa. Babanın çocuğa tecavüz ettiği bir nesilde yaşıyoruz. Herkese karşı yeterince tedbirliyim. Babamın oğluna da güvenmem.

yapıcı eleştiri yok yardım yok anlamlı bir bilgi payşaşılmamış soruya cevap olabilecek. bu çabanın amacı nereye gider belli değil.

Onu bilmiyorum ama EBV bulaşıyor ben düğünde birini öptüm diye ebv olmuştum 2 hafta sürdü bademciklerim bembeyaz oldu şişti yutkunamıyordum bile yutkunurken bi kutu toplu iğne yutuyor gibi oluyordum çok lanet bir şey. Halk arasındaki adı öpücük hastalığıymış doktorum öyle söylemişti. 2 hafta sürdü kendiliğinden geçti ama o sene her ay hasta oldum bünyem düştüğü için. Düğünde herkesi öpmeyin

Enişte kendini bu derece savunamayabilirdi bzzbbzzb

Enişte merakın nereden geliyor ?

Babam hiç arkamdan sarilmadi. Öpecegi zaman da haberim olurdu yüz yüzeyken öperdi.
Sevgiyle büyümüş diye koca kadini agzinin kenarindan yanlislikla öpmesi hoş mu yani bilemedim. Okurken irkildim

Babam hiç arkamdan sarilmadi. Öpecegi zaman da haberim olurdu yüz yüzeyken öperdi.
Sevgiyle büyümüş diye koca kadini agzinin kenarindan yanlislikla öpmesi hoş mu yani bilemedim. Okurken irkildim
tabiiki hoş değil. ama bilerek yapılan bir şey değilmilş. yanlışlıkla olmuş.

Teyzemin kocası ile tokalaşırken koçlar gibi kafa tokuşturan ben

HPV sadece cinsel yolla bulaşır atıyorum açık açık yazmak çok istemiyorum başka türlü cinsel organaagzi teması olmamışsa bulaşmaz ağız teması varsa bulaşır ondada sizin cinsel organiniza değmesi laxim ne hastalıklar var herşey hem böyle komay bulaşsa saglam insan kalmaz

Teyzenin kocasının arkadan gelip dudak kenarından öpmesi bi tek beni mi rahatsız etti?
Edit: Yalnız değilmişim

Bu mesajınıza eklemek istedim; "kültür" meselesi bile değil ki bu, çünkü hiçbir kültürde aile içinde "dudak kenarından öpülecek" kadar sakat bi samimiyet hoş görülmez. Baba-kız bile olunsa herkesin sınırları vardır, olmalıdır.
Neyi, neden savunduğunu bile bildiğinden emin değilim bu kişinin.

Bide çok minnoşmuş bişey gibi anlatıyor 37 yaşında kadın. LoL mol yazıyor 17lık ergen gibi yarabbim ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…