- Konu Sahibi Duygusuz_kadin30
-
Yazmama gerek kalmadı tşkrlrDilli bir öpüsme gerceklesmediyse gecmiyor diye biliyorum ama enistenin kiyidan köseden yanasip dudak kenarini öpmesini bilemiyorum altan, ilginc. Hpv kadar muhim bi mesele
Kendilerinin bildiğini bilmiyorum bu durumu sonradan teyzem öğrendi ve bizd öğrendik. Ve onların elinde büyüdük biz kendi evladı gibi görüyorlar bizleri. Yanağımdan opecekken kafamı cevirdigimde dudagimin kenarına denk geldi kendisi bilerek yapmadı yani o yüzden bende endişeleniyorumDilli bir öpüsme gerceklesmediyse gecmiyor diye biliyorum ama enistenin kiyidan köseden yanasip dudak kenarini öpmesini bilemiyorum altan, ilginc. Hpv kadar muhim bi mesele
Yanağımdan opecekken kafamı çevirdim aniden denk geldi istemsizceBenim bildiğim vücut sıvısı değilde cinsel temas olursa bulaşıyor diye biliyorum. Kız teyzenin kocası niye dudağının kenarından öptü seni
Gidin test yaptirin, endiselenip buraya konu acarak sorununuz cozulmez ki 10 kisiye sorup 7si hayir dese ohh tamam mi diyeceksiniz?Kendilerinin bildiğini bilmiyorum bu durumu sonradan teyzem öğrendi ve bizd öğrendik. Ve onların elinde büyüdük biz kendi evladı gibi görüyorlar bizleri. Yanağımdan opecekken kafamı cevirdigimde dudagimin kenarına denk geldi kendisi bilerek yapmadı yani o yüzden bende endişeleniyorum
Aynisini ben de tam sorucaktimTeyzenin kocası neden arkadan gelip yanağından buse kondurdu ki
İşte sorun orda bu pek sosyal öpüşme olmamış.Sosyal öpüşme de bulaşma normal öpüşmeye göre çok daha düşük.
Belgeselde yanasan yilan gibiMerhaba hayırlı günler. Size bir sorum olacaktı. Benim teyzemde ve kocasında HPV virüsü varmış bizde yeni öğrendik. Teyzem gil burada kalmıyorlar başka şehirde yaşıyorlar. Tatile bizim oldugumuz şehire geldiler. Teyzemi görmeye gittik 3 yaşındaki oğlumla. Teyzemle ve kocasıyla görüştüm yanaktan optuk birbirimizi. Kocası ve teyzem oğlumu hep optuler bende çok korkuyorum bulaşır diye. Hatta bir keresinde teyzemin kocası oraya gittiğimde arkadan gelip yanağımdan öpmüştü dudağı dudagimin kenarına degmisti tükürüğü de degmisti tabi hemen sildim hiç beklemeden ama çok korkuyorum o zaman hpv olduğunu bilmiyorduk içim içimi yiyor
HPV dışından büyük bir sorununuz daha var: Enişte. Niye sizi öpmek için arkadan yanaşıyor?teyzemin kocası oraya gittiğimde arkadan gelip yanağımdan öpmüştü dudağı dudagimin kenarına degmisti tükürüğü de degmisti
arkadaşlar hpvnin 200 çeşidi var genital hpv ve agızda çıkan hpvler farklı cins. Allahım herkes doktor gibi teshis koymuş burada bilip bilmedenIyice sacmaladiniz HPV sadece cinsel yolla bulasir bunu 5 yasindaki cocuk bile bilir! Öpuserek degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?