Hpv olmayabilir mi?

zuzula91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
4
1
1
33
Merhaba herkese.eşimin özel bölgesinde bazı lezyonlar oluştu dermatoloji doktoruna gittik siğil bunlar dedi ben de aynı gün hpv ve simir testi verdim ama sonuc negatif geldi.testi özelde yaptırdım 28 tipine bakılmış hepsi negatif.ben yinede hpv aşısının ilk dozunu oldum ama aklımda bir sürü soru işareti var acaba eşimin gittiği cildiye doktoru yanlıs teşhismi koydu siğil değil de baska bişi olabilir mi? Ya da eşimde hpv olupta bana gecmeme ihtimali olabilir mi?

Hpv deriye,rahim ağzına veya anal bölgeye yerlesebiliyomus bendende rahim ağzından test aldılar negatif geldi ama siğil cikiyo hpv rahim ağzında yokmuş ama deriye yerlesmis genital bolgede dış kısımda var sadece doktorum böyle yorum yaptı belki sizdede böyledir

Merhaba, eşiniz hpv pozitif olabilir ama hücre bağışıklığınız kuvvetliyse size hiç bulaşmayadabilir, hekimler bu gibi vakalarla da karşılaşabirleştiklerini paylaşıyorlar.

Eşiniz o lezyonu 4 dakikalık bir işlemle dermatoloğ hekime mutlaka hemen aldırsın ve çıkarılan parça patolojiye incelemeye gönderilsin, orada hpv lezyonu olup olmadığı hemen tespit edilir.

Aşınızı olarak çok iyi yapmışsınız, lütfen tüm dozlarınızı tamamlayın, eşinizin de aşı olmasını öneririm.

Krem verdi doktor ama kriyoterapi yaptırsak daha mı iyi olurdu bilemiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…