- 8 Aralık 2020
- 95
- 37
- 18
- 27
- Konu Sahibi Gamzeeeylmz
-
Yuksek riskliler de sigil olusmuyor yuksek risk tipten pozitif olanda sigil cikiyorsa yuksek risk tiplemesi haric baska tiplemesi de vardirBence yuksek riskliler de siğil yapıyor 16 pozitif olup karnabahar şeklinde siğilleri cıkan var.
Evet o ihtimal de var tabi.Yuksek riskliler de sigil olusmuyor yuksek risk tipten pozitif olanda sigil cikiyorsa yuksek risk tiplemesi haric baska tiplemesi de vardir
16 yla birlikte siğil yapan bir tür daha vardır o yuzden çıkmıştır siğil belkiBence yuksek riskliler de siğil yapıyor 16 pozitif olup karnabahar şeklinde siğilleri cıkan var.
bendeki siğil ler çok minik susam gibi 3 tane uzun zamandırda 3 tane hep varlar. 1 taneydı yıllar içinde 3 oldu çok küçükler beklıyorum 15 gün içinde çıkacak sonuç. Birde sağ kasığımda kist varmış 1 ay sonra küçülücekmı yokolucakmı tekrar bakacağız dedi doktorHiç bunlara takılma bence zaten virüsü alır almaz siğil oluşmuyor evlenmeden önce kapmistir belki ya da düşük ihtimalde olsa başka yollarlada bulaş olabiliyormuş sende siğil varmış eşinde var mıydı
O adetle atılan kisttir. Benimde var. Adetten sonra kayboluyor.bendeki siğil ler çok minik susam gibi 3 tane uzun zamandırda 3 tane hep varlar. 1 taneydı yıllar içinde 3 oldu çok küçükler beklıyorum 15 gün içinde çıkacak sonuç. Birde sağ kasığımda kist varmış 1 ay sonra küçülücekmı yokolucakmı tekrar bakacağız dedi doktor
adetten 2 gün sonra gittim atılsa kanamayla atılmazmıydı ?O adetle atılan kisttir. Benimde var. Adetten sonra kayboluyor.
atilmadi ise cikolata kisti olabilir belki sizde ki.adetten 2 gün sonra gittim atılsa kanamayla atılmazmıydı ?
Valla ben adet olmadan önce smear aldırmaya gitmistim ultrasonla da bakmıstı alttan kist var demisti yaklasık 3cm sol yumurtalığımdaydı. Adet olmaya cok yakındım. Adetin 3. Günü gel demisti gittim baktı iki yumurtalıkta temizdi. Kanamayla beraber atılanlardan benimki. Diğerlerini bilmiyorum arkadasında dediği gibi cikolata kisti olabilir belkiadetten 2 gün sonra gittim atılsa kanamayla atılmazmıydı ?
Yara için nasıl bir tedavi yolu izledi doktorunuzbişey sorabilir miyim esmeralda? ocak ayında smear alırken doktor temiz görünüyor dedi. sonuç da temiz geldi. nisan ayında hpv testi için ketem e gittim. alan doktor rahim ağzı yarası var, akıntı var dedi. test sonucunda smear normal, farklı bir hpv tipi eklenerek sonuç geldi. yara ve prekanseröz aynı şey midir? ketem deki doktor değil dedi ama. aklım takıldı kaç gündür. yarın doktora göstereceğim.
Yakma işlemi zor bir işlem mi acaba bana da yara var dedi doktor ama dondurma işlemi yapacakmışyara varsa da sorun degil kuzum ben 4 sene omce yakmislardi bisi olmadi cok kucukse mudahale de etmiyorlarmis hatta
yok zor degildi kisa bir sizi oluyor sonrasinda hemen geciyir dondurma daha saglikliymis bnde sonradan ogrendim gecmis olsun size de.Yakma işlemi zor bir işlem mi acaba bana da yara var dedi doktor ama dondurma işlemi yapacakmış
Öyle mi benım hiçbir bilgim yok o yüzden sormak istedım bana doktor donduracagım dedi yakmayı sonradan duydumyok zor degildi kisa bir sizi oluyor sonrasinda hemen geciyir dondurma daha saglikliymis bnde sonradan ogrendim gecmis olsun size de.
Çok teşekkür ederimÖyle mi benım hiçbir bilgim yok o yüzden sormak istedım bana doktor donduracagım dedi yakmayı sonradan duydum
benim yara tedavi edilmedi daha. ama okuduğum kadarıyla çocuğu olmayanlara dondurma tercih ediliyor.Yara için nasıl bir tedavi yolu izledi doktorunuz
Aa oyle mibenim yara tedavi edilmedi daha. ama okuduğum kadarıyla çocuğu olmayanlara dondurma tercih ediliyor.
okuduklarım kadarıyla dondurma daha acısız
Bı şikayetiniz var mıydı ?Aa oyle mi
Aynen sebepsiz infertilite için gittim ben doktora o sırada oğrendım
bende islem sonrasinda baska dr ye gitmistim farkli bir sorun icin oda keske yaktirmasaydin dogum yaoilmadiginda tercih etmiyirum demisti.dr a gore de degisiyor fikirleri. dondurma daha saglikli deniyor rica ederim be demekÖyle mi benım hiçbir bilgim yok o yüzden sormak istedım bana doktor donduracagım dedi yakmayı sonradan duydum
Hayır yok gebelıı için tedavı amaçlı gittik genel kontrol sırasında oğrendım akıntım oluyorduBı şikayetiniz var mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?