- 10 Mart 2016
- 48
- 30
- 30
- Konu Sahibi Gamzeeeylmz
Önce bir sakin olun ve internette araştırma yapmayı bırakın. Ben internete bacağım ağrıyor yazınca bile dikkat ölebilirsiniz diye yazılar çıkıyor :) ben de sizin gibiydim daha 2 gündür kendimi toparlamaya başladım. 2 gün öncesine kadar baş dönmesi mide bulantısı ve halsizlikten kafamı kaldıramıyordum. Papatya çayı yada kedi otu çayı gibi sakinleştiren bitki çaylarından için. İçtikçe gevşediğinizi gevşedikçe tüm o psikolojik yarattığınız şikayetlerin geçtğini göreceksiniz. Hepsi psikolojik. Ben de smear ve hpv sonucumu bekliyorum ayın sonunda cıkacak. Ama artık düşünmeyi ve araştırmayı bıraktım
Çok Haklısın fakat hpv ve smearın ayrı ayrı incelenmesi gerektiğini bile az önce yukarıda bir arkadaş yazdı da öğrendim.. gel de okuma doktorlarımız malumbu kadar şikayetim var o smearı verene kadar gözlerimden yaşlar aktı hpv incelemesinede baktırsaydı ya bilgisizsen eğer buralarda bir şeyler öğrenmeye çalışıyorsun canımÖnce bir sakin olun ve internette araştırma yapmayı bırakın. Ben internete bacağım ağrıyor yazınca bile dikkat ölebilirsiniz diye yazılar çıkıyor :) ben de sizin gibiydim daha 2 gündür kendimi toparlamaya başladım. 2 gün öncesine kadar baş dönmesi mide bulantısı ve halsizlikten kafamı kaldıramıyordum. Papatya çayı yada kedi otu çayı gibi sakinleştiren bitki çaylarından için. İçtikçe gevşediğinizi gevşedikçe tüm o psikolojik yarattığınız şikayetlerin geçtğini göreceksiniz. Hepsi psikolojik. Ben de smear ve hpv sonucumu bekliyorum ayın sonunda cıkacak. Ama artık düşünmeyi ve araştırmayı bıraktım