- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
- Konu Sahibi delibirselvi
Merhaba hanımlar, 23 yaşındayım 3 yıllık sevgilimle aktif bir cinsel hayatım var ondan önce kimse olmadı zaten. Onun da benden önce bir ilişkisi olmuş sadece. Birlikte yaşamadığımız için çok sık ve düzenli bir cinsel yaşantımız yok. Son ilişkimizde benden koyu renk kan geldi fakat ilişki esnasında ağrı ya da acı yaşamamıştım. Aslında kanama rahmin içinden mi geldi rahim ağzında mıydı yoksa perine bölgesinde miydi onu da anlamadım. Şiddetli değildi bir kez peçeteye geldi ve bitti fakat araştırma için internete yazdığımda korkunç şeylerle karşılaştım. Mesele hpv değil aslında ama rahim ağzı kanseri falan yazıyordu çok çok korktum henüz 23 yaşındayım, ihtimal vermesem de insan tedirgin oluyor. Yarın zaten doktora gideceğim randevu aldım fakat sizlerden de görüş almak istedim. Perine yırtığından şüphe ediyorum çünkü bazen dışkı sonrası o bölgeden iğne başı kadar kanamalarım oluyor, kendimi kontrol ettiğimde de bir yara ya da genital siğile rastlamadım. Sizce problemimin sebebi ne olabilir?
Bilmeyenler için dipnot: perine anüs ve vajina girişi arasında kalan bölge.
Bilmeyenler için dipnot: perine anüs ve vajina girişi arasında kalan bölge.