HPV NİN BOĞAZIMA AĞZIMA BULAŞTIĞINI NASIL ANLATIRIM

Bahtsizkiz6784

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
205
11
48
Ben 2024 temmuzda test verdiğimde hpv 31,16,11 olduğumu öğrendim. Patnerimle ilişkiye girdim muhtemelen ona da bulaşmıştır. Uzun süre sonra yine buluştuk ilişki yaşadık siğillerim yok ama bu hpv yi atlattığımı göstermez beraber olduk. Orak yaptım sonra öpüştük ben acaba ona hpv bulaştırdım sonra ona bulaştırdığım hpv yi oral yaparak kendi ağzıma da bulaşmasına sebep oldum sonra da öpüşerek onun ağzına da mı bulaşmasına sebep oldum bilmiyorum ama benim de onun da boğazı çok kötü, yara çıktı kanlı tükürük var ben çok öksürüyorum çok kötüyüm sesim kısıklaştı midem bulanıyor corona gibi bir öksürük tuttu beni vajinamın içi zaten enfeksiyon pislik vallahi enfeksiyonu bitmez bir de hpv de oldu o enfeksiyon bir şekilde benim ağzıma da girdi. Erkek arkadaşımın da aynı şekilde ağzına bulaştı ben onu öperek. Napacam bilmiyorum çok öksürüyorum hiç böyle bir boğaz hastalığı yaşamadım. Her ikimizin de ağzı boğazı hpv mi oldu acaba o çok sigara içiyor atlatamaz da ölür napacam bilmiyorum. KBB ye randevu bulamadım boğaz kanseri için hangisine gitmem lazım

Son düzenleme:
Birsey yapiyorsunuz kendi basinizi yakmiyorsunuz sadece baskasini da yakiyorsunuz. Heryer de varsiniz trafikte yolda hiz yapar kendi basini yakmaz başkasının yakar bu durumda boyle olmus. Yazik gunah gercekten

Boğazda ağızda görünürde siğil vs bişey yoksa endişelenmenize gerek yok
Hpv 11 siğil yapar. Bende 11,16,31 var. Tehlikeli türler belirti vermez ve sinsice ilerler kanser aşamasına gelince belirti verir Rahim ağzı kanseri için de bu böyle ağza bulaşan siğil için de

Bile bile yapmanız gerçekten çok gülünç bir de soruyorsunuz Doktor doktor gezin birlikte yapacak bir şey kalmamış çünkü. Partnerinize bilerek yaptığınız bu şey ise hukuken suç olmalı ve belki de suçtur bilemiyorum ama siz sürünseniz bu hastalıktan ben üzülmem.

Siz şaka mısınız ya ? Kendin hastasın karşındaki insanın günahına nasıl girdin bunun vebalini nasıl taşıyacaksın ? Neden kendini izole etmiyorsun o kadar mı tutamadın kendini

Merhabalar, hpv'yi atlatıp atlatmadığınızı bilemem ama size tavsiyem bir süre kimseyle ilişkiye girmemeniz, takviye alıp vücuttan atmaya çalışmanız.
Erkek arkadaşınızın ağzında ne gibi belirtiler var bulaştı demişsin de anlattıkların parça parça olunca olay örgüsü netleşmedi
Bir kaç gündür covide benzeyen bir salgın var ateş, göz kapağı ağrısı, boğazda acı ve k öksürmekten kanlı balgam vs(arkadaşım da şu an hasta ve hiç böyle hasta olmadım dedi) . Hpv değilse de böyle bir rahatsızlık olabilir

Seni şikayet etse hapise gireceginin farkında mısın? Birde soguk kanlılıkla anlatmıssın burda senin gibi insanların katilden farkı yok

Beraberlik olduktan sonra ikimizde de boğaz ağrısı kanlı balgam oldu ben çok kötüyüm boğazım çok hasta ağrım var yorgunluk terleme covid e benzeyen Bi şey bu midem bulanıyor ama covid değil bence ben hpv yi bulaştırdım ona sonra ondan da ağzıma bulaştırdım ya da vajinal enfeksiyonu. Ağzım falan hpv olduysa ölecem öyleyse

Bir kaç gün daha bekleyin bakalım belki birinizde hastalık başlangıcı vardır o tetiklemiştir, chatgpt merhaba uygulamasına soralım Bi

Ben hpvyim zaten herkese bulaştırayım mı dediniz? Bile bile niye insanların günahına giriyorsunuz,hastalık bulaştırıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…