Keşke el ile müdahale etmeseydiniz. Daha çok yayarsınız ve siğili el ile koparmak çok zor. Başka bir şey olmuş olmayasınızArkadaşlar 3 yıl önce eşimde hpv siğili cıktı ve yaktırdı heryıl 2 adet cıkıyor ve yaptırıyor bende her yıl kontrollerimi yaptıyorum bu yıl enfeksiyonum oldu ve tekrar smear için teste gittim.Eşimide söyledim kontrol etti ve temiz dedi.Hpv testi yaptırmalısın hangi tipi varsa çıkar dedi.Devlette 5 yılda bir ücretsiz oluyormus yaptırdım ve temiz çıktı.Hiç bir tip çıkmadı.Yanlız aradan 1 ay geçti gental bölgemde çok minik siyah bir ben gibi birley cıktı.Doktora gitmedim kendi kendime zorla çıkarttım sonunda ama nasıl olur diyorum hpv çıkmadı sonuçta doktorlar dünya para olmus olarrda daha cok mikrop kapacaz.Hpv testi negatif cıkması ne kadar doğru bilemedim ve böyle başına gelen varsa yazabilirmi?
Ketem diye Devletin testlerinin yapıldıgı bir yer var.Orada 5 yılda bir 30 yaş üstüysen yaptırabilirsin.Zaten geçerliliği 5 yıl bu testin.Ankaraya sonuç gidiyor ve 15 gün sonra çıkıyor.Hpv testi nasıl oluyor nerede yaptırdınız aile hekimliği de yapıyor dediler belirtileri tam olarak neydi
Aslında çıkarttım derken kafama takmaktan hiç birşey yoktu kendiliğinden oluştu demek istedim çok titiz davrandım bütün testlerim temiz cıktı peşine enfeksiyon oldum sürekli doktora git gel ve benzer birşey oluştu bilmiyorum doktora gidince tekrar enfesksiyon olur diye korktum aslındaKeşke el ile müdahale etmeseydiniz. Daha çok yayarsınız ve siğili el ile koparmak çok zor. Başka bir şey olmuş olmayasınız
Bu arada eşiniz hpv ise size nasıl geçmemiş ilginç. Ya bağışıklık sisteminiz çok güçlü ya da test için sürüntüyü iyi alamadılar.
Evet ketemi biliyorum ama ekimde tam 30 olacağım ondan önce muhtemelen olmaz fakat bende bir siğil tarzı şeyler yok Ya sürekli enfeksiyon geçiriyorum idrar yolu falan yanma oluyor vajinamda bende acaba böyle bir şey olabilir mi diye merak ettim hpc olan arkadaşlarda nasıl belirtiler oluyor siğil tarzı bir şeyler mi çıkıyor oradan mı sürüntü alıyorlarKetem diye Devletin testlerinin yapıldıgı bir yer var.Orada 5 yılda bir 30 yaş üstüysen yaptırabilirsin.Zaten geçerliliği 5 yıl bu testin.Ankaraya sonuç gidiyor ve 15 gün sonra çıkıyor.
Benim başıma geldi.Arkadaşlar 3 yıl önce eşimde hpv siğili cıktı ve yaktırdı heryıl 2 adet cıkıyor ve yaptırıyor bende her yıl kontrollerimi yaptıyorum bu yıl enfeksiyonum oldu ve tekrar smear için teste gittim.Eşimide söyledim kontrol etti ve temiz dedi.Hpv testi yaptırmalısın hangi tipi varsa çıkar dedi.Devlette 5 yılda bir ücretsiz oluyormus yaptırdım ve temiz çıktı.Hiç bir tip çıkmadı.Yanlız aradan 1 ay geçti gental bölgemde çok minik siyah bir ben gibi birley cıktı.Doktora gitmedim ve sanırım kafama takmaktan bildiğiniz oluştu benzer birşey, ama nasıl olur diyorum hpv çıkmadı sonuçta doktorlar dünya para olmus olarrda daha cok mikrop kapacaz.Hpv testi negatif cıkması ne kadar doğru bilemedim ve böyle başına gelen varsa yazabilirmi?
Peki doktora gittinizmi ne dediBenim başıma geldi.
Hpv negatif ama siğilim vardı
Çok entresan ya gerçekten demekki eşiniz taşıyıcı ve sizin bağışıklığınız düşünce sizde ortaya cıktı bir adetmi cogalıyor diyorlarHpv bende pozıtıf cıktı .tek eşliyiz asla mumkunatı yok 3.cu bır kısıden gecmesıne.vajınal bolgede sıhıl varsa kı bende yaklaşık 10 senedır var ben onu et benı sanıyordum eşittır hpv dıyor .10 senedır pozıtıfmıyım ben .smear testım temız onkoloğa gonderdı .hpv negatıfse belkı sızdekı sıgıl degıldır .benım esımde de sıgıl yok.nerden geldı bu .
Başka bi sebepten cıkmış yakılacak dedi anestezi işlemlerini yaptırdığım sürede düştüler kendiliğinden bidaha cıkmadıPeki doktora gittinizmi ne dedi
Çok şükür sevindim sizin adınıza darısı bana olsun bende keemle düşürmeyi düşünüyorum umarım o şekilde de düşerBaşka bi sebepten cıkmış yakılacak dedi anestezi işlemlerini yaptırdığım sürede düştüler kendiliğinden bidaha cıkmadı
İnşallah düşer sizindeÇok şükür sevindim sizin adınıza darısı bana olsun bende keemle düşürmeyi düşünüyorum umarım o şekilde de düşer
10 yıldır sadece bir adt ve çaoğalmadı.bir görüş daha almak için doktora gideceğimÇok entresan ya gerçekten demekki eşiniz taşıyıcı ve sizin bağışıklığınız düşünce sizde ortaya cıktı bir adetmi cogalıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?